W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam taka zagwostke, może coś mi podpowiecie😔
Teoretycznie owulacje powinna mi wypaść 5go stycznia (nie zdążyłam kupić testu owu w tym miesiącu)- wszystkie znaki na niebie wskazywały, ze była- charakterystyczny ból lewego jajnika, śluz jak przy owu.
W niedziele zaobserwowalam taki mega ciągliwy, gesty śluz i takie „dziwne” odczucie w podbrzuszu (dziwne- bo nie umiem je opisać jakby trochę ból, trochę „kłucie”), dodatkowo dziwnie się czyje jakby było mi „slabo”.
W poniedziałek straszny ból prawego jajnika, taki „owulacyjny” a dzisiaj od południa mnie tak boli podbrzusze jak na okres.
Żeby nie było, nie wkręcam sobie objawów ciążowych, bo wiem ze to za szybko🙈
Ale strasznie się boje, ze to znów jakiś torbiel albo coś poważniejszego 😕
Jak myślicie?👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blondyna.B wrote:7dpo to nie ma sensu, 10dpo może coś być ale nie musi. Bo do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dpo a dopiero po ok 48h od zagnieżdżenia beta rusza od 0 ☺️
-
jo_ana wrote:Dziewczyny czy może któraś z Was tak miała?
Od 2/3 miesięcy miewam codzienne bóle/kłucie pod prawym żebrem. Nie wiem czy to wątroba, woreczek żółciowy ? Ktoś tak miał? Jakie badania warto by zrobić ? Trochę zaczyna mi to już przeszkadzać, ból nie jest straszny ale uporczywy, tym bardziej że trochę już to trwa.jo_ana lubi tę wiadomość
-
Od 2/3 miesięcy miewam codzienne bóle/kłucie pod prawym żebrem. Nie wiem czy to wątroba, woreczek żółciowy ? Ktoś tak miał? Jakie badania warto by zrobić ? Trochę zaczyna mi to już przeszkadzać, ból nie jest straszny ale uporczywy, tym bardziej że trochę już to trwa.
Polecam zrobić próby wątrobowe i nawet USG jamy brzusznejjo_ana lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dzięki dziewczyny, tak właśnie myślałam o próbach wątrobowych, tak więc zrobię jak będę w PL.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany -
Od 2/3 miesięcy miewam codzienne bóle/kłucie pod prawym żebrem. Nie wiem czy to wątroba, woreczek żółciowy ? Ktoś tak miał? Jakie badania warto by zrobić ? Trochę zaczyna mi to już przeszkadzać, ból nie jest straszny ale uporczywy, tym bardziej że trochę już to trwa.
Ja tak miałam, wyszła mi na gastroskopii żółć w żołądku. Biorę leki, tzn mam przepisane, ale jeszcze ich nie brałam narazie lecze się naturalnie, ale nic to nie daje... Czekam do testowania i później już raczej farmakologia. 20.01. idę na wyniki i odrazu zrobię próby wątrobowe.
P. S. Co nie znaczy że ty musisz miec z tym problem.. Najlepiej sie przebadać..15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja tam czuję żeby mnie też będzie 🐒 na dniach...ale to od następnego cyklu zabiorę się z moim lekarzem bo wyczytałam że mogę mieć niedomoge ciałka żółtego czy jakoś tak bo kilka dni przed 🐒 mam brązowe plamienie...na razie cisza ale myślę że 🐒czycha za rogiem...🤷♀️💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Myślę że ostatni ale zrob jeszcze jeden i zobaczysz...💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kurde dziewczyny, weźcie mnie opieprzcie (za przeproszeniem). Zatestowalam, jestem 8/9 dpo i widzę cień kreski 🤦♀️. Na bobo teście. Sama jestem zła na siebie... naprawdę, ale dzisiaj złapał mnie ból podbrzusza w pracy i ogromną ilość kremowego sluzu. Myślałam ze na okres juz, bądź nasilające się bóle tych moich jelit.. mam leki w domu i nie wiem czy mogę je brać.
Walczę ze sobą czy nie iść do rossmana po facelle. Nawet się nie nastawiam, bardziej zła jeste na siebie. I przysięgam ze jak nic z tego nie będzie nie zatestuje w następnym miesiącu przed 🐵.
Opierniczcie mnie 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 17:39
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta2506 wrote:Kurde dziewczyny, weźcie mnie opieprzcie (za przeproszeniem). Zatestowalam, jestem 8/9 dpo i widzę cień kreski 🤦♀️. Na bobo teście. Sama jestem zła na siebie... naprawdę, ale dzisiaj złapał mnie ból podbrzusza w pracy i ogromną ilość kremowego sluzu. Myślałam ze na okres juz, bądź nasilające się bóle tych moich jelit.. mam leki w domu i nie wiem czy mogę je brać.
Walczę ze sobą czy nie iść do rossmana po facelle. Nawet się nie nastawiam, bardziej zła jeste na siebie. I przysięgam ze jak nic z tego nie będzie nie zatestuje w następnym miesiącu przed okresem.
Opierniczcie mnie 🥺Olo323, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Aneta tescior! 😁
Dziewczyny gdzie i jak wyrwać najtańsza wycieczkę nawet na weekend. Zależy mi na kwietniu z racji 41 urodzin męża, bo w zeszłym roku na 49-stke Covid nas ostro dopadł niestety. Jakieś porady? 😁Aneta2506 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Aneta tescior! 😁
Dziewczyny gdzie i jak wyrwać najtańsza wycieczkę nawet na weekend. Zależy mi na kwietniu z racji 41 urodzin męża, bo w zeszłym roku na 49-stke Covid nas ostro dopadł niestety. Jakieś porady? 😁
Kurcza noga, tego tak chyba nie będzie widać na zdjęciu... Idę do tego rossmana 🤦♀️. I jak coś to wtedy wstawię. Boże, widzisz i nie grzmisz...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta2506 wrote:Kurde dziewczyny, weźcie mnie opieprzcie (za przeproszeniem). Zatestowalam, jestem 8/9 dpo i widzę cień kreski 🤦♀️. Na bobo teście. Sama jestem zła na siebie... naprawdę, ale dzisiaj złapał mnie ból podbrzusza w pracy i ogromną ilość kremowego sluzu. Myślałam ze na okres juz, bądź nasilające się bóle tych moich jelit.. mam leki w domu i nie wiem czy mogę je brać.
Walczę ze sobą czy nie iść do rossmana po facelle. Nawet się nie nastawiam, bardziej zła jeste na siebie. I przysięgam ze jak nic z tego nie będzie nie zatestuje w następnym miesiącu przed 🐵.
Opierniczcie mnie 🥺Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Opierniczcie mnie 🥺
A ja powiem tak. Ruszaj do rossmana na po test i sikaj rano 😈😈 A teraz pokazuj nam tu szybko ten bobo test 🤔🍀Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Natka2 według mnie ten ostatni owulaka jest chyba najbardziej pozytywny. Widać że owulacja czeka na Twojego męża.. Udało się dzisiaj coś podziałać 💕💕🔥? 😊
-
Właśnie wróciłam do domu. Cały dzień byłam w Warszawie. Załatwiałam sprawy związane z syna zabiegiem za 3 tygodnie. Dobrze mi taki wyjazd zrobił bo chociaż przez chwilę nie myślałam o objawach ciążowych 😆 A tylko weszłam do domu i oczywiście już się dopatruje objawów 🤦♀️🤣
-
Milixx wrote:Natka2 według mnie ten ostatni owulaka jest chyba najbardziej pozytywny. Widać że owulacja czeka na Twojego męża.. Udało się dzisiaj coś podziałać 💕💕🔥? 😊
Milixx, Nati94, Olo323, Blondyna.B, Koteczka82, Jedna_z_Wielu, Paulina666, Emii, Jo!Zio, Domi_naturelover, Aneta2506 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.