W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi już poczytałam i wiem od czego ta zgaga, jeszcze się upewnię nie biorąc dziś dawki ale takie są skutki uboczne brania Acardu 😔
Co do owulacji to na chwilę dobrze mi wyznaczyła a po kilku dniach objawów wpisywania ciągle przesuwa 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 11:03
-
Mi się wydaję, że dzisiejszy
-
Ooo u mnie też placki z cukrem, choć ja nie lubię 😂 ja placki to tylko po węgiersku 😁
Blondyna właśnie one wszystkie jakby takie same. Na żywo właśnie jakby dzisiejszy taki sam jak wczoraj o 15. No nic. Zobaczymy. Jakieś coraz dłuższe te cykle...👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Ooo u mnie też placki z cukrem, choć ja nie lubię 😂 ja placki to tylko po węgiersku 😁
Blondyna właśnie one wszystkie jakby takie same. Na żywo właśnie jakby dzisiejszy taki sam jak wczoraj o 15. No nic. Zobaczymy. Jakieś coraz dłuższe te cykle... -
Blondyna.B wrote:Domi już poczytałam i wiem od czego ta zgaga, jeszcze się upewnię nie biorąc dziś dawki ale takie są skutki uboczne brania Acardu 😔
Co do owulacji to na chwilę dobrze mi wyznaczyła a po kilku dniach objawów wpisywania ciągle przesuwa 😅💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Uhhhh Oby Ci to jednak minęło :c Może jakieś naturalne sposoby na zgagę pomogą i organizm się przyzwyczai?
-
Hej, miałam dać znać. Jestem po wizycie u drugiego lekarza, on w jajowodzie nic nie widzi - na pewno nie pęcherzyk, bardziej jakiś płyn. Wczoraj jakieś małe skrzepy ze mnie leciały, a dziś juz brzuch nie boli i plamienia nie ma. Wysłał mnie na bete - jak wzrosła mimo tego, to da mi skierowanie do kliniki na zastrzyk z metatreksatu, a jak zmalała, to znaczy, ze samo się oczyściło wczoraj.
Trzymam kciuki za to drugie. Dzięki za wszystkie słowa otuchy ❤Olo323, czarneniebo, milam lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Kluska95 wrote:Hej, miałam dać znać. Jestem po wizycie u drugiego lekarza, on w jajowodzie nic nie widzi - na pewno nie pęcherzyk, bardziej jakiś płyn. Wczoraj jakieś małe skrzepy ze mnie leciały, a dziś juz brzuch nie boli i plamienia nie ma. Wysłał mnie na bete - jak wzrosła mimo tego, to da mi skierowanie do kliniki na zastrzyk z metatreksatu, a jak zmalała, to znaczy, ze samo się oczyściło wczoraj.
Trzymam kciuki za to drugie. Dzięki za wszystkie słowa otuchy ❤
Oby to było to drugie. Dzisiaj już trochę lepsze wiadomości. Trzymam mocno kciuki, żeby było dobrze! 😊Lolka997, Kluska95 lubią tę wiadomość
👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Kluska95 wrote:Hej, miałam dać znać. Jestem po wizycie u drugiego lekarza, on w jajowodzie nic nie widzi - na pewno nie pęcherzyk, bardziej jakiś płyn. Wczoraj jakieś małe skrzepy ze mnie leciały, a dziś juz brzuch nie boli i plamienia nie ma. Wysłał mnie na bete - jak wzrosła mimo tego, to da mi skierowanie do kliniki na zastrzyk z metatreksatu, a jak zmalała, to znaczy, ze samo się oczyściło wczoraj.
Czyli jeszcze jest nadzieja, że wszystko rozejdzie się po kościach. Ściskam, dawaj znać jak sytuacja wygląda.
Kluska95 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany -
Trzymaj się dzielnie, dbaj o siebie i myśl pozytywnie. Trzymam kciuki razem z Tobą! 🙂Kluska95 lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam.. Dopiero znalazłam chwilę żeby do Was zajrzeć. Powiem Wam, że zasmuciły mnie wiadomości. Kurcze, muszę wstawić kolejne 🍹 😪😪 coś smutny ten styczeń 😔😔 mam nadzieję, że jednak druga połowa będzie obfita w bobaski 👶 i wszystko się wyrówna 🍀🍀
-
Mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie dobrze u Ciebie👱♀️34 nadciśnienie tętnicze
-dopegyt
- propranolol
🧔34
Zaczynamy badania -
nick nieaktualny
-
Kluska95 wrote:Niestety wzrost bety o 8% i muszę jechać na zastrzyk z metotreksatu
Kluska95, Lolka997 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kluska95 wrote:Niestety wzrost bety o 8% i muszę jechać na zastrzyk z metotreksatu
Trzymaj się moja Droga, będzie dobrze♥️Kluska95 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Bądź dzielna, jesteśmy duchem z Tobą 💛
Kluska95 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany -
Dziewczyny czy może któraś z Was tak miała?
Od 2/3 miesięcy miewam codzienne bóle/kłucie pod prawym żebrem. Nie wiem czy to wątroba, woreczek żółciowy ? Ktoś tak miał? Jakie badania warto by zrobić ? Trochę zaczyna mi to już przeszkadzać, ból nie jest straszny ale uporczywy, tym bardziej że trochę już to trwa.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany