Ważne pytanie...
-
Mam pytanie ovu pokazało mi że 13 marca miałam (prawdopodobnie) owulację a biorę wiesiołek na poprawienie jakości śluzu i teraz nie wiem czy dalej brać wiesiołek czy mam już przestać ponieważ z wielu opini dowiedziałam się że po owulacji działa skórczowo na pochwę...proszę o opinię i z góry dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 20:12
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
nick nieaktualnywiesiołek powoduje niewielkie skurcze macicy, które mogą powodować trudności w zagnieżdżeniu... jak jesteś pewna tej owulacji, to przerwij branie wiesiołka
osobiście uważam, że jesteś jeszcze przed owulacją... pojawił się śluz rozciągliwy i wygląda jakby się szyjka do owulacji szykowała (otwiera się robi się miękka i unosi) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1986 wrote:Mam pytanie ovu pokazało mi że 13 marca miałam (prawdopodobnie) owulację a biorę wiesiołek na poprawienie jakości śluzu i teraz nie wiem czy dalej brać wiesiołek czy mam już przestać ponieważ z wielu opini dowiedziałam się że po owulacji działa skórczowo na pochwę...proszę o opinię i z góry dziękuję
wiesiołek odstawiamy najpózniej w 12d.c przy cyklu 28dniowym,nie wolno go brac cały cykl gdyż jest lekiem poronnym -