X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wiara,nadzieja i miłość
Odpowiedz

Wiara,nadzieja i miłość

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pati29 Znajoma

Wysłany: 16 listopada 2020, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) piszę ten wątek,ponieważ ostatnio spóźnił mi się okres,niestety dostałam go w 30 dniu cyklu,a już miałam taką nadzieję że się udało zajść w ciążę. Mam nadzieję że się uda w przyszłym mięsiącu,modlę się i zmawiam różaniec,ponieważ wierzę że w Bogu i Bozi nadzieję. Wam również tego życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2021, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 😊 I co udało Ci się? Ja staram się już rok .. niestety jestem już po 1 poronieniu I ciężko mi się pozbierać 😥

• Izi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2021, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak coś jest taki wątek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wzajemna-modlitwa-wiara,20446.html

:)

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ