WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Kochane moje...
U mnie juz po imprezie. A w sumie to zaczynam, właśnie piwko mo małż otworzył.
Także pije z wami od dziś, starania mam w głębokim poważaniu i żadnych wykresów. Może za jakiś czas... Teraz mam taaaaaakiego doła i jak myślę ze mogłabym znowu zajść i ciążę stracić to bym się chyba z mostu rzuciła.
mam nadzieje, ze mnie nie wywalicie stad, jako ze to watek staraczek.
:****** Przykro mi Skarbie strasznieNie wiem jak pocieszyć.
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ojj Japoneczko .. jakos trudno mi w to uwerzyc.. bo te moje tempki sa dziwne .. zostala nam jeszcze jedna tubka z aplikatorem i sie zastanawiam czy jakby co dzis jej nie uzyc
bo saharemam totalna.. a jlsi owu nie bylo to przynajemnij byla by jakas szanasa - bo jak mam miec taka sahare pozniej to nawet niemam przyjemnosci z sexu bo bardziej boli - i nawet moj powiedzial ze przydalby sie jakis zelik- to juz musialobyc naparwde fatalnie
chyba przez te antybiotyki ;/
Anka a robiłaś badania hormonów? Ja tez bym musiała taki żel kupić. Gdzie go kupiłaś? Też niekiedy suusza. Mamy taki zwykły żel ale nie chcę go używac w trosce o żołnierze.. żeby mi całkiem nie poginęły.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziękuje Wam :*
Maka, tu nie ma słów pocieszenia... Poryczę sobie i pomału mi przejdzie gorycz i rozpacz. Ale musze się ogarniać ze względu na moje dziewczyny.
Juz nie smucę wam, czekam z niecierpliwością na kolejne fasolki Wasze :* -
Mała tule bardzo mocno i pije kielona za Ciebie
[img][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:26
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Anka a robiłaś badania hormonów? Ja tez bym musiała taki żel kupić. Gdzie go kupiłaś? Też niekiedy suusza. Mamy taki zwykły żel ale nie chcę go używac w trosce o żołnierze.. żeby mi całkiem nie poginęły.
no i mam lekkie PCO ale podobno nie najgorsze wiec nie wiem...
Maka https://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?value=conceive+plus
zamowilam i pozniej odebralam w aptece -
ja nawet o AMH myśleć nie chcę
mam nadzieję, że u mnie nie ma rezerwy jeszcze..
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
ja wole zrobic bo jak na poczekalni dziewczyny miopowiadaly ze maja 23 lata i AMH 0,89 i ze lekarz powiedzial ze niedlugo przestana miesiaczkowac .. to stwierdzilam ze chyba jednak zrobie dla czystego sumienia
i spokoj zemam troche czasu
-
Kajoni wrote:a to dziwne, mój nie raz chce tu coś pokukać, zawsze pyta o co chodzi jak się chichram pod nosem. On właśnie przy swoim kompie ja przy swoim, pytał czy robimy coś razem czy na razie każde sobie. A jak mamy dość że drugie za dużo czasu spędza przed kompem to to się mówi swojej drugiej połówce a nie ma się pretensje do koleżanek. Przecież Biedronka nie ma 5ciu lat:]
-
Mała_mi tak strasznie mi przykro w takim wypadku żadne pocieszenie nie będzie odpowiednie zatem mogę Ci tylko życzyć abyś szybiutko się "podniosła" choć wiem że to meggggaaa trudne...w sercu ściska jak pomyśle jak musi być ci teraz cięzko...buziam i jestem z Tobą...
-
Ania a to AMH kiedy trzeba zrobić ? w jakich dc ?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
ja sobie obiecalam ze jak sie nie uda to w lutym pojde zeby miec spokoj
i moc wyluzowac
ja jestem z tych co wola miec czarno na bialym i wiedziec z czym walczewiec pojde
jak sie okaze zle to po prostu sie z tym pogodze
choc turkawka miala tak ze wyszlo jej niskie- i na usg powiedzial jej gin ze ma mało pecherzykow i ze tylko do in vitro - a tu bach w tym cyklu co byla na badaniach zaszlaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:44
Maka lubi tę wiadomość
-
ale to tez sa rozne przedzialy dla grup wiekowych
np podobno ze jak sie powyzej 10 to nie powinno sie stymulowac jajnikow a u nas stymuluja na oslep .. i to jest eczenie - wogole kazda kobieta starajaca sie powinna od tego zaczac bo to jest wskaznikiem jak tez leczyc .. i ile czasu mniej wiecej zostalo - oraz czy np niema pco
A zeby bylo smieszniej to refundacja tego badania jest dopeiro po 35 roku zycia
wiec moze za 5 lat mi to zapropouja - o ile jeszcze wtedy bede miesiaczkowac
prywatni to koszt od 80-150 zl zalezy gdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:51
Maka lubi tę wiadomość
-
U mnie 140 zł.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
jelsi tyko masz czas i energie zeby dodatkowo pracowac to pewnie
ja auwazylam ze ostatnio jak zastepuje siostre to troche mniej o tym wszystkim mysle