WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Qrwości dziewczyny umrę chyba...
Najprawdopodobniej mam zapalenie ucha. Przechodziłam jakiś czas temu i pani doktor mówiła ze to lubi powracać i chyba właśnie wróciło do mnie. O ja pierdolle, no cala lewa strona twarzy, pół szczeki i aż do karku boli.... Myśleć nie moge od tego normalnie.Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Ból okropny, nie życzę nikomu. A wcześniej jak to miałam, to przez pare dni się mordowalam, po ścianach chodziłam normalnie, bo myślałam ze to od zeba, a dentysta stwierdził ze nie. I dopiero po jakimś czasie polazlam do rodzinnego i tam doktorka uwierzyć nie mogła że tyle się z tym mecze. Przeszło juz po dwóch dniach antubiotyku...
-
Lucy91 wrote:Powinno byc zapisane na ulotce co i jak, zreszta poczytam na necie i sie dowiem.
Sie wkuw.ilam nieziemsko teraz bo moj szanowny pan i wladca wyniosl moj rowerek do cwiczen na dol do swojej mamy nawet mnie o to nie pytajac. Kur.wa myslalam ze mu przywale normalnie tak mnie wpienil...
Ja jakiś czas jadłam ten oeparol, tam się zaleca najlepiej 3 razy dziennie. Różnie działa na dziewczyny, ale ja miałam meeeega śluz po tym.
A rowerek co? Przeszkadzał chrabiemu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 19:45
-
mała_mi wrote:Ból okropny, nie życzę nikomu. A wcześniej jak to miałam, to przez pare dni się mordowalam, po ścianach chodziłam normalnie, bo myślałam ze to od zeba, a dentysta stwierdził ze nie. I dopiero po jakimś czasie polazlam do rodzinnego i tam doktorka uwierzyć nie mogła że tyle się z tym mecze. Przeszło juz po dwóch dniach antubiotyku...
ale jak dostał napalenie ucha to poszedł do lekarza, dostał antybiotyk i nawet zwolnienie z pracy i nawet cały jeden dzień w domu wysiedział. Więc jak on już dał się leczyć farmakologicznie to znaczy, że faktycznie jest źle, tak że trzymam kciuki żeby Ci szybko przeszło :*
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Powinno byc zapisane na ulotce co i jak, zreszta poczytam na necie i sie dowiem.
Sie wkuw.ilam nieziemsko teraz bo moj szanowny pan i wladca wyniosl moj rowerek do cwiczen na dol do swojej mamy nawet mnie o to nie pytajac. Kur.wa myslalam ze mu przywale normalnie tak mnie wpienil...
heh trzeba było mu przywalićja też mam rowerek, ale teraz już nie jeżdżę
-
No przeszkadzal chrabiemu bo dawno na nim nie jezdzilam... tiaaa jak sie lazi ciagle na piwo to przez sciany nie widac...
Zeby sie chociaz zapytal ale nieee wkoncu to jego pokoj, ok jak jego to niech sobie sprzata w nim sam, a ja chetnie sie przespie na podlodze, dobrze mi twarde podloze na kregoslup zrobi. Niech sie wali !Biochem - 2017 r
nick nieaktualny
-
Lucy91 wrote:No przeszkadzal chrabiemu bo dawno na nim nie jezdzilam... tiaaa jak sie lazi ciagle na piwo to przez sciany nie widac...
Zeby sie chociaz zapytal ale nieee wkoncu to jego pokoj, ok jak jego to niech sobie sprzata w nim sam, a ja chetnie sie przespie na podlodze, dobrze mi twarde podloze na kregoslup zrobi. Niech sie wali ! -
Kajoni wrote:haha nawet nie zauważyłam haha nie będę poprawiać
Nie no, nieraz się zdarzają pomyłki ale i tak wiadomo o co chodziale mi się tak spodobało to napalenie, bo oczywiście mi się z całkiem czym innym skojarzylo
A tak poza tym to gdzie reszta dziewczyn? Ostatki łikendu wykorzystują, czy jak? -
Lucy91 wrote:No przeszkadzal chrabiemu bo dawno na nim nie jezdzilam... tiaaa jak sie lazi ciagle na piwo to przez sciany nie widac...
Zeby sie chociaz zapytal ale nieee wkoncu to jego pokoj, ok jak jego to niech sobie sprzata w nim sam, a ja chetnie sie przespie na podlodze, dobrze mi twarde podloze na kregoslup zrobi. Niech sie wali !
Wiesz co, ja to zołza jestem, wiec bym zapytała czy przypadkiem JA mu w JEGO pokoju nie przeszkadzam.... -
mała_mi wrote:Nie no, nieraz się zdarzają pomyłki ale i tak wiadomo o co chodzi
ale mi się tak spodobało to napalenie, bo oczywiście mi się z całkiem czym innym skojarzylo
A tak poza tym to gdzie reszta dziewczyn? Ostatki łikendu wykorzystują, czy jak?
taaa bo głodnemu chleb na myśli.
A co kochana poza tym u Ciebie? albo dawno Ciebie nie było albo się mijamy:/mała_mi lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:o kochana, to masz nerwa. Weź oddychaj słońce, nie ma sensu się stresować przez samców, którzy nigdy nic nie rozumieją. Ja daję za wygraną już, zawsze byłam osobą, która nie lubiła tłumić swoich emocji i jak miałam coś do powiedzenia to oj mówiłam, mówiłam i to konkretnie. a TERAZ OLEWAM. cisza i spokój.
Ja nawet w zlosci bym nie powiedziala ze 'jestem u siebie i robie co chce'
Juz mam poprostu dosyc.
Biochem - 2017 r
MalutkaEve wrote:a ja lubię
ja patrzeć nie moge na siemie. Mój teść lubi sobie wypić a chory cale życie i cala apteka leków i ziół i ostatnimi czasy codziennie wpierdala to siemie... Patrzeć na to nie moge. A i jeszcze M bratowa ma trójkę dzieci i wszyscy alergici, ze skora coś i codziennie im gotuje siemie i wywar do kąpieli dodaje... Wiec juz patrzeć niemoge na nie.
-
Kajoni wrote:uwielbiam WOŚP! robią fantastyczną robotęBiochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.