Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Skąd ja to znam, Foto_Anna
Tak jak mówi O.N.A. - musimy ćwiczyć silną wolę.
Mooooże jak zrobię w czasie spodziewanego okresu to będzie Walentynkowy prezent...
Tego nam wszystkim życzęFoto_Anna, Flakonik lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
O.n.a. Z tych dwóch domowe laboratorium jest bardziej czule ale wiecie co? Chyba we wrześniu kupiłam 5 testów, powiedziałam ze któryś z nich musi byc tym szczęśliwcem i pokazać dwie kreski, no i ktory pokazał? Ostatni :p
antylopaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Foto_Anna wrote:Kupiłam dziś w Rossmannie 4 testy. Oczywiście nie wytrzymałam i....zrobiłam,
negatyw!
Nie jestem zaskoczona
Brak silnej woli u mnie ogromny. Jestem w gorącej wodzie kąpana.
ooooo, ja też zawsze sobie powtarzam "no poczekaj jeszcze" i wytrzymuję max kilka godzin... ech, my kobiety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFoto_Anna wrote:Kupiłam dziś w Rossmannie 4 testy. Oczywiście nie wytrzymałam i....zrobiłam,
negatyw!
Nie jestem zaskoczona
Brak silnej woli u mnie ogromny. Jestem w gorącej wodzie kąpana.
Ale doskonale cie rozumiem. Jak tyle się starałam też robiłam testy tydzień przed @. Co miesiąc mówiłam sobie ze zrobię najszybciej w dniu spodziewanej@ ale nigdy mi to nie wychodziło...
Długo się już staracie? -
lu.iza wrote:Robiłam dzisiaj znowu test i w dzisiejsza krechę juz nikt nie zwątpi chyba moge to powiedziec PRZESYŁAM WAM WIRUSKI!!!! Luuuu :d
lu.iza lubi tę wiadomość
-
Cześć! Poproszę alkohol! Duuużo alkoholu, bo muszę się z Ridżem podzielić Miesiąc się dopiero zaczął, więc reszta z Was ma sikać dwie kreski, zrozumiano??? A ja lecę na marzec
-
nick nieaktualnyCześć my zaczynamy się przytulać właśnie od walentynek mam nadzieje, ze cos z tego bedzie - musi , a że to poczatki staran to mam do Was pytania musze je zadać bo może cos jest w naszych probach nie tak.. Czy w dni płodne kochacie się codziennie czy co drugi dzień? Niektorzy radza codziennie - inni, ze plemniki beda słabe i już nie wiem... I kiedy najszybciej beta po owulacji bedzie pozytywna? ostatnio robiłam 13 dni po owulacji i niestety negatywna i przyszedł okres a najpierw przez 3 dni takie prawie niezauwazalne plamienie..
11 lutego ide do gin na usg transvaginalne i chce poobserwowac teraz moj perzerzyk czy rosnie i czy peka, co ile najlepiej wizyty? owu pokazuje mi dni płodne od 16-22lutego. -
Kochane, bardzo proszę o "przepisanie" mnie z testowania z 14.02 na 11.02.
Jeśli @ się nie pojawi do czwartku, robię test i jeśli będą 2 kreseczki, idę do gina na betę.
To będzie 15 dzień po ovu, więc chyba powinno wszystko wyjść....
Mam nadzieję, że nie będę musiała zmieniać planów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok, uzupełniłam listę - tradycyjnie, gdyby coś było nie tak, to krzyczcie!
Margaretka, to na kiedy Cię wpisać?
Foto Anna, to wpisywać już wino, czy czekamy na Ridża?
AgacizdA, wpisywać wino, czy jeszcze czekamy?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc