Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AgacizdA wrote:Niestety ja z lutowych testowanek odpadam ;/
Wczoraj krew potwierdziła to czego się obawiałam
Brak fasolinki ;(
Co prawda @ jeszcze nie przyszła. Termin w czwartek ale już możecie mnie wpisać na marcową listę
Ahhhh... Wykończy mnie to wszystko
AgacizdA, poczekaj jeszcze chwile. W czasie spodziewanej miesiączki może nastąpić lekkie krwawienie implantacyjne, które oznaczałoby, że jednak doszło do zapłodnienia więc póki @ się nie pojawi, szansa jest...
POWODZENIA! :*Eniana lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualnyKarissa wrote:AgacizdA, poczekaj jeszcze chwile. W czasie spodziewanej miesiączki może nastąpić lekkie krwawienie implantacyjne, które oznaczałoby, że jednak doszło do zapłodnienia więc póki @ się nie pojawi, szansa jest...
POWODZENIA! :*
Dziękuję za pocieszenie
POdziałało
Jednak nie nastawiam się na jakiś szał. Beta marniutka 0,67 -
kate55 wrote:Ok, uzupełniłam listę - tradycyjnie, gdyby coś było nie tak, to krzyczcie!
Margaretka, to na kiedy Cię wpisać?
Foto Anna, to wpisywać już wino, czy czekamy na Ridża?
AgacizdA, wpisywać wino, czy jeszcze czekamy?
Na 14 chyba że nie wytrzymam i zatestuje wcześniej -
A co słychać u
przyszła mama 2
ewuszka
marzusiax
???
U Skorpionka i Szyszki widziałam na wykresach @@, więc daję wino
Margaretka, gotowe
AgacizdA, to wpisać Ci winko czy jeszcze czekamy?
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Hej
Jestem tu nowa. Tzn. kiedyś juz byłam, zaciążyłąm (stąd te testy na zdjęciu) urodziłam i wracam. Tym razem jeżeli będzie dzidziuś to będzie totalną wpadą, bo pierwsze dziecie maluśkie, w dodatku z problemami. Planowaliśmy następne dość szybko ale nie aż TAK szybko
Koniec końców wygląda na to że z szaleństwami wbiliśmy się centralnie w dzień owu więc moze być kinder niespodzianka. Byłam pewna że to @ się zbliża, cykl może bez owu bo jeszcze rozszalały po porodzie itp. A tu następnego dnia tempka w górę. Szaleństwo.
Postaram się wytrzymać i (jeżeli @ nie przyjdzie wcześniej) testować 16.02.http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja z katarem i kaszle, temperatura juz się unormowała. Piersi bolą, podbrzusze i krzyż... nie wiem czy to od tego przeziębienia czy nie w każdym razie, 19 dzień cyklu jeszcze ze 4 dni i zacznie się... zdenerwowanielistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Dziewczyny u mnie dziwny cykl... na razie brak @ a test negatywny. Wg. of 9dp, ale ovu mocno przesunięta w czasie wiec czekam jeśli @nie przyjdzie to zatestuje znowu 16-17 (jeśli wytrzymam)07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne