We wrześniu złote liście zwiastują dziecka przyjście🍁🍂🍄🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
KaJa kupiłaś testy? 😂
Ja siknęłam na owulaczka, jasna ta kreseczka, więc jeszcze cierpliwie czekam. W sumie to i nie dzień na owulkę 😉 -
Marti1984 wrote:KaJa kupiłaś testy? 😂
Ja siknęłam na owulaczka, jasna ta kreseczka, więc jeszcze cierpliwie czekam. W sumie to i nie dzień na owulkę 😉
A może i kupiłam.. 🤪😂 Lexia sie obrazi jak sikne dzisiaj i ją zostawie samą na poniedziałek. A tak poza tym to ja wiem, że nic nie wyjdzie. Popatrzyłam dzisiaj na siebie w lustrze w sklepie i wory pod oczami, twarz pryszczata i blada, ledwo dolazłam do domu tak sie źle czuje😔 nic z tego nie bedzie😔 kupiłam test a boje sie nasikać bo mam dzisiaj podły nastrój że nie wiem jaka będzie moja reakcja na biel. Chyba wole już okres zobaczyc😂24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:A może i kupiłam.. 🤪😂 Lexia sie obrazi jak sikne dzisiaj i ją zostawie samą na poniedziałek. A tak poza tym to ja wiem, że nic nie wyjdzie. Popatrzyłam dzisiaj na siebie w lustrze w sklepie i wory pod oczami, twarz pryszczata i blada, ledwo dolazłam do domu tak sie źle czuje😔 nic z tego nie bedzie😔 kupiłam test a boje sie nasikać bo mam dzisiaj podły nastrój że nie wiem jaka będzie moja reakcja na biel. Chyba wole już okres zobaczyc😂
Nie, nie, dzisiaj nie sikaj! Jutro sobie tak od rana...KaJa lubi tę wiadomość
-
Marti, jesteś takim diabełkiem który szepcze mi do ucha. Teraz z drugiej strony powinien sie znaleźć jakiś aniołek dla równowagi😂24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:Marti, jesteś takim diabełkiem który szepcze mi do ucha. Teraz z drugiej strony powinien sie znaleźć jakiś aniołek dla równowagi😂
Oglądam właśnie Lucyfera, więc wiesz 😂KaJa lubi tę wiadomość
-
Kremówka wrote:Ok to ja na chwilkę wbijam moim dziewczynom powiedzieć co na sono hsg.
Oba jajowody drozne
ALE
nie dało się wejść do macicy cewnikiem, trzeba było szyjke odsuwać jakimiś sprzętami, wygląda jak zbliznowaciala po zabiegach i może być to również wskazaniem do inseminacji u mnie..
Mam macice dwurożną..
Zapisujemy się do kliniki niepłodności i będziemy działać inseminacjami. EhKremówka lubi tę wiadomość
-
Kremówka wrote:Dziewczyny ja na żywca miałam i bolałi mnie jak podczas okresu więc strasznie ale ja ten ból znam wiec lekarka i pielęgniarka były zdziwione jak bez zająkniecia to przeżyłam.
Dwurożna macica nie powoduje problemów z poczęciem tylko później podczas ciąży może z tego co mi wiadomo
Gorzej z tą szyjką, bo gin to ewidentnie zdziwiło jsk to wygląda u mnie mimo że żadnych nigdy zabiegów nie miałam. Musiała pielęgniarka lecieć gdzieś po narzędzia inne żeby wejść do macicy...
Ale zobaczcie ile to diagnostyka wiedzy daje a nie ,, starajcie się i będzie dobrze ".' Ja już odpuściłam nadxieje na normalna ciążę chyba to mi latwiej jakoś tak bez tej nadziei zludnej.
Buziaczki kochane trzymam za Was kciuki i troszkę tu będę wpadać na pewnoKremówka lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Zuzlo wrote:Dziewczyny kupie sobie w poniedziałek testy owulacyjny, chociaż mój mówi, że są niepotrzebne 🤪 i mogę je zacząć sikać tak 3 dni przed owulką? 😀
Pewnie, że możesz 😊Zuzlo lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nadrobiłam Was wczoraj po czym padłam spać. A dziś znowu tyle stron natrzaskane, ale to super, znaczy że się dużo tutaj dzieje. Szkoda że dziś głównie @, ale dziewczyny to oznacza że właśnie zaczęłyście szczęśliwe cykle ❤️
Co do sikania przed terminem 🙈 to jak zaczęłam podczytywać forum w 2020 roku to się zastanawiałam o co "tym laskom" chodzi że tyle tych testów robią, przecież to logiczne że się czeka na okres, jak się spóźnia to można sprawdzić. Ohhh jaka ja mądra byłam. A w tym roku sama przerobilam testowanko i w 7 DC, niby żeby sprawdzić czy ovitrelle jeszcze widać (nigdy już nie było go wtedy) ale dobrze wiem, że tak naprawdę to z chora nadzieja 😭😭
Potem miałam też etap myślę, że czemu niektóre dziewczyny w 1-2-3 cs rozpaczają gdy im się nie udaje, albo w stopce 1-2-3 dzieci i starania o kolejne i tak narzekają. Potrzebowałam czasu, żeby zrozumieć i poukładać sobie to. I teraz z pełną świadomością wierzę, że możemy i mamy prawo cierpieć tam samo w 1 i 31 CS, niezależne czy mamy już dzieci czy walczymy o pierwsze, bo to dla każdej z nas jest coś najważniejszego 😊 Także nie namawiam Was, ale kibicuje mocno tym, które będą testować nawet 3 dpo, chociaż nie ma szans by tam coś zobaczyć, ale jeśli któraś chce to niech sika 😁
Przyznam Wam się, że jutro będę sikać na test 🙈
Dziś wieczorem biorę ovitrelle, więc jutro powinny się pokazać ⏸️😁😁 a jako że nigdy nie widziałam nawet pół cienia, to chce nacieszyć oko i zobaczyć czy w ogóle ten zastrzyk będzie widać. Tak wiem siadło na głowę. Jeszcze po wczorajszej wizycie miałam dziś ciężka noc. Śniło mi się, że już byliśmy po inseminacji i poszłam na betę i wyszła 9. I ja się tak zaczęłam cieszyć że się udało i nagle sobie przypomniałam że przecież to mogą być pozostałości po zastrzyku więc pewnie znowu dupa😭😭😭 opowiadałam rano mężowi, a on do mnie że mogłam iść jeszcze spać żeby sprawdzić jaki był finał historii 😂😂
W poniedziałek się zapisze na testowanko, oczywiście jeśli iui dojdzie w poniedziałek do skutku, to będzie to testowanko gdzieś ok 27.09, czy ktoś tu jeszcze ze mna będzie testować tak na końcówce miesiąca?
Życzę Wam miłego weekendu ❤️❤️Marti1984, niecierpliwa93, Czytoto, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Hej dziewczyny, nadrobiłam Was wczoraj po czym padłam spać. A dziś znowu tyle stron natrzaskane, ale to super, znaczy że się dużo tutaj dzieje. Szkoda że dziś głównie @, ale dziewczyny to oznacza że właśnie zaczęłyście szczęśliwe cykle ❤️
Co do sikania przed terminem 🙈 to jak zaczęłam podczytywać forum w 2020 roku to się zastanawiałam o co "tym laskom" chodzi że tyle tych testów robią, przecież to logiczne że się czeka na okres, jak się spóźnia to można sprawdzić. Ohhh jaka ja mądra byłam. A w tym roku sama przerobilam testowanko i w 7 DC, niby żeby sprawdzić czy ovitrelle jeszcze widać (nigdy już nie było go wtedy) ale dobrze wiem, że tak naprawdę to z chora nadzieja 😭😭
Potem miałam też etap myślę, że czemu niektóre dziewczyny w 1-2-3 cs rozpaczają gdy im się nie udaje, albo w stopce 1-2-3 dzieci i starania o kolejne i tak narzekają. Potrzebowałam czasu, żeby zrozumieć i poukładać sobie to. I teraz z pełną świadomością wierzę, że możemy i mamy prawo cierpieć tam samo w 1 i 31 CS, niezależne czy mamy już dzieci czy walczymy o pierwsze, bo to dla każdej z nas jest coś najważniejszego 😊 Także nie namawiam Was, ale kibicuje mocno tym, które będą testować nawet 3 dpo, chociaż nie ma szans by tam coś zobaczyć, ale jeśli któraś chce to niech sika 😁
Przyznam Wam się, że jutro będę sikać na test 🙈
Dziś wieczorem biorę ovitrelle, więc jutro powinny się pokazać ⏸️😁😁 a jako że nigdy nie widziałam nawet pół cienia, to chce nacieszyć oko i zobaczyć czy w ogóle ten zastrzyk będzie widać. Tak wiem siadło na głowę. Jeszcze po wczorajszej wizycie miałam dziś ciężka noc. Śniło mi się, że już byliśmy po inseminacji i poszłam na betę i wyszła 9. I ja się tak zaczęłam cieszyć że się udało i nagle sobie przypomniałam że przecież to mogą być pozostałości po zastrzyku więc pewnie znowu dupa😭😭😭 opowiadałam rano mężowi, a on do mnie że mogłam iść jeszcze spać żeby sprawdzić jaki był finał historii 😂😂
W poniedziałek się zapisze na testowanko, oczywiście jeśli iui dojdzie w poniedziałek do skutku, to będzie to testowanko gdzieś ok 27.09, czy ktoś tu jeszcze ze mna będzie testować tak na końcówce miesiąca?
Życzę Wam miłego weekendu ❤️❤️
Hej 😊 oj tak, masz rację. Każda strata, każdy nieudany cykl... Boli każdą z nas inaczej, ale jednak boli. Jesteśmy w różnym wieku, na różnym etapie życia, ale myślę, że jak nikt inny rozumiemy się nawzajem 😊
W związku z wysypem 🐒 na początku września, na końcówkę ustawiła się ładna kolejka testujących, więc witaj w klubie.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, żeby się udało z ovitrelle,no i żebyśmy 27.09 zobaczyły piękne ⏸️Wiedźma lubi tę wiadomość
-
No to tak. Sikłam bo przecież jak test w domu no to jak inaczej. I du*pa, biało. Nawet cienia nie ma więc nic z tego już. Mało dzisiaj piłam to na pewno coś by wyszło bladego chociaż. Działamy dalej. Oby @ szybko przyszła 😊
Lexia wybacz że nie poczekałam na Ciebie😂 ach ta słaba silna wola😂24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:No to tak. Sikłam bo przecież jak test w domu no to jak inaczej. I du*pa, biało. Nawet cienia nie ma więc nic z tego już. Mało dzisiaj piłam to na pewno coś by wyszło bladego chociaż. Działamy dalej. Oby @ szybko przyszła 😊
Lexia wybacz że nie poczekałam na Ciebie😂 ach ta słaba silna wola😂
Wybaczam 😉 mam nadzieję, że w pon sikniesz jeszcze raz 😁 i będzie lepszy wynik 😎KaJa, Wiedźma lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
KaJa wrote:No to tak. Sikłam bo przecież jak test w domu no to jak inaczej. I du*pa, biało. Nawet cienia nie ma więc nic z tego już. Mało dzisiaj piłam to na pewno coś by wyszło bladego chociaż. Działamy dalej. Oby @ szybko przyszła 😊
Lexia wybacz że nie poczekałam na Ciebie😂 ach ta słaba silna wola😂
Jak to było...? Dopóki nie ma 🐒, to wiesz. Tak jak mówi Lexia - w poniedziałek też jest dzień, nie? Kciuki trzymamy dalej!Wiedźma lubi tę wiadomość
-
Zuzlo wrote:A ja na tę 🐒 pije już winko 😂🍷 wytrzymywałam się cały cykl, to teraz chociaż się napije 😅
Jak ja Cię rozumiem... Jak tylko dostałam 🐒, wyciągnęłam nalewkę 💁♀️Zuzlo lubi tę wiadomość
-
Marti1984, dziękuję 😊 to końcówka miesiąca będzie nasza. A tymczasem jeszcze pół miesiąca przed nami, tak dużo tych małpiszonów, że mam nadzieję że druga połowa będzie bardziej owocna w ⏸️
KaJa, a który teraz masz dzień cyklu? Ja bym się jeszcze nie denerwowała, nie wiadomo co się u Ciebie zadziało po lametcie, nie było monitoringu więc może jest jeszcze czasMarti1984 lubi tę wiadomość
-
Ufff, myślałam, że tylko ze mną jest tak źle 😂
Dziecko z ojcem na spacerze, a ja leżę, oglądam serial i popijam winko - może jakoś psychicznie odpocznę, bo nie wiem jakaś taka jestem zdołowana.
Jeszcze mam pytanie do Was! Może któraś wie coś na ten temat. Miesiąc temu wykupiłam sobie laser na bikini, niby tylko dwa zabiegi, ale nie wiem co teraz. Kiedy się na nie umówić czy teraz ogólnie przy staraniu odpuścić sobie? Jak to wygląda? Bo wiem, że w ciąży nie wolno robić laseru 😀córka - 2018 ✨
syn - 2022 ✨ -
Wróżbitka, wpisałam Cie😊
Dzięki dziewczyny za pocieszenie 😘 już sie nie nastawiam naprawde, chyba też lampke winka wypije.24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️