We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzlo wrote:Mogłoby być pite jakbym wysikała ⏸🙏🏼✊🏼 Trzymajcie jutro kciuki ✊🏼
Pierwsze będzie z powodu sikania, drugie z powodu ⏸️ no proste przecież, nie? Trzymamy mocno ✊✊✊Zuzlo lubi tę wiadomość
-
🍹🍷 🤪24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Ja to już dzisiaj zacznę trzymać!
Wieczorem wypije 🍷 za Twoje ⏸ 😁KaJa lubi tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Pijcie winko pijcie, poprawia endometrium więc będzie dwa w jednym🤪
Ja nie pije bo czekam na testowanie też😁 dobrze, że mój znowu zawinął mi większość kasy to mi szkoda na testy wydawać😂 ja nie wiem skąd on wie kiedy wpadam w trans testowania bo mu nigdy nie mówie o tym (ukrywam to przed nim i przed własnym sumieniem też😂😂😂)
Kira lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
nick nieaktualnytylko_czytam wrote:Ja mam totalnie po lewej stronie, nigdy żaden gin mi nie mówił żeby to było jakoś inaczej niż norma, zastanawiałam się czy to kwestia tego ze sprawdzam prawa ręka 😀 jednak pozycja ciała jest lekko przekręcona
nie pomyśłałam o tym jutro sprawdzę lewą hahah -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2021, 00:05
Starania od kwietnia 2021--> udało się kwiecień 2022!
Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
16.05 - dzidzia ma 8 mm ❤️ 122
27.05 - dzidzia ma 1.6 cm
23.06 - dzidzia ma 5.91 cm, ❤️165, USG i pappa - wszystko w porządku🥰
13.07 - zdrowy chłopiec (Nifty)
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
22.09 - 762 g maluszka - Julian? ❤️
10.11 - 2050 g "maluszka"
28.2022 Julian na świecie 3340g ❤️❤️ -
Olaola wrote:W jakich dniach po owulacji polecasz zbadać progesteron?
Ja miałam zalecone badać trzy dni w fazie lutealnej i jeśli suma tych trzech wyników byłaby poniżej 40 ug/ml to oznaczało niewydolność cialka żółtego. Nie pamiętam niestety jakie to były dpo bo dokładnie wtedy tego nie obserwowałam. Ponoć takie trzy wyniki są bardziej wiarygodne niż jednorazowe zbadanie proga. Oczywiście najlepiej byłoby zbadać trzy razy dziennie, bo on jest chyba wydzielany pulsacyjnie no ale raczej takich rzeczy się nie praktykuje. Moze powiedz swojemu lekarzowi o tych plamieniach i zasugeruj taką opcję czestszego badania, moze coś konkretnego zaleci. Chyba że ktoś tu na forum badał w ten sposób i pamięta w jakich dpo najlepiej zbadać. -
Marti1984 wrote:Pierwsze będzie z powodu sikania, drugie z powodu ⏸️ no proste przecież, nie? Trzymamy mocno ✊✊✊a.ky.ska wrote:Ja to już dzisiaj zacznę trzymać!
Wieczorem wypije 🍷 za Twoje ⏸ 😁
Dziewczyny jesteście kochane ♥️ Ja się boję, że to głowa robi swoje 😂
Ale przekonamy się jutro rano 🙈✊🏼
KaJa 🍷🍾KaJa lubi tę wiadomość
córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Zuzlo wrote:Dziewczyny jesteście kochane ♥️ Ja się boję, że to głowa robi swoje 😂
KaJa 🍷🍾
Niekoniecznie głowa, nawet jakby nic nie wyszło to i tak powodów takich objawów może być wiele😊
Ja wypiłam kawe, złapała mnie zgaga i jeszcze większe zmęczenie więc ide na drzemke😂 ale upały na mnie też tak działają. Marzy mi sie wyjechać w końcu do tej Norwegi😂 tam zimno i akurat klimat dla mnie😆24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Zuzlo wrote:Dziewczyny jesteście kochane ♥️ Ja się boję, że to głowa robi swoje 😂
KaJa 🍷🍾
Nie to że my jakieś do picia pierwsze i w ogóle. Oprócz Twoich kresek będę dbać o swoje endometrium 😂✊a.ky.ska lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2021, 00:06
Starania od kwietnia 2021--> udało się kwiecień 2022!
Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
16.05 - dzidzia ma 8 mm ❤️ 122
27.05 - dzidzia ma 1.6 cm
23.06 - dzidzia ma 5.91 cm, ❤️165, USG i pappa - wszystko w porządku🥰
13.07 - zdrowy chłopiec (Nifty)
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
22.09 - 762 g maluszka - Julian? ❤️
10.11 - 2050 g "maluszka"
28.2022 Julian na świecie 3340g ❤️❤️ -
Coś takiego dziś znalazłam w necie. Fajnie opisane badania i dni cyklu, w których warto je zrobić. Może się przyda, chociaż większość z Was i tak wie ze swojego doświadczenia co, gdzie i jak
https://plodnosc.pl/badania-normy-hormonow-faza-cyklu-owulacyjnego-a-badania-hormonalne/Czytoto, Różowa_90, tylko_czytam, Britta lubią tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Nie lubię! Ale będę trzymać kciuki za ten cykl, to pierwsze dzien Twojej ciąży 😙🤞🤞🤞
Dziękuję 😘😘 I biorę od Ciebie trochę wirusków 🤭
Próbuję sobie jak to jest z kubeczkiem podczas okresu. Dopiero zamontowałam, zobaczymy. Niestety na razie umiem go wkładać tylko na leżąco, jak po ❤️🤣🙃 Może jeszcze kiedyś się nauczę w pozycji stojącej 🙈 -
Sparky wrote:Dziękuję 😘😘 I biorę od Ciebie trochę wirusków 🤭
Próbuję sobie jak to jest z kubeczkiem podczas okresu. Dopiero zamontowałam, zobaczymy. Niestety na razie umiem go wkładać tylko na leżąco, jak po ❤️🤣🙃 Może jeszcze kiedyś się nauczę w pozycji stojącej 🙈
Mam ten sam problem z wkładaniem kubeczka, umiem tylko na leżąco 😂😂Sparky lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2022, 16:03
KaJa, Marti1984, Ely, Zuzlo , Olenkaa, Sparky, DeLaCruz, Czytoto, MartiMarti, niecierpliwa93, a.ky.ska, Ivanka93, Namisa, milam, Zagadka919, Różowa_90, Kira, Paulina1106 lubią tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Ja znowu musiałam sprawdzić bo nie wierzę, ale jest ciemniej ☺ (z lewej 5 rano, z prawej 17)
Trzymam kciuki Zuzlo za testowanie! Mam dobre przeczucia!
Ja kubeczek z facelle umiem tylko na leząco bo jest mega miękki i przy silnych keglach się nie rozłożył w innej pozycji. serena Cup normalnie na stojąco zakładam bo jest twardsze i rozkłada się sam pod naporem
Pieknie😍 ja miałam spac ale doszedł fertistim i termometr więc poleciałam. Oczywiście z ciekawości sobie zmierzyłam temperature tak od czapy😂 wszystko działa i bedziemy działac z mierzeniem.
Miśka, masz jakieś dolegliwości już?😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Pani Miśka wrote:Ja znowu musiałam sprawdzić bo nie wierzę, ale jest ciemniej ☺ (z lewej 5 rano, z prawej 17)
Ja kubeczek z facelle umiem tylko na leząco bo jest mega miękki i przy silnych keglach się nie rozłożył w innej pozycji. serena Cup normalnie na stojąco zakładam bo jest twardsze i rozkłada się sam pod naporem
Ale piękna kreska ⏸😍
Mam nadzieje, że u nas też się uda ✊🏼 Rano będę sikać! Trzymajcie kciuki ✊🏼🙏🏼córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Cudnie to widać ❤️❤️❤️ ale się cieszę tymi waszymi ⏸️ nie wiem jak to określić, ale zupełnie tak samo jakbym słyszała to od swojej siostry 😄 trzymam za nas kciuuukasy dalej mocno 🍀
Sama mam testować jutro, ale czuję w kościach, że nic z tego. Już mojego poinformowałam żeby się nie nastawiał. Jak przyjdzie @ to zrobię badania lh, fsh, dhea.
Tak wczoraj rozmawialiśmy ze starym jak to jest możliwe, że człowiek tak się stara, sexy, badania, termometry, obserwacje, witaminy, zioła, woda, ćwiczenia i nie wychodzi 🤷♀️, a taka para z przypadku raz barabara i pyk ciąża. 🥳
Czasem się z tego śmieje, a czasami płaczę. I chętnie wypije 🍷za nasze zdrówko jak tylko 🙈 zawita 😋
Różowa_90 lubi tę wiadomość