W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
To chyba nie ma reguły ile razy. Moj to ma jakieś niske libido chyba tzn niby chce ale to albo zmęczony po pracy albo nie ma czasu. Jak latem próbowaliśmy często to było tak na siłę i po pierwszym miesiącu potem było 1-2 w miesiącu i to nie w dni płodne. W grudniu w okresie płodnym godzinie i też juzt miałam dość bo to już było takie ma siłę. Teraz nie wiem może co 2-3 dni.👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
jo_ana wrote:Tak samo to u mnie wygląda w dniach przypuszczalnej owulacji częściej, a później rzadziej. Ja mam o tyle dobrze, że u mnie około owu występuje ciągiem kilka dni śluz płodny, więc zakładam że to wtedy mamy największe szanse. Choć w tym cyklu coś się chyba poprzestawiało, wczoraj miałam śluz płodny a dzisiaj już nie mam, ale na spokojnie pewnie mój organizm jeszcze wraca do siebie pp, do tego jestem przeziębiona i coś mnie rozkłada. A tak na marginesie u Ciebie widzę bardzo ładny wykres, wyglada obiecująco trzymam kciuki 🤞🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2022, 12:40
jo_ana lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Dziewczyny, beta 218 😭 jestem przerażona i chce mi się płakać, bo byla ta impreza sylwestrowa i 5 dni krwawienia przed nią, które wyglądało jak typowa miesiaczka. Wychodzi 1-2 tydzień, więc chyba do zagniezdzenia musiało dojść przed świętami. To możliwe, że jak zarodek zagniezdzi sie przed samą miesiączka, to jeszcze endometrium się złuszczy?
Blond27, MystifyMe, Moonlight , Domi_naturelover, Livka, Nati94, Koteczka82, Lolka997, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Kluska95 wrote:Dziewczyny, beta 218 😭 jestem przerażona i chce mi się płakać, bo byla ta impreza sylwestrowa i 5 dni krwawienia przed nią, które wyglądało jak typowa miesiaczka. Wychodzi 1-2 tydzień, więc chyba do zagniezdzenia musiało dojść przed świętami. To możliwe, że jak zarodek zagniezdzi sie przed samą miesiączka, to jeszcze endometrium się złuszczy?
Możliwe, żona kuzyna miała 3 miesiaczki w terminie mimo ciąży. Także takie sytuacje się zdarzają nie ma się co martwić, trzeba się cieszyć, że się udało 🥳 powtórz betę po 48h będziesz miała pewność jak rośnie i co się dzieje 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2022, 12:57
Kluska95 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Kluska95 wrote:Dziewczyny, beta 218 😭 jestem przerażona i chce mi się płakać, bo byla ta impreza sylwestrowa i 5 dni krwawienia przed nią, które wyglądało jak typowa miesiaczka. Wychodzi 1-2 tydzień, więc chyba do zagniezdzenia musiało dojść przed świętami. To możliwe, że jak zarodek zagniezdzi sie przed samą miesiączka, to jeszcze endometrium się złuszczy?
Edit i to nie musiało być endo tylko jakiś krwiaczek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2022, 12:59
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Kluska95 wrote:To mnie uspokoiłyście 😍 dziękuję! Już wariuje, serio 😭
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Zupełnie się nie przejmuj ! Ja w szczęśliwym cyklu 2 dni przed pozytywnym testem byłam u dentysty z końska dawka znieczulenia 😅 tez bardzo się bałam.
Lekarz powiedział ze na początku działa zasada wszystko albo nic. Jeśli byś zaszkodziła kropkowi to nawet nie wiedziałabys ze jesteś w ciąży )
Gratulacje 🙃Kluska95 lubi tę wiadomość
-
Kluska95, Lolka997 lubią tę wiadomość
-
No beta piękna, nie stresuj się, powtórz betę w poniedziałek, wizyta u gin i będzie wiadomo. Sylwestrem się nie przejmuj, wiele kobiet jeszcze nie wiedząc że są w ciąży imprezuje także spokojnie ☺️Kluska95 lubi tę wiadomość
-
Tylko od 27 do 1 stycznia miałam takie krwawienie jak okres, więc nie wiem jakim cudem by się wtedy zagniezdzil... Masakra. 😭
Z okresu były teraz 7 tydzień, więc cos strasznie mi się poprzesuwala owulacja 🙈 do gina mam za 2 tyg wizyte, więc byl by 9 tydzień wg miesiączki. No niemożliwe. Myslicie, żeby iść w tym tyg do kogokolwiek czy czekać do tego 21 stycznia?07.23 Misia 🩷👶 -
Kluska95 wrote:Tylko od 27 do 1 stycznia miałam takie krwawienie jak okres, więc nie wiem jakim cudem by się wtedy zagniezdzil... Masakra. 😭
Z okresu były teraz 7 tydzień, więc cos strasznie mi się poprzesuwala owulacja 🙈 do gina mam za 2 tyg wizyte, więc byl by 9 tydzień wg miesiączki. No niemożliwe. Myslicie, żeby iść w tym tyg do kogokolwiek czy czekać do tego 21 stycznia?
Ja bym chyba poszła jak najszybciej żeby zobaczył co tam się dzieje i skąd to krwawienie jak do zapłodnienia doszlo wcześniej. A jeszcze z tego co pamiętam w święta test był negatywny.Kluska95 lubi tę wiadomość
-
Kluska95 wrote:Tylko od 27 do 1 stycznia miałam takie krwawienie jak okres, więc nie wiem jakim cudem by się wtedy zagniezdzil... Masakra. 😭
Z okresu były teraz 7 tydzień, więc cos strasznie mi się poprzesuwala owulacja 🙈 do gina mam za 2 tyg wizyte, więc byl by 9 tydzień wg miesiączki. No niemożliwe. Myslicie, żeby iść w tym tyg do kogokolwiek czy czekać do tego 21 stycznia?
Nie ma sensu na razie, nie będzie jeszcze nic widać. Sprawdź betę, na usg pęcherzyk będzie widoczny jak wynik przekroczy 1000.
Mogło być tez tak, że kropek trafił na naczynko i po prostu stąd to krwawienie. Nie ma co panikować, czasem takie sytuacje się zdarzają. Bądź dobrej myśli 💛Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2022, 13:25
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Z okresu były teraz 7 tydzień, więc cos strasznie mi się poprzesuwala owulacja 🙈 do gina mam za 2 tyg wizyte, więc byl by 9 tydzień wg miesiączki. No niemożliwe. Myslicie, żeby iść w tym tyg do kogokolwiek czy czekać do tego 21 stycznia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2022, 13:27
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Ulalala wrote:Ja bym chyba poszła jak najszybciej żeby zobaczył co tam się dzieje i skąd to krwawienie jak do zapłodnienia doszlo wcześniej. A jeszcze z tego co pamiętam w święta test był negatywny.
Tak, był negatywny 24 grudnia, a od 27 było krwawienie które uznałam za okres. Moze rzeczywiście jakiś krwiak. Umówię się do kogokolwiek jak najszybciej, a pozniej poczekam na wizytę już u swojego gina.07.23 Misia 🩷👶 -
-
Kasik85 wrote:Tez tak macie że te dni od owulacji się ciągną w nieskończoność 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Taaak, codzienne sprawdzanie i odliczanie, ile jeszcze...?
U mnie 3 dni pojawiły się plamienia (środa-piątek), cierpliwie czekam na testowanie w poniedziałek...jak to jest, że zamiast cieszyć się z wolnego weekendu nie mogę doczekać się poniedziałku?🤦♀️