W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati kiedy planujesz zakończyć ankietę ?
Ciekawa jestem jaki tytuł wybrałyśmy 🤗
U mnie dzisiaj rozkręca się plamienie, pewnie w nocy lub rano przybędzie 🙈 także oficjalnie już zacznę nowy cykl i powrót do starań 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 20:27
Nati94 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
milam wrote:Cześć dziewczyny. Przepraszam że się nie odezwałam, ale jakoś nie miałam głowy. Nie z powodu złego nastroju, jakoś mało emocjonalnie do tego podeszłam. Jakby to była normalka, że znowu nie wyszło. Trochę to straszne.
Beta 16, więc bardzo powoli spada. Jutro/pojutrze mam termin miesiączki więc mam nadzieję że przyjdzie zaraz.
Jeszcze wczoraj skoczyłam do ginki, bo chciałam dowiedzieć się jak to clexane się odstawia i w ogóle. To lekarka, którą zmieniłam bo mi ciągle wypomina wiek (Koteczka82 piona-jestesmy w tym samym wieku), ale tylko do niej można się dostać z dnia na dzień. No i oczywiście wczoraj też, jak zapytałam o jakąś stymulację to musiała wypomnieć "W PANI WIEKU, że pani w ogóle owuluje i zachodzi w ciążę to jest super i nic nie trzeba stymulować".
I powiedziała że z tym clexane nie musiałam się tak spieszyć bo to od akcji serca się wprowadza. To po co narobiła zamieszania i kazała od pozytywnego testu? Niepotrzebnie straciłam 200 zł i zrobiłam 2 bolesne zastrzyki 😠
Mam nadzieję, że trafisz na ginekologa,który poprowadzi Cię by bąbelek został przez 9 miesięcy w brzuszku ❤️Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Dziewczyny, ale super tytuły!!! Głos oddany!
Milixx, oby ciche dni jak najszybciej przeszły, bo widzę, że owu za rogiem ❤️💪🏼 Dobrze, że byłaś na monicie, może spróbuj gdzieś prywatnie umówić się za kilka dni jak chcesz potwierdzić, że owu była. No i można zrobić proga 😇
Madżi oszczędzaj się! ❤️
Milam, przykro czytać takie smutne wieści… Trzymaj się 😔❤️
Blackdeer rośnijcie pięknie i zdrowo ❤️
Co do Walentynek - u Nas też bez szału, jak już, to wspólnie gotujemy kolację i np. wyklejamy nasz wspólny album 😊 Bez szału oczywiście patrząc pod kątem „miłosnej nagonki” i konsumpcjonizmu, dla Nas jest szał, jest tak jak chcemy ❤️
Ja pracam właśnie z pracy i powiem Wam, że dopadł mnie wtorkowy kryzys 😪 Tak się dłużyło, padam.
blackdeer, Milixx, Livka lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Livka wrote:Zagłosowane, zmieniając temat czy tylko ja nie przepadam za walentynkami ? 🤣 Tzn na kwiatka zawsze liczę ale te wystawne kolacje i nie wiadomo co trochę mnie śmieszą 😁
Wolę w ciągu roku chodzić ci jakiś czas na randki z Mężem niż celebrować 14.02 w wyszukany sposób 😜
Celebracja walentynek symboliczna- jakaś czekoladka miło widziana i tyle 😁💃
Dwa lata temu zrobiliśmy tak, że ja z koleżankami poszłam na karaoke,a Mąż w kolegami,później się połączyliśmy i oboje dobrze to wspominamy😁Livka lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Super ankieta i świetne tytuły, aż trudno się zdecydować! Kiedy wyniki? 😊👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Natka2 wrote:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZAk618axCbbvNnF-67dPa5IlxIVTgAHf4MbcNOX61lPG1QA/viewform?usp=sf_link
Link do ankiety, dajcie znać czy wszystko działa
O mojego nie ma 🤣🤣🤣
Ale oczywiście się nie gniewam, dogrzebac coś tu na forum to cud 🤣
Zaglosowane💙15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Coś mnie znowu zlapało, jutro nie ide do pracy. Od czwartku mamy zdalne, więc nie wiem jak będę temperaturę mierzyć. Coś mi się wydaje że może być to cykl bezowulacyjny bo dzisiaj już 11 dc, a sluzu zero, test bladziutkie.. Zawsze już coś się rozkrecalo i pomału coś czulam bo owulację mam szybko. No ale poczekamy, zobaczymy.
Mój G. wrócił właśnie z badania, jutro wieczorem mają być wyniki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 21:27
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Ja tez melduje się z chorobą, właśnie wróciłam z opieki całodobowej, niesamowicie bolą mnie węzły chłonne, z resztą wszystkie mam powiększone, szczególnie te na szyi... zwariować można z tymi chorobami, coś ten początek 2022 roku daje mi mocno w kość...
Kobietki... nie dajmy sie tym chorobowym wiruskom, paskudnym chorobom! Wracajcie do zdrowia, ale co najważniejsze, dbajcie o siebie. 😉 -
Aneta2506 wrote:Ja dołączam do przeziebionych, chorych i zatokowych 😓.
Coś mnie znowu zlapało, jutro nie ide do pracy. Od czwartku mamy zdalne, więc nie wiem jak będę temperaturę mierzyć. Coś mi się wydaje że może być to cykl bezowulacyjny bo dzisiaj już 11 dc, a sluzu zero, test bladziutkie.. Zawsze już coś się rozkrecalo i pomału coś czulam bo owulację mam szybko. No ale poczekamy, zobaczymy.
Mój G. wrócił właśnie z badania, jutro wieczorem mają być wyniki...Aneta2506 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Little_s wrote:Ja tez melduje się z chorobą, właśnie wróciłam z opieki całodobowej, niesamowicie bolą mnie węzły chłonne, z resztą wszystkie mam powiększone, szczególnie te na szyi... zwariować można z tymi chorobami, coś ten początek 2022 roku daje mi mocno w kość...
Kobietki... nie dajmy sie tym chorobowym wiruskom, paskudnym chorobom! Wracajcie do zdrowia, ale co najważniejsze, dbajcie o siebie. 😉Little_s lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Dziewczyny, dziś mój 17 dc. Zerkniecie na moje owulaki i wykres? Myślicie, że dziś rano był peak czy raczej nie? Jakoś w ubiegłym cyklu to było łatwiejsze a w tym już głupieję. 😕
https://naforum.zapodaj.net/bc89b7811a4f.jpg.html👩💼 30 lat
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
11.2022 - 🩵👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Gwiazdeczka 93 wrote:Kciuki za wyniki ✊✊ oraz dużo zdrówka dla Ciebie ❤️ na mnie zawsze działa woda przygotowana z miodem, dużo soku z cytryny i kilka ząbków czosnku posiekanych oraz miód. Niestety później czuć ten zapach,ale wtedy Mąż też je danie z czosnkiem i już my nie przeszkadza ☺️😁😜
Ja właśnie na noc już wypiłam mleko z miodem i czosnkiem 🤭. Śmierdzi w całym domu 😃Ely lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
https://naforum.zapodaj.net/bc89b7811a4f.jpg.html
Kurcze, jest mocna krecha, ale ja nie wiem jak te akurat owulaki się wybarwiaja...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Nie wiadomo jaki on był jak był świeży więc ciężko ocenić -
Blondyna.B wrote:Nie porównuj wyschniętych testów - to nic nie daje. Apka Premom i tam rób zdjęcia świeżych testów ☺️
Nie wiadomo jaki on był jak był świeży więc ciężko ocenićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 22:12
👩💼 30 lat
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
11.2022 - 🩵👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Aneta2506 wrote:Ja właśnie na noc już wypiłam mleko z miodem i czosnkiem 🤭. Śmierdzi w całym domu 😃
Domowe mikstury są najlepsze 😃 u mnie też się tak piło lub syrop miód, czosnek, cytryna..
Trzymajcie się ciepło dziewczyny i wracajcie do zdrowia prędko!Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Zamieszana93 wrote:Dziewczyny, dziś mój 17 dc. Zerkniecie na moje owulaki i wykres? Myślicie, że dziś rano był peak czy raczej nie? Jakoś w ubiegłym cyklu to było łatwiejsze a w tym już głupieję. 😕
Chętnie bym pomogła, ale też mam z tym zawsze problem 😔 a jak się czujesz? Masz zwiększone libido, śluz płodny, ból owulacyjny itd?Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
Ely wrote:Chętnie bym pomogła, ale też mam z tym zawsze problem 😔 a jak się czujesz? Masz zwiększone libido, śluz płodny, ból owulacyjny itd?
Zwiększone libido mam już od kilku dni, śluz jest, ale czasami bywało go więcej, teraz bez szału. Jeśli chodzi o ból owulacyjny to ja nigdy nic nie czułam, żadnego bólu, kłucia...👩💼 30 lat
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
11.2022 - 🩵👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍