Walentynki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa udało nam się zmienić restauracje na taką, do której mąż miał mnie zabrać jak zajdę w ciążę rodziców i teściów tam wysyłaliśmy na kolację w prezencie i podobno rewelacja
http://www.restauracjastarydom.pl/ w takim samym stylu mieliśmy naszą salę weselną -
Gogola wrote:Ballerina ja uwielbiam tą bajke!!! Hehehe ze niby z dzieciem pójdę ale pójdę ja tam w walentynki będę po robocie i pewnie po 2 zmianie zresztą mój taki romantyk ze jak mu kiedys napisalam romantycznego sms-a .."Kochanie kup truskawki i szampana...mmmmm" to mi odpisał.."co? A po co??".... karmi sie wiec napije
Nie jestes sama kochana moj to juz wogole romantyk na maxa hahaha w zeszlym roku wraca z pracy i dzwoni do mnie i pyta cytuje co robisz kochanie a ja ze wlasnie przygotwoje romantyczna kolacje przy swieczkach a on a czemu przy swieczkach co znowu korki wywalilo? ah te chlopyTova33, Gogola, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Nadia ja tez miałam oświadczyny w walentynki tylko , że 6 lat temu. Mój chyba specjalnie wybrał te datę , żeby pamiętać
A niestety jak to facet głowę ma nieprzystosowana do zapamiętywania dat i ważnych wydarzeń.. Rocznice ślubu pamięta 12 czerwca, urodziny też bo 11 czerwca, no ale jak pytam kiedy mam urodziny to zawsze mówi że w 27 sierpnia
A tak naprawdę obchodzę 29 lipca.. w sumie miesiąc w tą czy w tamtą nie robi różnicy :p -
nick nieaktualny
-
My jedziemy w górki na sob i nd, jak mnie zapalenie puści. Jak nie to romantyczny wieczór w oparach maści Vicks
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Gogola wrote:Anja a mój wczoraj przyjechał do mojej pracy kaskę mi przywiózł bo głodna byłam i chciałam wyskoczyć coś zjeść i daje mi dwie dychy i mówi..."masz...za wczorajszą noc"...hahah cipek jeden!!!
Hahaha moj tez lubi walic takimi textami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 13:39
Gogola, mana lubią tę wiadomość
-
Ojej ale Wy grzecznie...ja tam myślałam o jakimś żelu intymnym do masażu albo cos bardziej wiecie....ubrana tylko w radioodtwarzacz stereo hihihi...ciekawe czy takie żele zabijają plemniki ...jak tak to odpada i raczej druga opcja też bo nasz pierworodny cos ostatnio nie chce isc spac blizej jak 23 a potem juz mój R. pada bo rano wstaje i tak właśnie pewnie sie to skończy. .. ja bym tam poszalala tym roku
anja83 lubi tę wiadomość
-
Gogola wrote:O jaaaaa ale pomysł super!!!! Paolala jutro wbijam do....no wlasnie ksiegarni?!?!? Chyba bedą takie książki w ksiegarni nie??? No rewelka pomysl!!!!!!
najlepiej ksiegarnia, przez allegro nie można sobie ich przeglądnąc;) a różne są zawartości tych ksiązek, ja chciałam ilustrowaną odwiedziłam empik i matras, w obu spory wybór, ale wybrałam w matrasie;) poza tym na ewentualne allegro juz za późno;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:55
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny