X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
Odpowiedz

W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷

Oceń ten wątek:
  • racuszek Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam tylko powiedzieć, że jestem w szoku. Robię sobie LH testy tak o, bardziej z ciekawości w tym cyklu i ciągle były bielusieńkie, albo cień cienia, nawet dziś rano. Za to teraz zrobiłam i jest porządna ciemna krecha 🫣 NO TO DO DZIEŁA JUTRO 😆

Co do krótkich cykli, to wiele bym za takie dała. U mnie średnio 32-33 dni, ale zdarzały się i 36 dniowe 😐 jak starałam się o pierworodna, to razem z koleżanką, która miała cykle 26dniowe i miałam wrażenie, że ona co chwilę miała owulację i robiła testy ciążowe, a ja w tym samym czasie nadal byłam w 1 fazie cyklu 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia, 16:24

Mamacita lubi tę wiadomość

💔 CB 09.2019
    ⏸️ 11.2019
    👧🏼nr 1 - 07.2020
    👶🏼 nr 2 - starania od 08.2025
  • aszin Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ssilvia wrote:
    Też mnie martwią krótkie cykle. Teraz 26 dni u mnie to już sukces. Ale miałam po 24 też kilka razy.

Ile wychodzi ci faza lutealna? U mnie niby 11-12 dni.

Chciałbym czemu są takie krotkie. Kilka lat temu miałam po 30 dni
    Ale cykle 26 dni a nawet 24 dni nie są niczym złym, jeśli ma się wczesne owulacje i faza lutealna jest dostatecznie długa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia, 16:20

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Oligoteratozoospermia
    ✔️USG, hormony, posiewy, kariotyp
    ⏳ CFTR, AZF

♂ Clostilbegyt + suple 💊
    🔜 badanie nasienia (11.2025)

Wszystko to, co mam
    to ta nadzieja, że życie mnie poskleja
  • Luna11 Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzesień - harce i hulanki, w maju body i piżamki. 🍁 🧡

Wrzesień słodki czas kochania, w maju mama od lulania. 🍁 🧡

Wister12, Promyczek39, Deyansu, Dżozu, Reja13, Martt95 lubią tę wiadomość

👧 27
    TSH, glukoza, ferrytyna, B12, D3, prolaktyna, progesteron (20 dc), morfologia, usg piersi, cytologia ✅️

Ostatnie badanie 12 dc (14.07.)
    Pęcherzyk w LJ 23 mm
    Endometrium 7,8 mm

🧑 47
    Ruch A+B 26,53% ↘️
    Morfologia 4%
    Reszta ✅️

8 cs
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Ale cykle 26 dni a nawet 24 dni nie są niczym złym, jeśli ma się wczesne owulacje i faza lutealna jest dostatecznie długa.
    Ja przed pierwsza ciaza mialam idealnie 28 dni, po porodzie skróciły się do 26 i 2 razy zaszlam w ciaze i to za 1 razem przy czym jedna donoszona a druga pozamaciczna. Owulacje mam ok 10-12 dzien cyklu.

Racuszek, ja to jednak wolalabym dluzsze cykle. O ciaze staram sie 3 raz w życiu, za to okres mam przez cala reszte zycia i wolałabym go dostawac rzadziej niż częściej. Przy tak krótkich cyklach ponad 1/4 życia spędzam nosząc tampony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia, 16:30

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • stokroteczka25 Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racuszek wrote:
    Chciałam tylko powiedzieć, że jestem w szoku. Robię sobie LH testy tak o, bardziej z ciekawości w tym cyklu i ciągle były bielusieńkie, albo cień cienia, nawet dziś rano. Za to teraz zrobiłam i jest porządna ciemna krecha 🫣 NO TO DO DZIEŁA JUTRO 😆

Co do krótkich cykli, to wiele bym za takie dała. U mnie średnio 32-33 dni, ale zdarzały się i 36 dniowe 😐 jak starałam się o pierworodna, to razem z koleżanką, która miała cykle 26dniowe i miałam wrażenie, że ona co chwilę miała owulację i robiła testy ciążowe, a ja w tym samym czasie nadal byłam w 1 fazie cyklu 😆

U mnie to samo z cyklami. Ostatni mial 34 dni, a zazwyczaj miedzy 31-33 dni. Moze 2-3 razy w roku mam cykl 28 dni. Chciałabym je skrócić. Co miesiąc zaczynam robic owulaki 10dc i od 15dc juz panikuje ze bedzie cykl bezowulacyjny, a pozniej jednak jest pik 🤣

👩 33
    starania od 04.2025

PCOS, bardzo niski estradiol
  • Luna11 Koleżanka

Wysłany: 24 sierpnia, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym, żeby to był ten cykl. Wiadomo, jak każda z nas. W ramach spuszenia kontroli nad ciałem nie mierzyłam temperatury w tym cyklu. Po zmianach w śluzie domyślam się, że owulka wystąpiła.

Dziś 25 dc, owulacja 12-13 dc. Test w 9 dpo byl negatywny (no way 🫠), oczywiście bez zaskoczenia. Wczoraj w kinie nie mogłam się skupić na filmie, bo tak bolały i swędziały mnie piersi. W piątek czulam też kłucie w sutku jakby ktoś wbijał szpilki. Mam cały dzień 37,0 i czuję od kilku dni lekki ból miesiączkowy, pojawia się i znika. Dla partnera jestem chodzącą zołzą. Do tego zmęczenie, brak energii i spanie od 21.

A potem pewnie i tak przyjdzie @, wg apki w środę. To jest paskudne, że progesteron daje takie objawy. Trudno wtedy wyłączyć głowę. 😒

👧 27
    TSH, glukoza, ferrytyna, B12, D3, prolaktyna, progesteron (20 dc), morfologia, usg piersi, cytologia ✅️

Ostatnie badanie 12 dc (14.07.)
    Pęcherzyk w LJ 23 mm
    Endometrium 7,8 mm

🧑 47
    Ruch A+B 26,53% ↘️
    Morfologia 4%
    Reszta ✅️

8 cs
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna11 wrote:
    Chciałabym, żeby to był ten cykl. Wiadomo, jak każda z nas. W ramach spuszenia kontroli nad ciałem nie mierzyłam temperatury w tym cyklu. Po zmianach w śluzie domyślam się, że owulka wystąpiła.

Dziś 25 dc, owulacja 12-13 dc. Test w 9 dpo byl negatywny (no way 🫠), oczywiście bez zaskoczenia. Wczoraj w kinie nie mogłam się skupić na filmie, bo tak bolały i swędziały mnie piersi. W piątek czulam też kłucie w sutku jakby ktoś wbijał szpilki. Mam cały dzień 37,0 i czuję od kilku dni lekki ból miesiączkowy, pojawia się i znika. Dla partnera jestem chodzącą zołzą. Do tego zmęczenie, brak energii i spanie od 21.

A potem pewnie i tak przyjdzie @, wg apki w środę. To jest paskudne, że progesteron daje takie objawy. Trudno wtedy wyłączyć głowę. 😒
    No niestety. Najgorsze jest to, ze objawy miesiączki i ciąży są identyczne 🙈 ja w szczęśliwej ciąży szybko mialam jakieś wrażenie, ze sie udało. Poszłam na bete 9dpo i było już ponad 20 .
    A pierwszy objaw to kawa mi przestała smakować. Teraz jak biorę ciągle te wszelkie hormony zastrzyki to co chwilę kawa mi nie smakuje więc już sprawdzony objaw odpadł 😂

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
    👼02.2015 & 👼06.2016
    👶💜 33tc - 19.12.2017
    Starania od 2024 (PCOS, problemy genetyczne)
    04.2025r - początek cykli stymulowanych (bardzo duże dawki leków a i tak brak owulacji)
    08.2025r - stymulacja IVF - czas start
    15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
    16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
    20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
    Rośnij w siłę Kropku 🍀
    27.08 - ⏸️ (bladzioszek)
    28.08 - 6.5 mIU/ml 🩸
    30.08 - 3,3 mIU/mL 🩸 💔
    09.2025 - w oczekiwaniu na II transfer
    4 ❄️❄️❄️❄️
  • racuszek Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Racuszek, ja to jednak wolalabym dluzsze cykle. O ciaze staram sie 3 raz w życiu, za to okres mam przez cala reszte zycia i wolałabym go dostawac rzadziej niż częściej. Przy tak krótkich cyklach ponad 1/4 życia spędzam nosząc tampony
    No tak, w ten sposób o tym nie myślałam 🙁
    stokroteczka25 wrote:
    U mnie to samo z cyklami. Ostatni mial 34 dni, a zazwyczaj miedzy 31-33 dni. Moze 2-3 razy w roku mam cykl 28 dni. Chciałabym je skrócić. Co miesiąc zaczynam robic owulaki 10dc i od 15dc juz panikuje ze bedzie cykl bezowulacyjny, a pozniej jednak jest pik 🤣
    Jakbym o sobie czytala, co miesiac panika od 9-10dc 😝

💔 CB 09.2019
    ⏸️ 11.2019
    👧🏼nr 1 - 07.2020
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wrześniu liście na drzewach się złocą 🍂 czas spłodzić bobasa jesienną nocą 🌌

Jesienna aura we wrześniu się zaczyna 🍂 w maju powiększy się nasza rodzina! 👶

Idzie wrzesień 🍂 prąd jest drogi ⚡więc zgaszę światło i rozłożę nogi 🔥

Gnom, Imazolka, Fox, Seabird, Marzycielka94, Maalwii, kikix0o, Deyansu, Dżozu, Martt95 lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
    30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
    11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
    20.08 4mm 🥨 i 💓
    preg.png

Dominująca jędza 🥰
  • Wister12 Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa (od piątku 😅) utworzyłam jeden wątek ze swoimi ostatnimi wynikami bo myślałam że oszaleję i szukałam jak najszybciej pomocy. Sytuacja już jest pod kontrolą, wizytę u endo mam zaplanowaną na ten tydzień, jeszcze się do wczoraj łudziłam że coś z tego sierpniowego starania będzie, ale niestety wczoraj o 6 rano test negatywny, o 9 dostałam lekkiego plamienia i przepłakałam pół dnia. 🩸 się jeszcze do końca nie rozkręcił, ale czuję że jutro mnie dopadnie na maxa. Także bardzo chętnie dołączę do was we wrześniowym wątku 😊 Na teraz szykuję sobie ostatnie moje wyniki i proszę podpowiedzcie mi jakie badania jeszcze warto teraz wykonać, na razie takie na początek? Do tej pory robiłam tylko TSH i jakieś tam podstawowe, ostatnio czat gpt podpowiedział mi o prolaktynie i progesteronie po owu. Nie chcę wydać majątku, ale od czegoś muszę zacząć 🥲

27👩🏻❤️🧑🏻31
    Starania od 03.2025 (7 cs ⏳)

Hashimoto - TSH: 1.13 (05.25) - 4.35 (08.25) 🥶 - euthyrox 25
    Progesteron (8 dpo): 19.9 ✅
    Prolaktyna (8 dpo): 51,7 🥶
    Owulacje potwierdzone u gin ✅
    Endometrium po owulacji 13.1 mm ✅
    Cytologia ✅
    Badanie moczu ✅
    Morfologia ✅
    Wit. D ✅
    Ureaplasma parvum ⏳

Wysłany: 24 sierpnia, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wister12 wrote:
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa (od piątku 😅) utworzyłam jeden wątek ze swoimi ostatnimi wynikami bo myślałam że oszaleję i szukałam jak najszybciej pomocy. Sytuacja już jest pod kontrolą, wizytę u endo mam zaplanowaną na ten tydzień, jeszcze się do wczoraj łudziłam że coś z tego sierpniowego starania będzie, ale niestety wczoraj o 6 rano test negatywny, o 9 dostałam lekkiego plamienia i przepłakałam pół dnia. 🩸 się jeszcze do końca nie rozkręcił, ale czuję że jutro mnie dopadnie na maxa. Także bardzo chętnie dołączę do was we wrześniowym wątku 😊 Na teraz szykuję sobie ostatnie moje wyniki i proszę podpowiedzcie mi jakie badania jeszcze warto teraz wykonać, na razie takie na początek? Do tej pory robiłam tylko TSH i jakieś tam podstawowe, ostatnio czat gpt podpowiedział mi o prolaktynie i progesteronie po owu. Nie chcę wydać majątku, ale od czegoś muszę zacząć 🥲

Hej :) na pierwszej stronie tego wątku sa wymienione badania ktore na początek warto zrobic

Wister12 lubi tę wiadomość

👩 33
    starania od 04.2025

• Ounai Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, owulacje macie zwykle przed pikiem sluzu, w dniu czy po?

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc

Wysłany: 24 sierpnia, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wister12, ja robilam w 3dc - lh, fsh, estradiol, prolaktyna, testosteron, tsh, ft3, ft4, glukoza, insulina. Miesiac temu robilam takie ogólne badania z pakietu moje zdrowie i to mozna na NFZ.
    W przyszlym miesiącu planuje sprawdzic witaminy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia, 17:17

Wister12 lubi tę wiadomość

👩 33
    starania od 04.2025

• racuszek Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Dziewczyny, owulacje macie zwykle przed pikiem sluzu, w dniu czy po?
    Podpinam się do pytania, u mnie zawsze były problemy ze śluzem, musiałam się posiłkować olejem z wiesiołka, guajazylem i żelem fertilsafe, którego teraz nigdzie nie ma :(

💔 CB 09.2019
    ⏸️ 11.2019
    👧🏼nr 1 - 07.2020
  • Ssilvia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racuszek wrote:
    Podpinam się do pytania, u mnie zawsze były problemy ze śluzem, musiałam się posiłkować olejem z wiesiołka, guajazylem i żelem fertilsafe, którego teraz nigdzie nie ma :(

U mnie około jeden dzień po piku śluzu. Śluz znika to znaczy że będzie owulacja - sprawdzone przez monitoring .

Z tego co czytałam to normalne i fizjologiczne. Bo plemniki już czekają na komórkę jajaowa przed owulacja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia, 17:46

racuszek, Ounai lubią tę wiadomość

✨ 32 lata 🎀 | On 34 – wyniki OK 🦸‍♂️✨

🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – tarczyca leń, ale ogarniamy 💪
    💛 12 miesięcy starań, a dwóch kresek wciąż brak… misja: 🍼👶

💊 Leczenie & suplementy
    • 🦋 Euthyrox (T4) 75 mcg
    • 📉 Dostinex – prolaktyna z 23 ➝ 11 ng/mL w 1 miesiąc
    • ☀️ Witamina D, 💉 B12 (z 250 ➝ w górę)
    • 🧠 DHEA, NAC, ubichinol, melatonina – na owulację 🌸
    • 💊 Acard 100 mg w II fazie + Encorton 5 mg

✅ Badania & wyniki
    Profil antyfosfolipidowy – OK
    Trombofilia – wykluczona (PAI hetero)
    AMH – 2.9 🌟
    Helicobacter & pasożyty – brak 🚫
    MUCHA & cytologia – prawidłowe 🧫💖
    Ferrytyna - 90 ng/mL
    CA 125 - negatywny
    🔄 Owulacja & cykl
    Endometrium: 13 mm 🌸
    Śluz płodny 🧻
    Pęcherzyki pękają 🥚💥
    Jajowody – drożne ✅
    Faza lutealna: 10–12 dni, progesteron 13 ng/mL 🌕
    📅 3. dzień cyklu:
    Estradiol: 40 pg/mL 💧
    FSH: 6 mIU/mL 🌱
    LH: 6 mIU/mL 🔁
  • Promyczek39 Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś miałam cykle 28 dni jak w zegarku. Potem po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej miałam 26 dni. Jak zaczęliśmy się starać to pierwszy miesiąc miałam 24 dni a w kolejnym byłam już w ciazy. Także jak owulacja jest szybciej a faza lutealna odpowiednio długa nie ma problemu 😊

Mamacita lubi tę wiadomość

👩39 l. 🧔‍♂️40 l.

👶 Wrzesień 2024 córeczka ( udało się w 2 cs ) Nasz mały cud ❤️

Starania o drugie dziecko 🤞👶 zaczynamy 5 cs
    Czekamy na nasz drugi cud
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie zagłębiałam sie w swoj sluz. Poza tym robiąc szereg badan wyszedł mi złowrogi 🙈😂 także tego czasem moze i lepiej jak jest go mało albo wcale 🤔

racuszek lubi tę wiadomość

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
    👼02.2015 & 👼06.2016
    👶💜 33tc - 19.12.2017
    Starania od 2024 (PCOS, problemy genetyczne)
    04.2025r - początek cykli stymulowanych (bardzo duże dawki leków a i tak brak owulacji)
    08.2025r - stymulacja IVF - czas start
    15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
    16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
    20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
    Rośnij w siłę Kropku 🍀
    27.08 - ⏸️ (bladzioszek)
    28.08 - 6.5 mIU/ml 🩸
    30.08 - 3,3 mIU/mL 🩸 💔
    09.2025 - w oczekiwaniu na II transfer
    4 ❄️❄️❄️❄️
  • Mamacita Znajoma

Wysłany: 24 sierpnia, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ssilvia wrote:
    Też mnie martwią krótkie cykle. Teraz 26 dni u mnie to już sukces. Ale miałam po 24 też kilka razy.

Ile wychodzi ci faza lutealna? U mnie niby 11-12 dni.

Chciałbym czemu są takie krotkie. Kilka lat temu miałam po 30 dni

9 dni w tym cyklu, o ile dobrze określiłam owulację, bo robię to tylko na podstawie temperatury. Chyba od tego cyklu zacznę robić testy, żeby wiedzieć dokładnie czy i kiedy owuluję. Dokupię też olej z wiesiołka, bo mi się skończył.

💃🏼32🕺🏻30

Starania o 1 👶🏻od 08/25

IO
    Insulina 10.5 - cel 5
    LH/FSH - 1,23
    Ferrytyna 44 - cel 60
    Wit D 27 - cel 50
    Magnez 0.78 - cel 0,95
  • Ssilvia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamacita wrote:
    9 dni w tym cyklu, o ile dobrze określiłam owulację, bo robię to tylko na podstawie temperatury. Chyba od tego cyklu zacznę robić testy, żeby wiedzieć dokładnie czy i kiedy owuluję. Dokupię też olej z wiesiołka, bo mi się skończył.
    9 dni to krótko...

Też kiedyś miałam 9 dni i jak wyregulował tsh, prolaktynę, uzupełniła niedobory i przez trzy miesiące brałam progesteron to zwiększyło mi się do 11-12 i tak się utrzymuje. Suplementacja też mogła pomóc

✨ 32 lata 🎀 | On 34 – wyniki OK 🦸‍♂️✨

🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – tarczyca leń, ale ogarniamy 💪
    💛 12 miesięcy starań, a dwóch kresek wciąż brak… misja: 🍼👶

💊 Leczenie & suplementy
    • 🦋 Euthyrox (T4) 75 mcg
    • 📉 Dostinex – prolaktyna z 23 ➝ 11 ng/mL w 1 miesiąc
    • ☀️ Witamina D, 💉 B12 (z 250 ➝ w górę)
    • 🧠 DHEA, NAC, ubichinol, melatonina – na owulację 🌸
    • 💊 Acard 100 mg w II fazie + Encorton 5 mg

✅ Badania & wyniki
    Profil antyfosfolipidowy – OK
    Trombofilia – wykluczona (PAI hetero)
    AMH – 2.9 🌟
    Helicobacter & pasożyty – brak 🚫
    MUCHA & cytologia – prawidłowe 🧫💖
    Ferrytyna - 90 ng/mL
    CA 125 - negatywny
    🔄 Owulacja & cykl
    Endometrium: 13 mm 🌸
    Śluz płodny 🧻
    Pęcherzyki pękają 🥚💥
    Jajowody – drożne ✅
    Faza lutealna: 10–12 dni, progesteron 13 ng/mL 🌕
    📅 3. dzień cyklu:
    Estradiol: 40 pg/mL 💧
    FSH: 6 mIU/mL 🌱
    LH: 6 mIU/mL 🔁
  • Maalwii Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    racuszek wrote:

Też zaczęłam już szaleć z tymi testami mimo że według kalendarza dziś owulka to według testów nadal nie więc testuje dalej 🙈 poserduszkowaliśmy ale chyba nic z tego nie będzie skoro test nic nie pokazał a mąż wyjechał dziś do pracy 😏

M 💁🏽‍♀️ 27 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

🔸 starania od czerwca 2025 (4cs)

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 3,87 ➡️ 2,12 ✅ (euthyrox 25)
    Ft3: 3,26 ✅
    Ft4: 1,13 ✅
    Ferrytyna: 11,5 ❗
    Prolaktyna: ❓
    Toksoplazmoza IgG/ IgM: ❓
    • Suplementacja: Ovarin, żelazo, witamina D3, olej z wiesiołka

➡️ 💁🏼‍♂️ T
    • Suplementacja: Fertistim

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ