WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:@ przylazła i sie wkurwiła
trzeba ją udobruchać
ma ktoś pomysł?
Nie obraziłam się bo niby o co
a że @ przyszła to sobie z nią pogadałam
a przecież się jej spodziewałam
a teraz i ja się witam.. i pierwsze co
K**wa mać !ile nadrabiania czy wy oszalałyście ?
Eweloka84, biedronka1982, kierzynka, mała_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:
K**wa mać !ile nadrabiania czy wy oszalałyście ?
zas sie w kacik kulinarny zamienilysmy, bo nie bylo chetnych do chlania
z tego powodu oglosilam zalobe narodowa po utracie mojego ulubionego widelca
a potem nie wiem, jak to sie stalo, bo odplynelam, ale wszystko wrocilo do normy i byla wielka biba z sikaniem i takimi tamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Nie nadrabiaj, streszcze Ci:
zas sie w kacik kulinarny zamienilysmy, bo nie bylo chetnych do chlania
z tego powodu oglosilam zalobe narodowa po utracie mojego ulubionego widelca
a potem nie wiem, jak to sie stalo, bo odplynelam, ale wszystko wrocilo do normy i byla wielka biba z sikaniem i takimi tam
Kajoni i MalutkaEve beda mialy czarne blizniaki z Mikolajem
Kajoni zahipnotyzowalam i wygadala sie jak to jest z tym jej pociagiem do sutkow
Ania84 dala mezowi na urodziny jajo w prezencie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:37
mała_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Kurcze, juz sie sikanie zaczyna, a gdzie tu do wieczora?
Eeeee tam, ja od rana podniecona łażę w związku z tym, iż mój chłop zabiera mnie na zakupy dziś ;P
Imieniny mam niedługo i stwierdził ze najlepiej będzie jak razem pojedziemy. Hmmmm najlepiej zapewne, tylko nie wiem dla kogobiedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Eeeee tam, ja od rana podniecona łażę w związku z tym, iż mój chłop zabiera mnie na zakupy dziś ;P
Imieniny mam niedługo i stwierdził ze najlepiej będzie jak razem pojedziemy. Hmmmm najlepiej zapewne, tylko nie wiem dla kogo
Ide siku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:52
-
biedronka1982 wrote:Jezu, zakupy... Jak mi sie marza nowe buciki... Ech...
O nie, buty nie. M ma alergie na moje buty. Jak tylko zaczynam oglądać, to juz marudzi ze to chyba tysięczna para i się w szafie juz nie mieszczą ;/ -
nick nieaktualnymała_mi wrote:O nie, buty nie. M ma alergie na moje buty. Jak tylko zaczynam oglądać, to juz marudzi ze to chyba tysięczna para i się w szafie juz nie mieszczą ;/
mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
No nie myslalam ze moje jajo doprowadza do siusiania
hehe
dobr kawa jesta pozniej szkola i kino
biedronka1982, Eweloka84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Biedronka nadrobiłam wszystko. Ale dzięki za skrót.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Poranna procedura:
Otwieram szafe, z ktorej wypadaja ubrania, bo sie biedne nie mieszcza i wrzeszcze: "Kochanie, ja nie mam sie w co ubrac!"
Ostatnio, to ja rzeczywiście nie mam się w co ubrać... Większość moich ubrań w rozmiarze xs się chyba w praniu sfilcowala...przy takim rozmiarze wystarczy naprawdę niewiele i niemoge się dopiąć... Wiec albo dieta albo zakupy
wybieram oczywiście opcje nr 2
biedronka1982 lubi tę wiadomość