Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Poproszę jakiegoś kopa na wykopanie z dołka... Dopadła mnie myśl, że przez zabawę w chowanego minęliśmy się z Alexis i znowu będzie dupa blada. Zresztą, czemu miałoby być inaczej niż zawsze? wiem, że jestem głupia, ale moje emocje nie chcą mnie słuchać i jest smuteczek a do tego nie ma wina znaczy jest, ale jutro mamy gości i nie chcę dziś zaczynać żeby nie wypić niechcący wszystkiego
-
No nie wiem czy przetrwały, nie znamy jeszcze ich mocy. Ostatni batalion wyruszył przedwczoraj. Po mojemu wtedy albo wczoraj była Alexis ale temperatura wskazuje co innego. Mogła być jeszcze dziś rano, ale w tym układzie nowe raczej nie dogonią jaja. Ot i takie rozkminy na trzeźwo
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, powoli się od Was wypisuje Na razie nie zapeszam. Chyba udało mi się na styczniowym wątku u Emaj
kattalinna, kate55, Marta.83, Foto_Anna lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Czekałam aż w styczniu Ridż do mnie przyjdzie (ostatni cykl miał 38 dni) żeby mieć jakieś pojęcie jaką datę u Ciebie wybrać A tu masz Fasol zechciał się objawić, chociaż nadal nie mogę w to uwierzyć.
ktosiowa, Foto_Anna lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna świetne wieści, gratuluję!! Powodzenia, trzymam kciuki
Kattalina, to może jeszcze na wszelki wypadek poprawcie z Pytongiem Nic się nie denerwuj
Coffee witaj :*JoHanna lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
I jak tam dziewczyny, czy któraś już miała spotkanie z Alexis?
Zaczęłam pić mieszankę ziół na drożność jajowodów, może akurat pomożePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
ja zakupilam wiesiolka i wrocilam do zwyklego kwasu foliowego zastanawiam sie jeszcze nad Duphostanem, zostal mi i nie wiem, czy przypadkiem u nas nie jest problem z samym zagniezdzeniem ale troche sie boje, ze skutek bedzie odwrotny
a do lekarza dopiero za 2 miesiaca bo teraz wolnego z pewnoscia nie dostane.
A ja tam u Was? Jakie to ziola kate?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 06:15
-
Ja prawdopodobnie, być może chyba jestem po owu;-) to mi powiedziała moja ginka, więc abo bede w ciąży abo nie:-) hej:-) tak jak goral przpepowiada pogode abo bedzie śnieg abo nie;-)... a se sikne w luty to sie dowiem:-) hej:-)
kate55, Foto_Anna lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*