W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholera, jakoś od kilku dni jestem pewna na 100% że jestem w ciąży, nawet nie wiem skąd to przekonanie a teraz mnie znowu mdli, mam lekkie bóle podbrzusza i do tego ta kreska na teście dzisiaj wieczorem widoczna gołym okiem... Będę powtarzać do poniedziałku, w poniedziałek jak będzie ciemnieć to idę na betę. Szkoda, że w weekend nie można bo bym już jutro się przeszła. Nawet nie wiem ile dni jestem po, chyba przez łyżeczkowanie mi się wszystko rozregulowało
Emimo lubi tę wiadomość
Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Cześć dziewczyny ❤️❤️
Trzymam za was kciuki i wysyłam miliardy wiruskow do was 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Z moim dzidziulkiem co rośnie jak szalony i nie ma litości dla moich mdłości 🤢🤢🤢 wczoraj mieliśmy usg słyszeliśmy piękne szalone szybkie serduszko ❤️
Łapcie wiruski 🦠🦠🦠🦠Angi90 , Emimo, Miczka, Wron Kraa, moonflower, Rybeńka, Lipcowa, ELka, Cukruś lubią tę wiadomość
08.06.2019 👩❤️👨
31.08.2019 💍
31.12.2023 👰♀️🤵♂️
28.05.2023 💔 5cs
03.07.2023 Beta 12,3 mlU/ml
zostań ze mną kwiatuszku 🌺
05.07.2023 Beta 40,3 🥹
10.07.2023 Beta 493 🥹
20.07.2023 2 mm człowieczka z czynnością serduszka ❤️
10.08.23 2,4 cm człowieczka ))
26.10.2023 Całe 320g miłości
26.02.2024 3242 g Zuzanny
Zuzia się urodziła 11.03.2024
Ważyła 3370 g
Mierzyła 55 cm
-
Cześć dziewczyny !
U mnie wszystko dobrze poza tym ze szybko się męczę. 😄
Mam milion wątpliwości czy aby wszystko będzie dobrze, czy na prawdę jestem w ciąży i czy wszystko dobrze się rozwija 😍 mam nadzieje ze się nie zawiodę bo nie wiem jak to przeżyje 😳
Wizytę umówię na 27 sierpnia powinnam być już wtedy po 7 tygodniu 🤗
W związku z tym że nie mam jak iść na betę sprawdzałam się testami ciążowym 25 co dwa dni rano.
Poniżej zdjęcie jak ładnie ciemniały testy.
https://ibb.co/3T1jLXT
Przesyłam wszystkim uściski z mało słonecznej Norwegii 🤗🤗Polaya, Angi90 , Rybeńka, Lipcowa, Wron Kraa, ELka, Cukruś, Ominoki lubią tę wiadomość
-
Landrii wrote:Cholera, jakoś od kilku dni jestem pewna na 100% że jestem w ciąży, nawet nie wiem skąd to przekonanie a teraz mnie znowu mdli, mam lekkie bóle podbrzusza i do tego ta kreska na teście dzisiaj wieczorem widoczna gołym okiem... Będę powtarzać do poniedziałku, w poniedziałek jak będzie ciemnieć to idę na betę. Szkoda, że w weekend nie można bo bym już jutro się przeszła. Nawet nie wiem ile dni jestem po, chyba przez łyżeczkowanie mi się wszystko rozregulowało
Testujemy tego samego dnia a u Ciebie już widać coś?
Ja mam stresa b to ostatni moment bo za tydzień małż wyjeżdża i będzie raz w miesiącu na weekend lub co dwa. Ale przeczucia nie mam żadnego i zastanawiam się kiedy zacząć testować 1😁 -
Palinkaaa wrote:Cześć dziewczyny !
U mnie wszystko dobrze poza tym ze szybko się męczę. 😄
Mam milion wątpliwości czy aby wszystko będzie dobrze, czy na prawdę jestem w ciąży i czy wszystko dobrze się rozwija 😍 mam nadzieje ze się nie zawiodę bo nie wiem jak to przeżyje 😳
Wizytę umówię na 27 sierpnia powinnam być już wtedy po 7 tygodniu 🤗
W związku z tym że nie mam jak iść na betę sprawdzałam się testami ciążowym 25 co dwa dni rano.
Poniżej zdjęcie jak ładnie ciemniały testy.
https://ibb.co/3T1jLXT
Przesyłam wszystkim uściski z mało słonecznej Norwegii 🤗🤗
Cudnie i pięknie!
Myslisz, ze mogę Ci wpisać brzuszek czy poczekamy jednak do wizyty? 🤗🍀🩶 -
Landrii wrote:Mi moja intuicja wmawia że na bank jestem w ciąży. W dodatku dzisiaj nie wytrzymałam, przed chwilą zrobiłam test i mam wrażenie że coś przebija, lepiej niż wczoraj i na zdj nawet widać jak ktoś się mocno przyjrzy. Ale jak się okaże, że to moja wyobraźnia to dostanę dola stulecia. Już widzę jak w dniu okresu siedzę i ryczę oglądając małe dzieci. Boli milion razy bardziej jak wchodzę na majowy wątek. Też tam powinnam być, znać płeć, szukać ubranek. A tymczasem wszystko od nowa
Jesteś solnieksza niech Ci się wydaje kochana! 🤗
Ściskam cie mocno, jeszcze będziesz widzieć te cudowne kreski!!🍀 -
Wrazluwa wrote:Cześć dziewczyny ❤️❤️
Trzymam za was kciuki i wysyłam miliardy wiruskow do was 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Z moim dzidziulkiem co rośnie jak szalony i nie ma litości dla moich mdłości 🤢🤢🤢 wczoraj mieliśmy usg słyszeliśmy piękne szalone szybkie serduszko ❤️
Łapcie wiruski 🦠🦠🦠🦠
-
Landrii doskonale cię rozumiem. 15 sierpnia rok temu straciłam corcie. I pomimo że to rok to wciąż boli i co miesiąc rozczarowanie. Teraz też pewnie a ja już nie mam pomysłu co jest nie tak.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ta dada daaam!🚨
2cykl bez wspomagania lekami i o to jest
Paaan PICZOOOR !🙈😜
Cieszę się bardzo,bo lekarka cały czas mnie chciała stymulować. Jak widać niepotrzebnie bo owulacja naturalna jest. Oby tylko potwierdziła się progiem, skoczę na 8dpo🤞
Starać się słabo starać będziemy, bo musimy morfologię podnieść Mężulka. Ale najważniejsze, że mam tą ovu!
Nowa_Ola, Rybeńka, Ewiwi, Incognitka, Lipcowa, ELka, Miminka, Beige, Cukruś, moonflower, Pingwinek, Zuzanna99, Ominoki, EwelinaWer19 lubią tę wiadomość
-
MarzycielkaMadzik wrote:Testujemy tego samego dnia a u Ciebie już widać coś?
Ja mam stresa b to ostatni moment bo za tydzień małż wyjeżdża i będzie raz w miesiącu na weekend lub co dwa. Ale przeczucia nie mam żadnego i zastanawiam się kiedy zacząć testować 1😁
W maju dowiedziałam się o ciąży, w czerwcu miałam łyżeczkowanie i ostatniego tygodnia lipca dopiero okres. Po łyżeczkowaniu możliwe że mi się cykl rozlał. Już pisałam MarzycielkaMadzik, że podejrzewam u siebie owulacje kilka dni szybciej niż powinnam. I dzisiaj jest coś między 9 a 13 dni po. Równie dobrze to może być tylko kreska fabryczna a ja się niepotrzebnie napaliłamZostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Wrazluwa wrote:Cześć dziewczyny ❤️❤️
Łapcie wiruski 🦠🦠🦠🦠
Cuuuudowny Bobasek 😍 rosnij zdrowo Maluszku! ❤️
Łapie nieśmiało wiruski 😘
Emimo lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
KarolinaAnastazja wrote:Ta dada daaam!🚨
2cykl bez wspomagania lekami i o to jest
Paaan PICZOOOR !🙈😜
Cieszę się bardzo,bo lekarka cały czas mnie chciała stymulować. Jak widać niepotrzebnie bo owulacja naturalna jest. Oby tylko potwierdziła się progiem, skoczę na 8dpo🤞
Starać się słabo starać będziemy, bo musimy morfologię podnieść Mężulka. Ale najważniejsze, że mam tą ovu!
Nooooo i to jaki piekny piczor! 😍 ekstra! Trzymam kciuki 😘
Emimo, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Wstawię wam jeszcze zdjęcie tego felernego testu. Ogólnie po rozebraniu są 3 kreski. Jedna prosta, mega blada blisko tej kontrolnej i druga ta widczona ale dziwnie krzywa. Więc nwm czy zalane czy co
https://ibb.co/c2n1BdG
Jutro będę powtarzać, w niedzielę też a poniedziałek beta bo nie wytrzymuje
Macie, co się będę sama irytować do poniedziałku 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2023, 00:41
Ominoki lubi tę wiadomość
Landrii wrote:Wstawię wam jeszcze zdjęcie tego felernego testu. Jakoś mu nie wierzę bo ta kreska jak irytująco krzywa, wylazła po 4 minutach a wcześniej też był tylko cień. Więc nwm czy zalane czy co
https://ibb.co/c2n1BdG
Macie, co się będę sama irytować do poniedziałku 😂
Może rozłóż ten test i zobacz wtedy jak wygląda ta kreska? Bo faktycznie jest w dziwnym miejscu, ale dość ładna i różowa👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Nowa_Ola wrote:Może rozłóż ten test i zobacz wtedy jak wygląda ta kreska? Bo faktycznie jest w dziwnym miejscu, ale dość ładna i różowa
Cień cienia blisko kontrolnej i ta różowa która jest krzywa i idzie dziwnie w bok
Na zdj tej jasnej nie widać chyba
https://zapodaj.net/plik-vT7MbpIiFM
Landrii wrote:Jak otworzyłam to zauważyłam że są dwie kreski
Cień cienia blisko kontrolnej i ta różowa która jest krzywa i idzie dziwnie w bok
Niestety falszywe*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Landrii wrote:Jak otworzyłam to zauważyłam że są dwie kreski
Coś jest nie tak z tym testem, zrób sobie rano jakiś inny, jeśli masz trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2023, 01:10
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵