Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki 2015
Odpowiedz

Walentynki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nadia26 Nowa

Wysłany: 23 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Yousee - zweryfikowaliśmy jedzenie i było całkiem niezłe, może się zmienił kucharz :)
    @Marta28 - hehe jeden dzień i walentynki i rocznica zaręczyn z głowy, mnie się podoba ta data :D chociaż mój ukochany myli datę mocih urodzin z imieninami, ale chociaż tyle że się stara pamiętać

Nadia
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadia26 wrote:
    @Yousee - zweryfikowaliśmy jedzenie i było całkiem niezłe, może się zmienił kucharz :)
    @Marta28 - hehe jeden dzień i walentynki i rocznica zaręczyn z głowy, mnie się podoba ta data :D chociaż mój ukochany myli datę mocih urodzin z imieninami, ale chociaż tyle że się stara pamiętać
    No to super :) może faktycznie coś zmienili. Cieszę się, że się udało :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ