Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik, Karo super ❤️ zazdroszczę Wam, że już jesteście po pierwszych wizytach 😁 dostałyście jakieś skierowania na badania krwi?
MummyYummy od owulacji praktycznie, ale że w weekend miałam spodziewany termin @, to byłam bardziej wyczulonaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 16:13
Karos31, damrade, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Dropsik, Karo super ❤️ zazdroszczę Wam, że już jesteście po pierwszych wizytach 😁 dostałyście jakieś skierowania na badania krwi?
Tak mam zrobić do poniedziałku,morfologię,glukozę,
IgG i IgM.02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie. -
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:@Coconut, jak u Ciebie sytiacja? Jak się masz, Kochana?
Psychicznie czuję się dziś lepiej, jednak praca dobrze mi robi na głowę i nie mam czasu za dużo myśleć.
W weekend dałam sobie czas na smutek i płacz a od dziś już wzięłam się w garść.
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Dropsik, Karo super ❤️ zazdroszczę Wam, że już jesteście po pierwszych wizytach 😁 dostałyście jakieś skierowania na badania krwi?
MummyYummy od owulacji praktycznie, ale że w weekend miałam spodziewany termin @, to byłam bardziej wyczulonaKasia111, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
nick nieaktualny@elektro96, dzięki! Dodałam do obserwowanych
@damrade, ja już nawet takich urojonych objawów nie mam 😅😵💫
@MummyYummy, na skierowaniu z luxmedu mam 2 górne, ale nie wiem w sumie czy można tak za jednym zamachem usunąć obie 🧐 zobaczę co jutro doktory w klinice powiedzą.
@ultramaryna, tulę za proga 🫂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 16:30
-
ultramaryna_ wrote:U mnie progesteron 11 (8dpo 24dc). Podłamałam się, nie powiem.
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
4cs po poronieniu chybionym ( w sumie 17 cs) 🍀🍀🍀 -
elektro96 wrote:Dziewczyny, a jeśli nie jestem dokładnie pewna kiedy była owulka, to czy ma to znaczenie czy zbadam proga 6dpo, czy 7dpo?
elektro96 lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
KejtKa wrote:na skierowaniu z luxmedu mam 2 górne, ale nie wiem w sumie czy można tak za jednym zamachem usunąć obie 🧐 zobaczę co jutro doktory w klinice powiedza
Można, możnadwie górne spoko, nie wolno na raz usuwać dwóch dolnych, bo znieczulenie po obu stronach żuchwy może się niechcący skończyć jej wypadnięciem. Dlatego zawsze można robić zęby krzyżowo, albo dwa po tej samej stronie, albo górne po obu. To dotyczy zarówno usuwania jak i borowania (ze znieczuleniem).
Jedyne co, to zależy jak skomplikowane będzie usuwanie, bo czasem zwyczajnie czasu nie starcza i wtedy trzeba na dwa razy chodzić.
KejtKa lubi tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
nick nieaktualnyMikea wrote:Można, można
dwie górne spoko, nie wolno na raz usuwać dwóch dolnych, bo znieczulenie po obu stronach żuchwy może się niechcący skończyć jej wypadnięciem. Dlatego zawsze można robić zęby krzyżowo, albo dwa po tej samej stronie, albo górne po obu. To dotyczy zarówno usuwania jak i borowania (ze znieczuleniem).
Jedyne co, to zależy jak skomplikowane będzie usuwanie, bo czasem zwyczajnie czasu nie starcza i wtedy trzeba na dwa razy chodzić.
No właśnie pamiętam, że na dolne jeździłam dwa razy 😅 i przy każdej duuuzo czasu to zajmowało, ale tamte były niewyrośnięte, a re górne są już gotowe więc nie miałabym nic przeciwko temu zeby to ogarnęli od razu 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydamrade wrote:U mnie dziś pełny zestaw urojonych objawów które mogą nic nie oznaczać: rozbierające podbrzusze, bolące piersi i bardzo tkliwe i wrażliwość na zapachy, nawet kawa nie smakuje tak jak zawsze. Wypisz wymaluj typowy artykuł o objawach wczesnej ciąży. A w praktyce to chyba wszystko głowa… 🤪🤪
🤞🏼 żeby nie były urojonedamrade, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Hejo!
Nadrobiłam, uff! Mam nadzieję, że nic nie pominęłam. U mnie zjazd, w weekend byłam tak na maksa wykończona, że momentami to tylko spać. Mój Mąż mówi, że się "implukutuje" 🤣 I zabijcie mnie, znowu sobie przesunęłam termin testowania z soboty na... środę 😂 To będzie 10-11 dpo, a nie dam rady wyskoczyć w sobotę na betę, dlatego, w razie 🤰, chcę to zrobić w środę i piątek.
@ultramarynko, nie musisz mnie już przepisywać, nie chcę Ci znowu zawracać głowy 🤭
@Kasia, @aszin, a zauważyłyście, kiedy mniej więcej pojawił się u Was taki śluz? Pamiętam, że w ciąży z Młodszą tak miałam jeszcze przed terminem 🐒, ale za nic nie pamiętam, który to był dc 🥴
Piękne macie imiona, Dziewczyny ♥️ Też ubóstwiam Michalinę 😍 Mój Mąż zna za to zbyt wielu Michałów, dlatego odpada 🙄
@Prezesoowa, w kwestii imion jesteś moim największym zaskoczeniem! Obstawiałam Patrycję, ale naprawdę nie wiem dlaczego 🤭
A masz Flo w pakiecie premium? U mnie wyskakują tylko powiadomienia w stylu: o, dzisiaj możesz mieć wzdęcia 😂😂😂
Edit: doczytałam już.
Czysta micha brzmi dobrze. Ja na czas Wielkiego Postu odstawiłam alkohol i wszystkie rzeczy, których nie można przy IO. Na razie trzymam się nieźle, choć raz musiałam zakłopotać Małża, bo kupił nam kolację, a jednej części niestety nie mogłam zjeść. No głupio mi było bo chłop się stara, ale poszczę w ważnej dla mnie sprawie i jednak nie chciałam tak sobie odpuścić już drugiego dnia. Na szczęście stanął na wysokości zadania i szybko ogarnął zamiennik 🥰
A co do celu: czyżbyś, tak jak ja, schodziła do okrągłej liczby? Trzymam mocno kciuki ♥️♥️♥️
Trzymam 🤞🏼 za testowaniemam dobre przeczucia
Ja odstawiam stopniowoalkohol rzadko piję, czasem ze znajomymi jednego drinka czy jedno piwo raz w miesiącu.
Tak, do okrągłej, ale do ostatecznego celu jeszcze strasznie dalekozwykle ustalałam wielkie cele typu 15-20kg i padałam w połowie, więc stwierdziłam, że będę ustalać małe cele na pewne okresy czasu i zobaczę jak to będzie działać. Dla mnie podstawą jest nie podjadać, zwłaszcza w pracy, bo tam ciągle jakieś ciasto, ciastka, ciasteczka, deserki, dziewczyny zamawiają lody, gofry itp. ale dziś mieliśmy szkolenie i były ciastka, wszyscy wcinali jaki szaleni, ale się oparłam
małe kroki nawet cieszą
trzymam kciuki i za Ciebie :*
MummyYummy, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
MummyYummy od owulacji praktycznie, ale że w weekend miałam spodziewany termin @, to byłam bardziej wyczulonaKasia111 lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Ja miałam robione badania w kierunku tocznia i zlecono mi ANA4.
Oczywiście jeśli nie chcesz mówić to zrozumiem 😘 -
Majuna wrote:@ultramaryna_ u mnie też 11 7 dpo cykl temu... Dlatego chciałam powtórzyć w tym miesiącu 7,9,11.
@MummyYummy jestem bardzo zła... 😡 Nie mam nawet sobotnich! A co tu o dzisiejszych. Robiłam w Synevo. Kiedyś wszystko tam miałam tego samego dnia, co się dzieje?! 🤯 Gdzie Wy kobietki robicie badania?
Alab też spoko, ale trzeba samemu czatować na wyniki. A z synevo mnie zmartwiłaś, bo moja przychodnia teraz z Synevo działa i się wkurzę jak będzie opóźnienie.
A co do sobotnich wyników to ja bym już na jakiś support pisałaMajuna, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajuna wrote:@ultramaryna_ u mnie też 11 7 dpo cykl temu... Dlatego chciałam powtórzyć w tym miesiącu 7,9,11.
@MummyYummy jestem bardzo zła... 😡 Nie mam nawet sobotnich! A co tu o dzisiejszych. Robiłam w Synevo. Kiedyś wszystko tam miałam tego samego dnia, co się dzieje?! 🤯 Gdzie Wy kobietki robicie badania?
Ja lubię diagnostykę, zawsze mam wyniki do 14. Na insulinę tylko czekałam do 20, bo mają, że wynik w 2 dni, bo zawożą do innego miasta.
Swoją drogą wybieram się w piątek na badania, a popołudniu do lekarki i najbardziej mi zależy na wyniku wit. D, bo by mi od razu coś na receptę wypisała, ale znając moje szczęście to wyniku nie będzieMajuna lubi tę wiadomość