WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
zobaczymy na razie jedynymi objawami jakie mam to mdłości od dziś i co dziwnego dziś zauwazyłam że nawet nie wiem jak to nazwać ale łuszczy mi się skóra na sutkach (schodzi jak po opalaniu) i bolą też od dzis
ciekawe bardzo coś nowego hehehe z tymi sutkami heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:10
Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny która pamięta
Malutka
"Tak to bywa na tym świecie, kiedy wszystkie pragną tego,
Jedna rzuci hasłem „dziecko”, wszystkie myślą, coś nowego!
Zielonkości wypatrują, na wykresy wchodzą śmiało,
Dzisiaj Baśka, jutro Kaśka, ciągle wszystkim jest zbyt mało!
I z mozołem tempkę mierzą, ważą ciała, czują mdłości,
To na pewno idzie @ - nikt nie wierzy w zieloności.
Każda pragnie mieć kropeczkę, nie niebieską, lecz zieloną,
Kiedy Jednej się tu uda, wszystkie już z radości płoną.
Bo być może jutro z rana, kiedy teścik obsikają,
To dwie krechy się pojawią i wiruski uwalniają!
Bo dla każdej z Nas Dziewuszki to co ważne jest niezmiernie
To ta myśl o Fasoleczce, którą kocha się cholernie.
Wszystkie więc musimy wierzyć, że nadejdzie dzień radości,
Każda „wiwat” tu wykrzyczy, ku wspaniałej swej płodności! "
izabelka04, Maka, MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:maka spróbuj nie obserwować,bo czasem jak się tak sprawdza i myśli to się ją blokuje
Wiesz ale gdybym nie sprawdzała, nie mierzyła to już od 2 dni byśmy nie serduszkowali...a tak.. przynajmniej wiem co i jak. I mam nadzieję, że jutro juz odbije do góry bo sczzerze juz jestem zmęczona;p Ileż można.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:20
-
Maka wrote:Mnie owula w ciula robi... Byłam pewna że dziś skoczy a tu dupa. ;/
mnie tez robi w ciula
choc ja jestem swiecie przekonanan e byla albo 17 albo 18 dc u mnieale czy tak czy ne no nic chyba nic juz nie zdzialam
Ide wpierdzielc salatke bo goscie odwolali wizyteMaka, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Wiesz ale gdybym nie sprawdzała, nie mierzyła to już od 2 dni byśmy nie serduszkowali...a tak.. przynajmniej wiem co i jak. I mam nadzieję, że jutro juz odbije do góry bo sczzerze juz jestem zmęczona;p Ileż można.
no wiem kochana,łatwo się tylko mówi...życzę aby jutro odbiłaMaka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maka jestesmy w tej Dupce razem
mnie tez robi w ciula
choc ja jestem swiecie przekonanan e byla albo 17 albo 18 dc u mnieale czy tak czy ne no nic chyba nic juz nie zdzialam
Ide wpierdzielc salatke bo goscie odwolali wizyte
to daj mi też bo ja szamię dziś cały dzień,gęba wciąz mi się ruszaKajoni lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maka jestesmy w tej Dupce razem
mnie tez robi w ciula
Ide wpierdzielc salatke bo goscie odwolali wizyte
Czyli nie jestem sama.. Ja zwykle mam 14,15 w ostateczności 16 dc... nie później... No ale zobaczymy co przyniesie jutro.
U rodziców własnie siedzą goście na dole... i pewnie też zaraz się u nas zjawią zobaczyć lokum... ;/izabelka04 lubi tę wiadomość
-
Maka - co do owulki to tekst mojego M z rana
" i jak juz potwierdzona ta owulka czy nie - mowie mu ze raczej nie a ten q*** niech ona sobie ze mna w ch*** nie leci bo sam przekłuje to jajo"
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maka - co do owulki to tekst mojego M z rana
" i jak juz potwierdzona ta owulka czy nie - mowie mu ze raczej nie a ten q*** niech ona sobie ze mna w ch*** nie leci bo sam przekłuje to jajo"
HahaNo mój się ciągle pyta czy już po. Borok chyba nie wytrzymuje tempa
;] zawsze po dawałam mu spokój. Ale po obejrzeniu filmu xxx ( a ogląda często !) sam łazi za mną z wysoko uniesioną kuśką