W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hania wrote:Nie no dla staraczek z forum to powinno być jakieś zlecenie na CITO, przecież, to nie tylko Ty czekasz, tylko my wszystkie razem z Tobą!
Diagnostyka musi uwzględnić, że dla osób z wątków naszych wyniki w ciągu 2 h max
To by było idealna opcja 😂 -
PaniKaziukowa wrote:Coma piękna krecha 😍
Przydałaby nam się jakaś czarownica w tym miesiącu 🙈🙈
U mnie owu chyba szykuje się jakaś podwójna bo bolą oba jajniki 😁😁
Ale ja mogę dołożyć od siebie:
🦠🦠🦠🦠🦠
Idą wiruski przed sierpniowe żniwa
Niech tu zaraz ciąża jakaś przybywa
Każda kreseczki wysika bordowe
Aby dzieciątka z nich były majowe
🦠🦠🦠🦠🦠coma, Czytoto, KaJa, MałaMi*, Sendi94, Natis, PaniKaziukowa, Kremówka, milam, Zagadka919, Aga1405, Anjucha, Kimberly, Minka lubią tę wiadomość
-
Miałam się nie nakręcać i na nic nie nastawiać w tym cyklu, ale chyba jednak nie wyjdzie 🙈
Niedawno zmarł mi dziadek. Jeszcze przed jego śmiercią znajomy mojego ojca miał przeczucie, że dziadek umrze a wtedy ja zajdę w ciążę. Po śmierci ja i dwie osoby z rodziny, które wiedzą o staraniach mieliśmy myśl, że może teraz się uda. Dziadek przed śmiercią mówił, że może odrodzi się jako inny człowiek. Teraz sprawdziłam kiedy urodziłoby się dziecko, gdyby w tym cyklu się udało. Początek maja. Dziadek urodził się 1 maja.
Ja wiem, że pewnie popukacie się w czoło i stwierdzicie, że to głupoty, ale po prostu musiałam to z siebie wyrzucić 🙈
Z jednej strony chciałabym wierzyć, że się uda, ale z drugiej nie chcę się rozczarować, bo wiem, że czeka mnie biel wizira na teście.
Starania od 06.2020 - 06.2024 - jestem mamą 🥹
👰♀️ M. - 29 lat, 🤵♂️ P. - 32 lata
2022 i 2023
6 stymulacji (Aromek) - 5 x nic, 1 x cb 💔
🍀In vitro to HiT🍀
07.23 - start IVF, krótki protokół 🍍
Mamy ❄️❄️ 4AB i 3BB z piątej doby
09.23 - FET, 4AB 🍍
06.06.25, 5:03 - 3290 g cudownego Henia 😍
A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój -
Hej dziewczyny.
Muszę wam niestety popsuć statystyki;(
Byłam dzisiaj na becie, żeby sprawdzić czy na acardzie się coś ruszyło, bo gdyby tak to szybko bym musiała lecieć po heparynę do gina.
Niestety beta 0. Czekam na 🐵 😿
Będę was tak czy tak podczytywać, trzymam kciuki na wasze ⏸ i czekam na wrześniowy wątek w takim razie. -
Sayena wrote:Miałam się nie nakręcać i na nic nie nastawiać w tym cyklu, ale chyba jednak nie wyjdzie 🙈
Niedawno zmarł mi dziadek. Jeszcze przed jego śmiercią znajomy mojego ojca miał przeczucie, że dziadek umrze a wtedy ja zajdę w ciążę. Po śmierci ja i dwie osoby z rodziny, które wiedzą o staraniach mieliśmy myśl, że może teraz się uda. Dziadek przed śmiercią mówił, że może odrodzi się jako inny człowiek. Teraz sprawdziłam kiedy urodziłoby się dziecko, gdyby w tym cyklu się udało. Początek maja. Dziadek urodził się 1 maja.
Ja wiem, że pewnie popukacie się w czoło i stwierdzicie, że to głupoty, ale po prostu musiałam to z siebie wyrzucić 🙈
Z jednej strony chciałabym wierzyć, że się uda, ale z drugiej nie chcę się rozczarować, bo wiem, że czeka mnie biel wizira na teście.
A ja Cię rozumiem i też jestem bardzo wrażliwą osobą na różne znaki, przeczucia myślę, że w bardzo podobny sposób rozkminiałabym to i też bałabym się rozczarowania. Trzymam mocno kciuki za Ciebie ❤️
Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈
-
Ulalala wrote:Też czekam niecierpliwie na Wasze wyniki i na jutrzejsze testy
Dziewczyny a jak się robi tą stopkę z opisem na dole? 🤔
W ustawieniach, ale to nie działa w aplikacji. Musisz wejść przez przeglądarkę, w telefonie albo na kompie 😉Anjucha lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Sayena wrote:Miałam się nie nakręcać i na nic nie nastawiać w tym cyklu, ale chyba jednak nie wyjdzie 🙈
Sayena, ja wierzę w tak dziwne rzeczy, że na przykład wiem, że nie znajdę w ciążę, bo mój układ płodności w związku z fazami księżyca się nie pokrywa z owulacją 🤦👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
celina550 wrote:Sayena, ja wierzę w tak dziwne rzeczy, że na przykład wiem, że nie znajdę w ciążę, bo mój układ płodności w związku z fazami księżyca się nie pokrywa z owulacją 🤦
-
celina550 wrote:Sayena, ja wierzę w tak dziwne rzeczy, że na przykład wiem, że nie znajdę w ciążę, bo mój układ płodności w związku z fazami księżyca się nie pokrywa z owulacją 🤦
Celina a wierzysz w kalendarz księżycowy? 😁 Powiem Ci, że ja kiedyś w to nie wierzyłam ale już tyle razy mi sie sprawdzało że uwierzyłam w jego działanie😜 rzeczywiście jak jest zły dzień np na sadzenie to te rośliny tak nie rosną albo kiepski dzień na malowanie itd 😆 uznacie mnie za wariatke🤣🙈 ale u mnie to sie sprawdza🤪
Zasnęłam po południu i spałam całe 3h 🙈 taka mnie senność łapie ostatnio a teraz w nocy będę siedzieć do późna😒24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
MagdaN wrote:Dziewczynki jutro rano sikne jeszcze raz i zobaczymy czy coś ciemnieje, a w czwartek pójdę na betę.
Nie strachu boję się cieszyć 😢
Będzie dobrze😘MagdaN lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
MagdaN wrote:Dziewczynki jutro rano sikne jeszcze raz i zobaczymy czy coś ciemnieje, a w czwartek pójdę na betę.
Nie strachu boję się cieszyć 😢MagdaN lubi tę wiadomość
-
Anamaya wrote:Czytałaś o cyklu czerwonego księżyca?
Nie, ale zaraz nadrobię
KaJa wrote:Celina a wierzysz w kalendarz księżycowy? 😁 Powiem Ci, że ja kiedyś w to nie wierzyłam ale już tyle razy mi sie sprawdzało że uwierzyłam w jego działanie😜 rzeczywiście jak jest zły dzień np na sadzenie to te rośliny tak nie rosną albo kiepski dzień na malowanie itd 😆 uznacie mnie za wariatke🤣🙈 ale u mnie to sie sprawdza🤪
Uwierzcie mi, że czasem to ja nawet nie mówię o swoich wymysłach. a ja twardo wierzę, że to wszystko działa.
Jestem niewierząca, najbliżej mi do buddyzmu, baaardzo wierzę w reinkarnację i karmę, a że społeczeństwo mamy jakie mamy, to często siędzę cicho, żeby nie być czarownicą. Mało tego, praktykuję jogę ashtangę. i usłyszałam, że człowiek na tej jodze się tak poci, bo otwierają się czakry i wchodzi przez nie szatan...👰🏻M&M🤵🏻
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
Dziewczyny jestem w domu
Wynik był dopiero po 20, BETA - 111,5 ❤️💙❤️💙
Wcześniej zdążyłam siknąć ze strachu, góra dziś 20,dol wczoraj - https://ibb.co/D1kMjc1
Jutro powtórka bety 🥰Kessa, KaJa, celina550, anka, Paulina1106, MałaMi*, coma, Anettaa, Ancalime, Kate1811, Monika7, Victoria23, Lukrecja1208, Zagadka919, uduchowiona, MartiWa, Aga1405, Gravity, Anjucha, Kimberly, Niebieska Gwiazda, MagdaN, Sendi94, Dorka, Minka lubią tę wiadomość
Styczeń 2021 - laparoskopia, histeroskopia, drożność.
Jajowody drożne ✅
Endometrioza III stopnia.
Lipiec 2021 - zmiana lekarza, cykl udany ❤️
Heparyna 0,4
Acard 75 💊
Euthyrox 37,5
Luteina + dupek 😏
16 CS - LIPIEC 2021 ⏸️
31.07.2021 - beta - 27,7 🌸
02.08.2021 - beta - 111,5 🌸
17.08.2021 - mamy zarodek i serduszko ❤️
02.09.2021 - 1,82cm człowieczka ❤️
14.09.2021 - mamy 3,45cm 😍
25.09.2021 - I prenatalne, 5,3cm bobasa 👶, na USG brak zastrzeżeń, wyniki z krwi dobre, ryzyka niskie. 😍
28.10.2021 - 16+6 wizyta kontrolna - raczej dziewczynka 🧒
27.11.2021 - 20+6 💖 370g LAURA 💖
09.01.22 - 27+0 💖 1022g 💖
21.01.22 - 28+5 💖 1306g 💖
07.02.22 - 31+2 💖 1710g 💖
22.02.22 - 33+2 💖 2017g 💖
-
Natis wrote:Dziewczyny jestem w domu
Wcześniej zdążyłam siknąć ze strachu, góra dziś 20,dol wczoraj - https://ibb.co/D1kMjc1
Jutro powtórka bety 🥰
Wspaniale, gratuluje❤️
Rośnijcie zdrowo i spokojnie😘Natis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro powtórka bety 🥰
Super wiadomości! Piękna beta i kreseczki ☺️Natis lubi tę wiadomość
-
Jutro powtórka bety 🥰
Ekstra!Natis lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?