X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️
Odpowiedz

W walentynki były hece ❤️ więc na betę w marcu lecę 🏃🏻‍♀️

Oceń ten wątek:
  • Olii789 Debiutantka

Wysłany: 6 marca, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogubiona wrote:
    Współczuję i przytulam 🫂 U mnie w styczniu, mimo Ovitrelle, nie pękł pęcherzyk i pozostał na 3 bolesnych centymetrach jako torbiel :( Krwawienie raczej standardowe, a do skrzepów mam ogólną tendencję. Miesiąc pauzy na przeleczenie niestety było...
    @Pogubiona dziękuję 🫂🩷
    Dlaczego musiałaś mieć miesiąc przerwy na przeleczenie, ta torbiel coś spowodowała ?

@White1 myślałam, że jeśli nie widać okresu na USG to to nie możliwe, ale pewnie masz rację i zobaczę co jutro przyniesie. Dobrze gdyby to był okres, szybciej można zacząć nowe starania. Dziękuję za odpowiedź 🩷

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca, 21:07

White1 lubi tę wiadomość

26🙍‍♀26🙍‍♂
    4cs o pierwszą🤰
    nadczynność tarczycy, w trakcie diagnozy PCOS
    cykle >90 dni
    Aktualny cykl od 4.03
    Pierwszy cykl z Lametta i Ovitrelle
  • brilka Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie muszę dać aktualizację, bo jesteśmy i po wizycie w klinice i po próbie badania drożności. Wizyta w klinice nas rozczarowała, lekarz powiedziała że podpadamy pod niepłodność idiopatyczną, nie mamy udokumentowanego roku starań, zaproponowała iui co drugi cykl żeby pociągnąć tak do udokumentowanego roku 🙃 Przy tym nie była specjalnie zainteresowana naszą historią, wyszliśmy z wizyty niezadowoleni. Dziś miałam mieć drożność, ale okazało się, że lekarz nie może wprowadzić cewnika do macicy, bo mam niedrożny kanał szyjki macicy, a samo badanie mnie ogromnie bolało. W przyszłym tygodniu mam się umówić na zabieg poszerzania kanału szyjki macicy i drożność w znieczuleniu ogólnym. Później myślę, że spróbujemy jeszcze kilku cykli stymulowanych poza kliniką, u lekarz u której czuję się zaopiekowana. Ten tydzień mnie bardzo zmęczył, no i nasz 13 cykl okazał się pechowy, bo nawet nie będziemy się w nim starać 😆

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

14/07 - konsultacja immunologiczna
    22/07 - wizyta kwalifikacyjna do IVF 🥹🍀
  • Pogubiona Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olii789 wrote:
    @Pogubiona dziękuję 🫂🩷
    Dlaczego musiałaś mieć miesiąc przerwy na przeleczenie, ta torbiel coś spowodowała ?
    Decyzja lekarki prowadzącej, że przy leczeniu torbieli (progesteronem) brak starań do następnej @ badanie w 4dc :/

Olii789 lubi tę wiadomość

👱37 🧔42 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])

29.04.25 - beta 77,40mIU/ml
    02.05.25 - beta 294mIU/ml
    05.05.25 - beta 997mIU/ml
    15.05.25 - pierwsze USG 7(6+1) - mamy 0,41cm i ❤️
    26.05.25 - USG (7+4) - 1,40cm i ❤️ (tętno 150)
    05.06.25 - USG (9+1) 2,35cm i ❤️
    23.06.25 - kolejna wizyta 🤞🤞🤞
    30.06.25 - Prenatalne 🤞🤞🤞

preg.png
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Loraa bardzo podoba mi się Twoje podejście, potrzebujemy tutaj więcej optymizmu i takich wiadomości ❤️
    Chciałam Cię w ogóle zapytać, bo widzę, że to Wasz 6 cs, co Was skłoniło już do zaplanowania wizyty w klinice? Jesteśmy z mężem na podobnym etapie, a nawet cykl dalej, wiekowo ja co prawda lekko starsza, ale nie myślałam jeszcze o klinice, choć może powinnam? Możesz coś podpowiedzieć?
    Przed ciążą jak byłam u dwóch ginekologów to kazali się zgłosić jak nie uda się po pół roku starań. Wizyta w klinice wypadnie już w 8 cyklu starań. Może to za wcześnie, ale ja mam podejrzenie endometriozy, co cykl to jest bardziej bolesny, nie tylko miesiączka, ale ogólnie cała faza lutelana. Po wizycie w klinice pewnie zapiszę się na USG diagnostyczne. Do tego mam lekko podwyższone FSH, co może sugerować niższą rezerwę jajnikowa. Za 2 tyg będę robić AMH, mega się go boję.

Może to za szybko, ale jak już mówiłam wizyta już przypadnie na 8 cykl, a ja podświadomie czuję, że coś jest nie tak, do tego te bóle. Nie chcę czekać, zwłaszcza, że pewnie zanim zaczniemy cokolwiek robić to akurat minie rok. Jeśli by wyszła ta endometrioza, to też nie ma na co czekać. Do tego ja jestem niecierpliwa i nie chcę czekać, chcę mieć poczucie że działam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca, 21:31

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

11 cs - oczekiwanie na II stymulację
    ⏸️ 0 razy

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
    ❌Hashimoto
    ✅MUCHa
    ✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
    ✅Kariotyp
    ❌BX, jeden KIR implantacyjny
    ❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    TSH (0,80)
    Anty TPO (134) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
    📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
    📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️

‼️EBV -> Odroczenie drugiej stymulacji

Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz?
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Ja w sumie muszę dać aktualizację, bo jesteśmy i po wizycie w klinice i po próbie badania drożności. Wizyta w klinice nas rozczarowała, lekarz powiedziała że podpadamy pod niepłodność idiopatyczną, nie mamy udokumentowanego roku starań, zaproponowała iui co drugi cykl żeby pociągnąć tak do udokumentowanego roku 🙃 Przy tym nie była specjalnie zainteresowana naszą historią, wyszliśmy z wizyty niezadowoleni. Dziś miałam mieć drożność, ale okazało się, że lekarz nie może wprowadzić cewnika do macicy, bo mam niedrożny kanał szyjki macicy, a samo badanie mnie ogromnie bolało. W przyszłym tygodniu mam się umówić na zabieg poszerzania kanału szyjki macicy i drożność w znieczuleniu ogólnym. Później myślę, że spróbujemy jeszcze kilku cykli stymulowanych poza kliniką, u lekarz u której czuję się zaopiekowana. Ten tydzień mnie bardzo zmęczył, no i nasz 13 cykl okazał się pechowy, bo nawet nie będziemy się w nim starać 😆
    Brilka przykro mi 🫂

Ale może ta drożność to jest to, nie znam się na tym, ale może to jest przyczyna niepowodzeń?

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

11 cs - oczekiwanie na II stymulację
    ⏸️ 0 razy

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
    ❌Hashimoto
    ✅MUCHa
    ✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
    ✅Kariotyp
    ❌BX, jeden KIR implantacyjny
    ❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    TSH (0,80)
    Anty TPO (134) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
    📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
    📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️

‼️EBV -> Odroczenie drugiej stymulacji

Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz?
  • brilka Autorytet

Wysłany: 6 marca, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Brilka przykro mi 🫂

Ale może ta drożność to jest to, nie znam się na tym, ale może to jest przyczyna niepowodzeń?
    Jest na pewno, bo plemniki nie mają szczególnie dużych szans dotrzeć do macicy. 🤷🏻‍♀️ Także oficjalnie mogę dołączyć do teamu #nierodzew2025 🤪

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

14/07 - konsultacja immunologiczna
    22/07 - wizyta kwalifikacyjna do IVF 🥹🍀
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 6 marca, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Przed ciążą jak byłam u dwóch ginekologów to kazali się zgłosić jak nie uda się po pół roku starań. Wizyta w klinice wypadnie już w 8 cyklu starań. Może to za wcześnie, ale ja mam podejrzenie endometriozy, co cykl to jest bardziej bolesny, nie tylko miesiączka, ale ogólnie cała faza lutelana. Po wizycie w klinice pewnie zapiszę się na USG diagnostyczne. Do tego mam lekko podwyższone FSH, co może sugerować niższą rezerwę jajnikowa. Za 2 tyg będę robić AMH, mega się go boję.

Może to za szybko, ale jak już mówiłam wizyta już przypadnie na 8 cykl, a ja podświadomie czuję, że coś jest nie tak, do tego te bóle. Nie chcę czekać, zwłaszcza, że pewnie zanim zaczniemy cokolwiek robić to akurat minie rok. Jeśli by wyszła ta endometrioza, to też nie ma na co czekać. Do tego ja jestem niecierpliwa i nie chcę czekać, chcę mieć poczucie że działam.
    Oczywiście, rozumiem jak najbardziej. Ja też jestem dość niecierpliwa, a może nawet w gorącej wodzie kąpana i też co chwilę mam myśli, że może coś jest nie tak, że tyle nam to zajmuje. Wstępnie umówiliśmy się i z ginem i z moim endo, że czekamy do czerwca - to będzie nasz 11 cs, i z jednej strony myślę sobie "okej, mieścimy się w tym roku, kiedy jest nadzieja na naturalną ciążę", ale z drugiej lekki stres, czy dobrze robimy i czy robimy wystarczająco dużo w tym kierunku.

✨ Starania od 09/24 (10 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48) + hirsutyzm

👨 36
    ⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
    ✔ USG
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %

06/25 - starania wstrzymane
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłaszam biel 😓
    Moje ciało widocznie perfekcyjnie mnie trolluje w tym cyklu.

31 👩34 🧔‍♂️
    10 lat AH
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
    01.2025 walczymy od nowa 🍀

🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
    🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭

04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
    05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
    07.05 beta 83,50 🥹🩷
    10.05 beta 466,08 🥹🥰 prog 40,80🥰
    15.05 beta 4000,48 🥰
    22.05 USG puste jajo płodowe 😞
    29.05 nasz mały cud 0,92 cm ❤️ ninja się chował ❤️🥷
    12.06 2,2 cm fasoleczki ❤️😍
    08.07 prenatalne ❤️

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️

preg.png

Wysłany: 7 marca, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    Zgłaszam biel 😓
    Przykro mi Kokosiku, ściskam Cię ❤️

Kokosik lubi tę wiadomość

#rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO

👨 36
    ✔ USG

Wysłany: 7 marca, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!! Dziś 12 dpo, skusiłam się jednak zatestować, bo wieczorem mam wychodne z okazji dnia kobiet.
    Zerknijcie proszę na ten test, czy tylko ja coś tu widzę, czy pink robi mnie w jajo?

IMG-8750.jpg

White1, onalola, Darrika, Deyansu, Zosia667, Delfi, Miś, Maniaaa., Nadzieja32, karczoch321, Olisska, Loraa, Agni97, ellevv, Dżozu, eM 🌺, Choinka123, Kokosik, Meggi_**, dailydamn, Elena20, Nefretam, PaulinaNnn, assialbnn, kasialinkaa, DreamBee, almost.there, Powder, Nana11, ater, eRKow., Iskiereczka00, Kaliope, snieżka, Lavenda, Marcia03, Pogubiona, Pdes, izzou97, Hope🍀, Belia, Mardotka, Olii789, Justa28 lubią tę wiadomość

#rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO

👨 36
    ✔ USG

• White1 Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Dziewczyny!! Dziś 12 dpo, skusiłam się jednak zatestować, bo wieczorem mam wychodne z okazji dnia kobiet.
    Zerknijcie proszę na ten test, czy tylko ja coś tu widzę, czy pink robi mnie w jajo?

IMG-8750.jpg
    Leć na betę 😍🏃‍♀️‍➡️

Marzycielka94, Olisska lubią tę wiadomość

👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
    ⏳️05.24 💉01.25

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%

10.24 / 02.25
    Ilość 300mln PH 8.1
    Ruch A+B 26% -> 61%
    Morfo 3% -> 4%
    Żywe 68% -> 79%

❌️01.25 Lametta + Zivafert
    ❌️02.25 Lametta + Zivafert
    ❌️03.25 Lametta + Zivafert
    ❌️04.25 Lametta + Zivafert
    ❌️05.25 Lametta + Zivafert
    🤞06.25 Lametta + Zivafert

16.06 wymazy ⏳️wynik?
    🔜07 drożność

Wysłany: 7 marca, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj nie dam rady, bo się bardzo spieszę do pracy, pojadę jutro z rana, tylko nie wiem jak wytrzymam cały dzień w niepewności!!!
    Siedzę tak i patrzę na ten test, robię mu zdjęcia pod różnym kątem, czy mam przywidzenia, czy nie, staraczkowy brain wskoczył na najwyższy z możliwych poziomów

Olii789 lubi tę wiadomość

#rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO

👨 36
    ✔ USG

• Zosia667 Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:

Hej, mi lekarka w październiku 24 powiedziała to samo na pierwszej wizycie, że jak po pół roku nic to się zgłosić.
    Generalnie to już powinniśmy się zgłosić, ale w tym cyklu zrobiłam już wszytskie badania jakie mogłam.
    W międzyczasie byłam u swojego lekarza i powiedziała że nie ważne ile tylko jak się staramy, czy we właściwe dni i tak na prawdę jesteśmy przed 35rż więc spokojnie możemy sobie dać rok .
    Nie zrobiłam jeszcze AMH i też się boje nie tyle badania co wyniku. Będę robiła w kwietniu bo endokrynolog je zalecił+USG tarczycy i w sumie już będę miała u siebie komplet tych podstawowych badań.
    Ważne żeby mieć plan i tak jak piszesz coś robić a nie czekać, bo jeśli czekasz i mimo to nic to jest to flustrujące.
    Ja podejrzewałam że mogę mieć niedoczynność tarczycy i mnie to bardzo stresowało, póki co wydaje się że wszytsko jest ok i sama ta świadomość że badania wyszy dobrze mnie lekko uspokoiła.
    Jeśli w tym cyklu nie wypali to pod lupę idzie 🧔.

Starania od 10/2024
    Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
    Cyt+hpv: luty_ok
    USG tarczycy: ok
    TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
    FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
    E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
    AMH: 1.340 (mediana 2.81)
    D3: luty_>150 | maj_141
    PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
    EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
    PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
    USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu

Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
    Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
    Kolejna wizyta 04.07
    ⏳Powtórzyć: LH | FSH | estradiol | prolaktyna | makroprolaktyna | amh | insulina | glukoza
    💊Brać: Letrozol 2x1(5 dni) po oddaniu krwi
    🔬 UREA7 (pobranie)
    On:
    🔬Zrobić: badanie nasienia ogólne | test swim-up | test hba | test mar | test scd
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:

Brilka chociaż tyle dobrego że w znieczuleniu ogólnym

Starania od 10/2024
    USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu

Kolejna wizyta 04.07
    ⏳Powtórzyć: LH | FSH | estradiol | prolaktyna | makroprolaktyna | amh | insulina | glukoza
    🔬 UREA7 (pobranie)
    On:
    🔬Zrobić: badanie nasienia ogólne | test swim-up | test hba | test mar | test scd
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:

IMG-8750.jpg

Noooo widać, cudownie ! Jest kreseczka 😍 odczarowałaś nam w końcu ten miesiąc ❤️

Deyansu, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    Zgłaszam biel 😓
    ❤️ Przykro mi

Kokosik lubi tę wiadomość

Starania od 10/2024

Kolejna wizyta 04.07
    🔬 UREA7 (pobranie)
    On:
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:

IMG-8750.jpg

Ja widzę 👁️
    Chyba Avatar Loryy zadziałał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca, 06:57

Marzycielka94, Olisska, ater, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość

Starania od 10/2024

Kolejna wizyta 04.07
    🔬 UREA7 (pobranie)
    On:
  • Delfi Autorytet

Wysłany: 7 marca, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:

IMG-8750.jpg

Gratuluję ❤️ jeżeli chodzi o pinki, zrobiłam ich mnóstwo i jak nie było ciąży, to testowa się nigdy nie pokazała, więc to zdecydowanie ciąża ☺️

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

02.2024 synek 💙
    02.2025 💔 (8/9 tydz.)

15.04. ⏸️
    wciąż kp 🤱

preg.png

Wysłany: 7 marca, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Delfi wrote:
    Gratuluję ❤️ jeżeli chodzi o pinki, zrobiłam ich mnóstwo i jak nie było ciąży, to testowa się nigdy nie pokazała, więc to zdecydowanie ciąża ☺️
    Jejku byłoby cudownie, bardzo mnie podniosłaś na duchu ❤️❤️❤️❤️

Delfi lubi tę wiadomość

#rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO

👨 36
    ✔ USG

• Miś Autorytet

Wysłany: 7 marca, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:

IMG-8750.jpg

Kreska jest i to ładna 🧡.

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
    nasz Cud 👼💔

Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
    12/2024 8 tc. 👼💔
‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ