W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Miśka powtarzałaś test?
-
Widzę ze dla wielu z nas ten piątek rzeczywiście jest pechowy 🤦♀️
Ja się nie wyłamię..
18dc i przyszła wredna 🐒, brak słów.. w poprzednim cyklu dopiero w 37dniu..
I kolejna wspaniała wiadomości 3dc wypada w niedziele a ja tak bardzo chciałam zrobić te wszystkie badania.
Powiedzcie czy mogę je zrobić w 2 lub 4 dc czy to nie ma sensu i poczekać na kolejny cykl? -
nick nieaktualnyCzytoto wrote:Widzę ze dla wielu z nas ten piątek rzeczywiście jest pechowy 🤦♀️
Ja się nie wyłamię..
I kolejna wspaniała wiadomości 3dc wypada w niedziele a ja tak bardzo chciałam zrobić te wszystkie badania.
Powiedzcie czy mogę je zrobić w 2 lub 4 dc czy to nie ma sensu i poczekać na kolejny cykl?Czytoto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytoto wrote:Widzę ze dla wielu z nas ten piątek rzeczywiście jest pechowy 🤦♀️
Ja się nie wyłamię..
Powiedzcie czy mogę je zrobić w 2 lub 4 dc czy to nie ma sensu i poczekać na kolejny cykl? -
celina550 wrote:Noooo, to samo! Jak się człowiek uśmiecha i jest miły i zagada a w odpowiedzi na to ma czyjąś twarz emocją nieskalaną, to się odechciewa. Ja im tylko współczuję, bo nic więcej się z nimi nie zrobi.
Do mnie do pracy jak dołączyła druga dziewczyna, dziś już moja przyjaciółka, to ona się ciągle uśmiechała, bo właściwie nie miała po co się smucić. Nie narzekala, nie smecila, nie nagadywala, robiła swoje i tyle. I była radosna i pogodna.
To były teksty od chłopaków "ona jest jakaś dziwna, ona się ciągle uśmiecha, z nią coś jest nie tak!" 🤦
To mnie powinni w psychiatryku zamknąć, bo ja się ciągle z czegoś śmieję
Życie jest za krótkie żeby być takim ponurakiem
Chociaż wiadomo, każdy ma gorsze momenty też, i też trzeba to zrozumieć, aczkolwiek takie nałogowe narzekanie na wszystko i na wszystkich, i podejście, że cały wszechświat jest przeciwko mnie, jest bardzo toksyczne. Staram się unikać tego typu ludzi, bo łatwą przesiąknąć taką "negatywną energią".
-
anka wrote:Ty bierzesz jakieś leki hormonalne?
Od stycznia nie wyłapałam jeszcze żadnej owulacji. -
Pani Miśka wrote:Nie. Jestem obrażona na świat chwilowo 😂😂. Wiem, że będzie biało. Temperatura minimalnie spada, zresztą udostępnie wykres to zobaczcie... Piersi już jak na okres więc pewnie przyjdzie zgodnie z planem.
-
Pani miska ale warto bo moze....mnie cycki bolaly jak na okres tez...tylko po nokach jak zawsze zadne sutki jak wiekszosc dziewczyn ma. Ale ze dlugo bolaly i ogolnie bylam w rosmanie mowie musze kupic test. Taka intuicja....jak z corka wz ciazy mialam....tak samo. Nagle musze zrobic test i pozytyw. Inne uczucie calkiem. No i byl pozytyw. Cycki pozniej przestaly bolec ale dzis w nocy znow....az piekly mnie. 😂😂
Trzymajcie kciuki. Bylam na becie z ranca samego. Po poludniu wynik .....
Izi a ty dzies tez chuba robisz bete znow ????
Oby ten piatek 13 nie byl pechowy.Kimberly, annaanja lubią tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytoto wiesz co ja teraz bralam inofem. Pierwszy cykl.
I zalapalo.....nie wiem czy przez inofem. Nie mam pojecia.....ale nie bralam go. I nic. Tylko zaczelam jakies niecale 2 tyg przed owulka go brac......zastanawiam sie czy jakis wplyw mial czy nie. ... ale...nie ma co gdybac.23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
anka wrote:A czym się sugerujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2021, 09:59
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:to nie myslalaś zeby zrobić monitoring?
-
PaniKaziukowa wrote:Izi miałaś jakieś objawy zanim zrobiłaś test ?
Raczej nie.. Lekko ćmiła mnie ze dwa dni głowa ale była zmiana pogody i często tak na nie reaguje, coś zakłuło ale też czasami mi się tak zdarzało, no może gazy 😅
Zmęczenie w sumie nawet nie jakieś odbiegające od standardowego bo miałam intensywną niedzielę i poniedziałek więc ciężko określićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2021, 10:11
-
miska997 wrote:Czytoto wiesz co ja teraz bralam inofem. Pierwszy cykl.
I zalapalo.....nie wiem czy przez inofem. Nie mam pojecia.....ale nie bralam go. I nic. Tylko zaczelam jakies niecale 2 tyg przed owulka go brac......zastanawiam sie czy jakis wplyw mial czy nie. ... ale...nie ma co gdybac. -
Czytoto wrote:Najważniejsze ze się udało 👍😉23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
miska997 wrote:No udac sie udalo ale jeszcE sie nie ciesze poki nie ma wynikow bety zeby okazalo sie jaki przyrost.....mies mialam 13.07 beta ze srody 23,800 wiec nieduza. A prog 15,80 wiec zobaczymy dzis....czekam.na wyniki mega zestresowana