Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lu.iza, natężenie koloru KOMPLETNIE nie ma znaczenia. Niektórym dziewczynom, huk wie, dlaczego bardzo późno się wybarwiają na mocniej, nawet przy kilku tysiącach.
Grunt, że jest kreska, nie cień - i nawet ślepy by ją zobaczył
Siknij dla pewności drugi test - i ciesz się, że się udało!!!!!
GRATKI ))))
P.S. A nie masz dostępu do jakiejś przychodni przyszpitalnej? Oni nieraz robią np.do godz.18:00/19:00, albo nawet całodobowolu.iza, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jest krecha jest moc leć na betę ! A my zrobimy zakłady jaki Ci wyjdzie wynik ja obstawiam betę 369 pod warunkiem ,że z badasz ją dzisiaj jutro mój wynik się zwiększaSzczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
Robiłam dzisiaj znowu test i w dzisiejsza krechę juz nikt nie zwątpi chyba moge to powiedziec PRZESYŁAM WAM WIRUSKI!!!! Luuuu :d
kattalinna, Morwa, Marteczka93, Mada09M, JoHanna, Margaretka89, emaj, Foto_Anna, pepsunieczka, Eniana, midnight, Flakonik, Allmita lubią tę wiadomość
-
Ja też przesyłam wielkie gratulki!!! Mam nadzieję,że to zaraźliwe jest:)
U mnie presja... Jestem zapisana na 14.02, ale jeśli @ nie przyjdzie do środy, to pewnie nie wytrzymam...
Czytałam, że polecacie Rossmanna. A jaka firma się najbardziej sprawdza, jeśli chodzi o ciążowe T.?lu.iza lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o ciążowe wczoraj robiłam pink eco i wyszła jasna kreska jak na zdjęciu, dzisiaj domowe laboratorium niby o czułości 10 i krecha jest, u mnie potwierdził sie miesiąc urodzinowy jako płodny, owu miałam dwa/trzy dni przed urodzinami a do tego byliśmy w tym czasie na nartach takze poczęte za granica gdyby nie Wy w ogole bym nie testowała bo nie czuje nic poza tym ze NON STOP jestem głodna i chce mi sie ciagle spac oby na tych objawach sie skończyło
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Magia testów polega na tym, że jak już mam je w domu i odnoszę wrażenie, że chyba w końcu się mogło udać, to nie potrafię wyczekać do dnia okresu i robię sobie test już wcześniej mając nadzieję, że "a może jednak coś tam już zobaczę..." i gdy drugiej kreski nie ma, to od razu tracę nadzieję. Nawet przy świadomości, że @ powinien mi się zacząć dopiero 15stego, więc jeszcze za wcześnie, ale... no nie wiem, jakoś od razu nadzieja wyparowała.
Posiadanie testów w domu jest ZŁE!:p Powinno się je kupić dopiero gdy @ nie przyjdzie w terminie. Tak zrobiłam msc temu i niestety testy się nie przydały więc teraz leżą i kuszą...antylopaa lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!