Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W STYCZNIU NAPEWNO SIĘ UDA , :) WSPIERAMY , RADZIMY I PLOTKUJEMY
Odpowiedz

W STYCZNIU NAPEWNO SIĘ UDA , :) WSPIERAMY , RADZIMY I PLOTKUJEMY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POSTANOWIŁAM ZAŁOZYĆ NOWY TEMAT , DLA DZIEWCZYN KTÓRE CHCĄ PODZIELIĆ SIĘ INFORMACJAMI O WASZYCH STARANIACH PROBLEMACH Z ZAJŚCIEM I O PIERDOŁACH

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KILKA SŁÓW O SOBIE , STARMY SIĘ Z MĘŻEM 4 CYKL , NIESTETY JAK DOTĄD NICI Z TEGO , CHORUJE NA NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY , W STYCZNIU KOLEJNA PRÓBA W CHWILI OBECNEJ TESTUJE , OWULKE POWINNAM MIEĆ 4 STYCZNIA WIĘC JUZ OD WCZORAJ Z MĘZULKIEM MOCNO SIĘ PRZYTULAMY , OD TEGO CYKLU MOJA GINEKOLOG POLECŁA MI ŻEBY BRAŁA FEMIBION NATAL PLUS DLA STARAJĄCH SIĘ ORAZ OLEJ W WIESIOŁKA NA POPRAWĘ SLUZU A MOJEMU MĘŻULKOWI KUPIŁAM ANDROWIT DOKTORKA MÓWIŁA ŻE TO BARDZO DOBRY SPECYFIK POPRAWIAJĄCY PŁODNOŚĆ PODNOSI JAKOŚĆ SPERMY I WOGÓLE CHWALI BARDZO .

km5se6ydozmkg5fc.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:13

zAgatka lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Angela.Rowniez mysle ze jak są juz styczniowe wątki wiec tam również można poradzić pospierać i poplotkować...pozdrawiam:)

3i49tgf6plfmlliy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ