W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:Kochane dziewczyny!
Przepraszam za nieobecność, ale potrzebowałam resetu po ostatniej kiepskiej diagnozie. Zrobiłam przerwę od forum, olałam apkę, olałam dietę (mam dość słodyczy na następny miesiąc 😂), poserduszkowałam i zmotywowana oraz pocieszona WASZYMI słowami zaczęłam działać (przegryzając ciastkami oreo 🙈. Od jutra zdrowe jedzonko, suple itp. wracają i oczywiście ja wracam na forum!
Nadeszło słońce po tych ciemnych dniach i jutro mam ważną wizytę - pozwólcie, że nie będę za wiele jeszcze zdradzać, nie chcę zapeszać, ale bardzo proszę o ciepłe myśli
Miło do Was wrócić, przepraszam, że nie nadrobię wszystkiego, ale wiedzcie, że szczerze kibicuję każdej z Was i wysyłam moc uścisków!Domi_naturelover, Flovers lubią tę wiadomość
👱🏻♀️- 1994
👱🏻♂️- 1995
👩🏼❤️👨🏼- 2016
💒 - 10.2023r
Córeczka 🎀- 06.2020 1cs
11-01-2022 - ⏸ 2cs
Beta; 13-01 - 64,4
15-01 - 244
18-01- 953
31-01- 6+3tc jest bijące ❤️
🧸🧸🧸🧸 -
Angelaaaa wrote:I jak ? Pomaga coś w analizowaniu cyklu ?
Angelaaaa, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Blondyna, kciuków nie puszczam i liczę, że luty będzie pełny miłości Jak tam mąż się czuje?
Mam nadzieję, że w tym cyklu już normalnie będzie miał siłę na ❤️
Trzymam za Ciebie kciuki 🤞☺️Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak radzicie sobie z tym że mąż/ partner nie chce dziecka.
Może zacznę od początku.
Ma 30 lat, jedną córkę 10 letnia.
Wcześniej przez 7 lat nie stosując antykoncepcja zero nie zachodziłam w ciążę.
Zaczełam się leczyć od sierpnia 2021. Bo okresy nie regularne, złe się czułam uderzenie gorąca itp.
Powiedział dosyć lecze sie.
Chodzę do świetnej ginekolog
Lecze sie tak od 1 do 10 dc spirunol to na zbicie testoreno od 2 do 8 dc Aromek 2 tabletki
10-28 dc Encobtor i codzienne Bromocorn plus pabi
I dużo suplementów.
Zaczynają jajniki ruszać bo czuje duzo śluzy libido wysoko. Byłam teraz w sobotę w 11 dc i jajnuku lewym 4 jajeczka po 10 mm. We wtorek znów ide
Ale to nie o tym. Mąż nie chce wogule słyszeć o ciąży a dziecku. Nie mówie mu całej prawdy;( A ja tak bardzo pragnę i wiem ze mi tyka zegar...
Czy możemy wy mi co doradzicie..
I przy leczeniu czuje się świetnie. -
Cześć dziewczyny wieczorowa pora,
Ja się nie odzywałam bo nie dość ze wyskoczyła mi ogromna opryszczka to dopadło mnie jakieś okropne przeziębienie, gardło boli, chrypę mam straszna. Zrobiłam aż test ma covid ale negatywny. Myśle kiedy i czy zaszczepić sie 3 dawka. Wstrzymywałam sie bo sie staraliśmy a podobno w 1 trymestrze lepiej nie… jak sie udało to chyba poczekam do 13tyg.
Okropnie sie stresuje przed jutrzejsza beta. Nie wiem jak wytrzymam do wieczora bo dopiero po południu mogę jechać… testy niby tylko lekko ciemnieją ale chyba są dużo ich robię i w różnych godzinach wiec sama się nakręcam.. a dopiero 12dpo wiec wszystko się może zdażyć…
Miłego przyszłego tygodnia!
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Smużka 29 wrote:Ale to nie o tym. Mąż nie chce wogule słyszeć o ciąży a dziecku. Nie mówie mu całej prawdy;( A ja tak bardzo pragnę i wiem ze mi tyka zegar...
I przy leczeniu czuje się świetnie.Pani Ciasio, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smużka 29 wrote:Dziewczyny jak radzicie sobie z tym że mąż/ partner nie chce dziecka.
Może zacznę od początku.
Zaczełam się leczyć od sierpnia 2021. Bo okresy nie regularne, złe się czułam uderzenie gorąca itp.
Lecze sie tak od 1 do 10 dc spirunol to na zbicie testoreno od 2 do 8 dc Aromek 2 tabletki
I dużo suplementów.
Zaczynają jajniki ruszać bo czuje duzo śluzy libido wysoko. Byłam teraz w sobotę w 11 dc i jajnuku lewym 4 jajeczka po 10 mm. We wtorek znów ide
Ale to nie o tym. Mąż nie chce wogule słyszeć o ciąży a dziecku. Nie mówie mu całej prawdy;( A ja tak bardzo pragnę i wiem ze mi tyka zegar...
I przy leczeniu czuje się świetnie.
Ukrywać przed mężem, że leczysz się, by zajść w ciążę? Przecież jak uda się i zajdziesz, to on może się czuć po prostu wykorzystany. Jak dla mnie decyzja o dziecku musi być z obydwu stron.Pani Ciasio lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Smużka 29 wrote:Dziewczyny jak radzicie sobie z tym że mąż/ partner nie chce dziecka.
Może zacznę od początku.
I dużo suplementów.
Trochę dziwna sytuacja.. bo jak tyle lat się niezabezpieczaliście a on nie chce dziecko to co by zrobił jakbyś zaszła ?
To musi być wasza wspólna decyzja.. Potrzebna jest szczera rozmowaMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Może zacznę od początku.
I dużo suplementów.
Powiem pewnie coś najbardziej "obstukanego" ale BARDZO prawdziwego... Maluszka muszą chcieć oboje rodzice. To danie życia nowej istocie, zależnej od Nas do końca życia w mniejszym lub większym stopniu. Czas ciąży, połóg i pierwsze miesiące życia dziecka są czasem kiedy będziesz potrzebowała szczególnie wsparcia swojego męża - i psychicznego i fizycznego. Może to ja widzę to wszystko bardzo utopijnie, ale dziecko powinno być owocem WASZEJ miłości. Oczywiście w 1000 % rozumiem, że to dla Ciebie ważne, dlatego ja zaczęłabym od rozmów. Na spokojnie, z jasną informacją, że bardzo chciałabyś zdecydować się na kolejnego Maluszka, że to dla Ciebie ważne. Męża zapytałabym o faktyczne powody jego niechęci posiadania większej ilości dzieci - może się czegoś obawia? Może boi się, że w jakimś aspekcie nie da rady? Może wówczas uda się Wam nawzajem zrozumieć zdania i poglądy.
To z pewnością dla Ciebie trudne, ale ja będę obstawać za tym, że powinna być to wasza WSPÓLNA decyzja. Powodzenia
malinowamamba95 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:Mąż już dobrze, żebro jest już zrośnięte ale oczywiście jak za dużo się rusza i robi to go boli, bo krwiak powoli schodzi ale na szczęście do pracy idzie dopiero 1.02 więc równo miesiąc odpoczywa od pracy.
Mam nadzieję, że w tym cyklu już normalnie będzie miał siłę na ❤️
Trzymam za Ciebie kciuki 🤞☺️Blondyna.B lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
nick nieaktualnyDoczytałam wszystko w końcu 😅 ale weekend nie był zbyt dobry.. Kłótnia z moim R. Wyjazdy urodziny imprezy i zmartwienia co się dzieje ze mną że taki długi cykl jest ale no cóż.. Dzisiaj wszystko się wyjaśniło chociaż nie do końca tak naprawdę bo nigdy @ nie zaczynała się śluzem z nitkami krwi ale no cóż.. Ten miesiąc u tak jakiś dziwny ale wbijam na nowy tor i tak jak któraś dziewczyna przede mną (wybaczcie ze nie pa. Ietam nicku) zaczynam nowy cykl z dieta zdrowym odżywianiem z ćwiczeniami i obserwowaniem swojego ciała oraz z wizytami u gin.
Gratuluję tym co mają ⏸️ i trzymam kciuki za te co zobaczyły 🐒🐒 ale po tym cyklu już będą kreseczki 🥳 -
Chyba nie potrafiłabym zajść w ciąże „za plecami” mojego partnera, wiedząc że on wcale tego nie chce. Nie wyobrażam sobie tego. Co jeśli doszłoby do takiego nieporozumienia między Wami, że mąż by Cię przez to zostawił ? To musi być decyzja obojga. Więc koniecznie potrzebna tutaj szczera rozmowa. Nie zastanawiałaś się nad tym, że 7 lat seksu bez zabezpieczenia i żadnej wpadki? Może mąż Ci o czymś nie mówi ? Musisz z nim porozmawiać na poważnie.
U mnie nieciekawie, dostałam dzisiaj maila ze szkoły córki, cała klasa ma kwarantannę, bo 5 dzieci ma pozytywny test, zrobiłam test dzisiaj córce i też niestety pozytyw 🤦🏻♀️
Na szczęście czuje się w miarę dobrze, tylko katar i kaszel jak zwykle przy przeziębieniu. Mnie też zaczęła boleć głowa i gardło 🙄 jeszcze mi tego potrzeba ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 22:33
malinowamamba95 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Może zacznę od początku.
I dużo suplementów.
I przy leczeniu czuje się świetnie.milam lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 08.21.
17.09.22- poronienie zatrzymane, puste jajo płodowe 8tc 💔
10.22- starania od nowa 🍀
17.11- ⏸️ 🥺🙏
21.11 - beta hCG 306,8 ❤️
23.11- beta hCG 802
10.12 - (6+4) Dzidzia z bijącym serduszkiem ♥️
30.12- (9+4) 2.7 cm Skarbu 😻
19.01- (12+3) USG I trym: 6 cm 👶
pomiary w normie, niskie ryzyka trisomii! 🥳
28.01- (13+4) 7 cm śpiącego Maluszka 😴
04.03 - (18+5) 270 g Córeczki 💓
20.03- USG II trym: 362 g Kruszynki 💜
31.03- (22+3) 451 g Rozalki 🌸
28.04- (25+3) 900 g⭐
26.05 - (30+3) 1550g🧚♀️
29.05 USG III trym- Zdrowa Królewna 👸
23.06 (34+3) 2400g🌷
15.07 (37+4) 3100g 🧁
26.07.23r.--- Rozalia 3010g 51 cm SN 🩷
-
malinowamamba95 wrote:Cześć dziewczyny wieczorowa pora,
Ja się nie odzywałam bo nie dość ze wyskoczyła mi ogromna opryszczka to dopadło mnie jakieś okropne przeziębienie, gardło boli, chrypę mam straszna. Zrobiłam aż test ma covid ale negatywny. Myśle kiedy i czy zaszczepić sie 3 dawka. Wstrzymywałam sie bo sie staraliśmy a podobno w 1 trymestrze lepiej nie… jak sie udało to chyba poczekam do 13tyg.
Okropnie sie stresuje przed jutrzejsza beta. Nie wiem jak wytrzymam do wieczora bo dopiero po południu mogę jechać… testy niby tylko lekko ciemnieją ale chyba są dużo ich robię i w różnych godzinach wiec sama się nakręcam.. a dopiero 12dpo wiec wszystko się może zdażyć…
Miłego przyszłego tygodnia!malinowamamba95 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 08.21.
17.09.22- poronienie zatrzymane, puste jajo płodowe 8tc 💔
10.22- starania od nowa 🍀
17.11- ⏸️ 🥺🙏
21.11 - beta hCG 306,8 ❤️
23.11- beta hCG 802
10.12 - (6+4) Dzidzia z bijącym serduszkiem ♥️
30.12- (9+4) 2.7 cm Skarbu 😻
19.01- (12+3) USG I trym: 6 cm 👶
pomiary w normie, niskie ryzyka trisomii! 🥳
28.01- (13+4) 7 cm śpiącego Maluszka 😴
04.03 - (18+5) 270 g Córeczki 💓
20.03- USG II trym: 362 g Kruszynki 💜
31.03- (22+3) 451 g Rozalki 🌸
28.04- (25+3) 900 g⭐
26.05 - (30+3) 1550g🧚♀️
29.05 USG III trym- Zdrowa Królewna 👸
23.06 (34+3) 2400g🌷
15.07 (37+4) 3100g 🧁
26.07.23r.--- Rozalia 3010g 51 cm SN 🩷
-
jo_ana wrote:Chyba nie potrafiłabym zajść w ciąże „za plecami” mojego partnera, wiedząc że on wcale tego nie chce. Nie wyobrażam sobie tego. Co jeśli doszłoby do takiego nieporozumienia między Wami, że mąż by Cię przez to zostawił ? To musi być decyzja obojga. Więc koniecznie potrzebna tutaj szczera rozmowa. Nie zastanawiałaś się nad tym, że 7 lat seksu bez zabezpieczenia i żadnej wpadki? Może mąż Ci o czymś nie mówi ? Musisz z nim porozmawiać na poważnie.
U mnie nieciekawie, dostałam dzisiaj maila ze szkoły córki, cała klasa ma kwarantannę, bo 5 dzieci ma pozytywny test, zrobiłam test dzisiaj córce i też niestety pozytyw 🤦🏻♀️
Na szczęście czuje się w miarę dobrze, tylko katar i kaszel jak zwykle przy przeziębieniu. Mnie też zaczęła boleć głowa i gardło 🙄 jeszcze mi tego potrzeba ehhjo_ana lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28