WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:padlas? powstan! powerride! ale dla Ciebie mleko!
soczekBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
izabelka04 wrote:aż zgagi dostałam...fasolka mleko o dzizas mała ty to masz te zachcianki
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:kurde, zgage to ja mam na nonstopie, cokolwiek bym niezjadla, nawet po kostce czekolady, po migdalach nawet choc radzilyscie ze sa dobre i generalnie to po wszystkim
kochana ja w pierwszej ciaży to miałam taką zgagę że jak się nachylałam po coś z podłogi to mi się kwasem ulewałobleee i spijałam litrami taki syrop na zgagę bez niego nie mogłam zasnąć
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:aż zgagi dostałam...fasolka mleko o dzizas mała ty to masz te zachcianki
zobaczysz Kochana co to znaczywszystko przed Tobą
a na śniadanie naleśniki robiłam z miodem i suszonymi owocaminigdy takich wcześniej nie jadłam
izabelka04, Kajoni lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:zobaczysz Kochana co to znaczy
wszystko przed Tobą
a na śniadanie naleśniki robiłam z miodem i suszonymi owocaminigdy takich wcześniej nie jadłam
ale bym sobie omlet opedzlowalaMalutkaEve lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyKajoni wrote:kurde, zgage to ja mam na nonstopie, cokolwiek bym niezjadla, nawet po kostce czekolady, po migdalach nawet choc radzilyscie ze sa dobre i generalnie to po wszystkim
no to u mnie luzik ze zgagąna początku miałam ale migdały pomagały
jednak każda z nas jest inna
Kajoni lubi tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:kochana ja w pierwszej ciaży to miałam taką zgagę że jak się nachylałam po coś z podłogi to mi się kwasem ulewało
bleee i spijałam litrami taki syrop na zgagę bez niego nie mogłam zasnąć
-
MalutkaEve wrote:i tak już w nocy wstaję - jak stara babcia
No albo stary dziadek ;] Aż mi się wspomniało jak ze mną na roku studiował taki 70- latek. Kuźwa na wykładach co 20 min latał... A jaki cham na egzaminach... jak się zasłaniał. Oj piękne wspomnieniaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:zobaczysz Kochana co to znaczy
wszystko przed Tobą
w ogole ja tak mam ze jestem straszne glodna, a jak tylko zaczne jesc, kilka kesow to juiz sie czuje ful i robi mi sie nie dobrze i klucha w przelyku i jak przerwe posilek to za 15 min znowu jestem glodna ze az mi niedobrze