Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapraszam serdecznie na listę testujących w walentynkowym miesiącu! Pamiętajmy o przmrużeniu oka, czy jak kto woli luzie w dup.ie, który osiągniemy za pomocą licznych lampek czerwonego wina
Zadanie jest proste - każda z nas w lutym ma dostać Walentynkowy prezent w postaci dwóch kresek na teście
Testujemy w dniu spodziewanego @Ridża, w razie niepowodzenia topimy smutki w butelce wódki/wina/ginu etc
Przepis na sukces również jest prosty, wystarczą codziennie spotkania z Pytongiem
Uwaga! Prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej po wpisaniu się na listę lutową wzrasta o 100%
LISTA TESTUJĄCYCH:
1 ktosiowa
2 skorpionek82 , Donia12 , mewka87
3 wombi
4 Morwa , przyszła mama 2 , Teta , Szyszka1
5 Imię_Róży , ewuszka
6 marzusiax , lu.iza ,
7 Caro
8 Bluberry , Sylwia_80 , Eniana , Tymoteuszowa
9 zwei_kresken , antylopaa , Foto_Anna
10 Ania-nowa , Aga26 , AgacizdA
11 pati85 ,
12 coffee , atagata , Neytira
13 Rosolina , inaa
14 emilanka , midnight , MigotkaA:)
, Margaretka89 , o.n.a. , Marteczka93 , littleladybird
15 kate55 , Karola - mama Julci i ... ? , Mada09M , Marcjanna, , Karissa
16 kasia_k , odrobinacheci , KlaudyŚ , Emiśka
17 iwonka86
18 kozamonia , LenaMadzia , kark
19
20 Bobby29 , Karolcia84
21 Aniss , Adziulka92
22
23 Kaśka28
24 Agata25 , martabmarta, karolka22 , Emilia77
25 Aradia***
26 Rossanna
27 Marta.83 , pepsunieczka,
28 Monika***, skorpionek82
29 ktosiowa , Allmita , Paula 44 , INFINITY8
Zaciążone dostaną śliczny prezencik
Natomiast na pocieszenie po wizycie Ridża proponuję buteleczkę
WYNIKI ROZGRYWKI: 50:11
PODSUMOWANIE
69 testujących
50 x -> 72%
11 x -> 16%
8 niewiadomych -> 12%
POWODZENIA!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:08
kattalinna, lauda., Morwa, żabka04, tomania2806, Marcjanna, pepsunieczka, kasia_k, rosax3, Szyszka1, Emilia77, Marteczka93, Foto_Anna, odrobinacheci, Jagah, Paula 44, ktosiowa, Donia12, Tymoteuszowa, Margaretka89, Eniana, midnight, Karolcia84, BitterSweetSymphony, majamia, kark, Kaśka28 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Marta jasne, później na spokojnie podaj datę
Wiem co czujesz, sama się modliłam o samoistne poronienie jak się okazało, że byłam w c. pozamacicznej ... Oby szybko się wszystko unormowało i następna ciąża była już zdrowa! Trzymam za Ciebie kciukiPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
mnie prosze wpisac na 15 lutego może bedzie pezent na walentynki a może uda sie w tym miesiącu ? bo odpusciłam kompletnie pije winko i mam juz wszystko w .... co ma być to bedzie żadnego sprawdzania sluz ( tlko w okolicach dniach płodnych ) i to z czystej ciekawosci a że dni płodne mam miec już za 2 dni więc staranka już zaczete i bedzie powtórka od jutra
-
:D:D:D
Of przeniosło mi o 2 dni owulację , więc teoretycznie mam szansę załapać się na styczeń (tak wiem, że to tylko program komputerowy). Co prawda, bardziej bym obstawiała poprzednią datę owulacji, ale na razie cieszę się z nowej, bo wychodzi, że pytongowanie było w owu (a przy poprzedniej dacie, że 3 dni przed, dodając brak bagna w odpowiednim czasie szanse na cionże były zerowe)....
W związku ze związkiem of przeniosło mi dzień miesiączki na bardziej normalny, czyli moje wpisy na luty są o kant d.. rozbić, ale zostawiam je na razie, bo mi się bardzo podoba testowanie 29 lutego (a moje odczucia są, że z pierwszym terminem of miał rację, więc zostawiamy luty tak jak jest ).
Edit, a w ogóle cały wykres jest mocno teoretyczny, bo mocno podlany winkiem i sklerozą (brak termometra
-
Lista uzupełniona Jakby coś się pozmieniało to później zaktualizujemy daty, nic się nie przejmujcie ja na razie też orientacyjnie wpisałam się na 15. ale to pewnie dopiero po owulacji będę mieć pewność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 14:40
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja sobie spokojnie czekam na luty teraz jestem w 20dc i czekam tylko, aż cykl się skończy, żeby zacząć starania
i oczywiście popijam winem!Foto_Anna lubi tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp