X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki 2015
Odpowiedz

Walentynki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nadia26 Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Yousee - zweryfikowaliśmy jedzenie i było całkiem niezłe, może się zmienił kucharz :)
    @Marta28 - hehe jeden dzień i walentynki i rocznica zaręczyn z głowy, mnie się podoba ta data :D chociaż mój ukochany myli datę mocih urodzin z imieninami, ale chociaż tyle że się stara pamiętać

Nadia
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadia26 wrote:
    @Yousee - zweryfikowaliśmy jedzenie i było całkiem niezłe, może się zmienił kucharz :)
    @Marta28 - hehe jeden dzień i walentynki i rocznica zaręczyn z głowy, mnie się podoba ta data :D chociaż mój ukochany myli datę mocih urodzin z imieninami, ale chociaż tyle że się stara pamiętać
    No to super :) może faktycznie coś zmienili. Cieszę się, że się udało :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ