Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Coconut wrote:Niestety z tym w pewnym stopniu już się pogodziłam. Zastanawia mnie tylko czy przy takim spadku bety jest możliwość ciąży pozamacicznej(modlę się oby nie)mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
elektro96 wrote:Moja propozycja na tytuł:
W marcu zaświeci wiosenne słoneczko ☀️, zimą będziemy tulić nasze dzieciąteczko 🤰🏻mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
ultramaryna_ wrote:Werble! Nasza nowa prowadząca! 🥳❤️
To teraz, laseczki, sypiemy pomysłami tytułów dla @Ovufen 💪😘ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Też mam propozycję na nowy miesiąc 🤭 „Wiosnę przywita marcowe słonko, a my w listopadzie będziemy tulić dzieciątko” ♥️mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Pati2804 wrote:"Wiosnę🌸🌞marcowe brzuchatki witają 🤰 i z okresem na 9 miesięcy się żegnają 🖐"
Miłego wieczoru dziewczyny 😊😘
Przytulam potrzebujące 🫂🫂 @Coconut , myślami jestem z Tobą 🥺🫂 potrzeba czasu żeby było lepiej i łatwiej się z tym pogodzić ❤ i jeśli potrzebujesz wolnego to nie zastanawiaj się, ja potrzebowałam i dobrze mi to zrobiło, ale wiem że niektórzy wola pracować bo to im pomaga bardziej. Rób to co czujesz 🥺 jeśli będziesz chciała się wygadać to też śmiało! Mi ta możliwość pisania o tym co się stało przyjaciółce, wypłakania się, bardzo dobrze zrobiła i miałam wrażenie jakbym się stała lżejsza o połowę, jakbym zrzuciła ten ciężar.. a jak będzie "po" to też będzie łatwiej 🥺 najgorszy jest ten czas przejściowy kiedy nie wiesz co Cię czeka i czego się spodziewać.. 🫂 jesteśmy z Tobą ❤Pati2804 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Majuna wrote:Dobry wieczór!
@Coconut bardzo mi przykro... 🫂 życzę byś szybko wróciła do nas z nową nadzieją. Słoneczko zaświeci dla Ciebie. ❤
@ultramaryna_ widzę, że Anka wydała Twoje imię. Też jestem "Adusia". Ale czy jesteś Ada, czy Adrianna? 😅 A może Adriana?damrade lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Kochana, powinnaś iść do reumatologa. Przeciwciała dsdna mogą - ale nie muszą - mieć powiązanie z toczniem układowym. Masz wynik graniczny, potrzebujesz jak najszybciej to skonsultować z lekarzem, który oceni Twoje zdrowie. Na cito!
Świecenie 1:160 jest raczej olewane, ale, że wyodrębniły się dsdna musisz to sprawdzić.Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
ultramaryna_ wrote:Kochana, powinnaś iść do reumatologa. Przeciwciała dsdna mogą - ale nie muszą - mieć powiązanie z toczniem układowym. Masz wynik graniczny, potrzebujesz jak najszybciej to skonsultować z lekarzem, który oceni Twoje zdrowie. Na cito!
Świecenie 1:160 jest raczej olewane, ale, że wyodrębniły się dsdna musisz to sprawdzić.
A konsultacje planuje jak dojdą wyniki reszty badań..
🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 20:31
-
Pati2804 wrote:Miałam wcześniej robione badania na toczen i wyszedl negatywny .
A konsultacje planuje jak dojdą wyniki reszty badań..
🙄Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
Jeju ale wy tytuły wymyślacie, zazdro! Ja odpadam, nie potrafię nic sensownego skleić 😅 i nie pomogę jako marcowa liderka.
Na razie z moim staramy się bo staramy ale bez takiej presji. Nie powiem że ja grzeczna jestem 😅 bo w głowie różne plany i pomysły ale liczę się z zdaniem mojego po naszej poważnej rozmowie o której wspominałam.PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - przyjęci ✅️
🔹️letrozol 2.5mg 3dc-7dc - czekam na małpę ⚠️ (maj)
🔹️nasienienie do powtórzenia (czerwiec)
🔹️26.4.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️27.4.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️wizyta: 11.5 & 26.5
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
nick nieaktualnyMajuna wrote:Dobry wieczór!
@Coconut bardzo mi przykro... 🫂 życzę byś szybko wróciła do nas z nową nadzieją. Słoneczko zaświeci dla Ciebie. ❤
@ultramaryna_ widzę, że Anka wydała Twoje imię. Też jestem "Adusia". Ale czy jesteś Ada, czy Adrianna? 😅 A może Adriana?Majuna, ultramaryna_, elektro96, damrade, Mikea, KejtKa lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Jakie badania miałaś robione? Bo antykoagulant toczniowy mimo wszystko raczej nie ma z toczniem nic wspólnego.
I leczę się u hematologa.. on mi to zlecił, teraz myślę czy zmienić go na reumatologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 20:52
-
Miło Was poznać z imienia 🥰 ja jestem Paulina 😊
Majuna, Pati2804, damrade, ultramaryna_, notsobadd, Coconut, Karos31, Mikea, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
32 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺