X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wiara,nadzieja i miłość
Odpowiedz

Wiara,nadzieja i miłość

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pati29 Znajoma

Wysłany: 16 listopada 2020, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) piszę ten wątek,ponieważ ostatnio spóźnił mi się okres,niestety dostałam go w 30 dniu cyklu,a już miałam taką nadzieję że się udało zajść w ciążę. Mam nadzieję że się uda w przyszłym mięsiącu,modlę się i zmawiam różaniec,ponieważ wierzę że w Bogu i Bozi nadzieję. Wam również tego życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2021, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 😊 I co udało Ci się? Ja staram się już rok .. niestety jestem już po 1 poronieniu I ciężko mi się pozbierać 😥

• Izi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2021, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak coś jest taki wątek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wzajemna-modlitwa-wiara,20446.html

:)

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ