Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wczesna owulacja
Odpowiedz

wczesna owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skomplikowana? :D Co w tym skomplikowanego? ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Mandi :) Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za pomoc bardzo mi pomogłyście :) I sądzę,że na pewno nie było jeszcze owulacji ! Ale teraz i tak nie mogę się starać dalej o dzidzie w tym cyklu bo tak się z narzeczonym pokłóciłam, że aż szkoda gadać czemu faceci zachowują się jak małe dzieci i wszystko jest ważniejsze od nas nie mówię tu o wszystkich mężczyznach bo są wyjątki :(.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ