WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja jak rok temu byłam na diecie to dawałam dużo imbiru do wielu rzeczy, nawet do herbaty, nie smakował mi wcale, dla mnie ma koszmarny smak, ale mnie się tak pomieszały smaki, to może spróbuję i tym razem będzie lepiej. Wtedy to się dawało przesadne ilości do wszystkiego, to teraz jakąś przyzwoitą dawkę, to może dam radę, choć po herbacie też mam zgagęCzarnula87 wrote:Koleżanka piłą codzinnie herbatkę imbirową i mówiła, że super łągodzi objawy nudnoci i zgagi. A miała podwójne bo ciąża bliźniacza

-
To tak jak jaKajoni wrote:a właśnie ja piwko imbirowe tylko piłam, bo ja nie lubię piwa a jeśli już to właśnie jakieś takie smakowe albo dużo soku malinowego do niego
Kajoni lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni a co lepsze te tabletki czy w plynie ?

Eve to na sluz
MalutkaEve lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
nick nieaktualny
-
szczerze powiedziawszy to nie wiem, bo ja nie stosowałam. to znaczy kupiłam tabletki, ale zanim mi przyszły, bo to przez allegro, okazało się że jestem w ciąży to dałam teściowej, bo ja miałam ten Oeparol Femina, co jest dobre dla kobiet mających menopauzę, na wypadające włosy, na poprawę kondycji skóry i paznokci też.Chyba nie ma dużej różnicy, bo w kapsułkach powlekanych jest właśnie ten olej, który jak masz ochotę możesz sobie wycisnąć.Lucy91 wrote:Kajoni a co lepsze te tabletki czy w plynie ?

Eve to na sluz
-
Dobra to kupie i zobaczymy co to za cudo, zaszkodzic nie powinno a moze pomoc. A slyszalam ze to tylko do owulacji sie bierze ...Biochem - 2017 r
Qrwości dziewczyny umrę chyba...
Najprawdopodobniej mam zapalenie ucha. Przechodziłam jakiś czas temu i pani doktor mówiła ze to lubi powracać i chyba właśnie wróciło do mnie. O ja pierdolle, no cala lewa strona twarzy, pół szczeki i aż do karku boli.... Myśleć nie moge od tego normalnie. -
na oeparolu było napisane, że codziennie i to chyba po 2 kapsułki, bo to nie jest sam wiesiołek, ale jeszcze chyba kwas omega 3, ale zawsze możesz kupić czysty wiesiołekLucy91 wrote:Dobra to kupie i zobaczymy co to za cudo, zaszkodzic nie powinno a moze pomoc. A slyszalam ze to tylko do owulacji sie bierze ...
-
ojej, domyślam się tak to boli. współczuję Ci strasznie! Zdrowiej kochana :*mała_mi wrote:Qrwości dziewczyny umrę chyba...
Najprawdopodobniej mam zapalenie ucha. Przechodziłam jakiś czas temu i pani doktor mówiła ze to lubi powracać i chyba właśnie wróciło do mnie. O ja pierdolle, no cala lewa strona twarzy, pół szczeki i aż do karku boli.... Myśleć nie moge od tego normalnie.
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Powinno byc zapisane na ulotce co i jak, zreszta poczytam na necie i sie dowiem.Kajoni wrote:na oeparolu było napisane, że codziennie i to chyba po 2 kapsułki, bo to nie jest sam wiesiołek, ale jeszcze chyba kwas omega 3, ale zawsze możesz kupić czysty wiesiołek
Sie wkuw.ilam nieziemsko teraz bo moj szanowny pan i wladca wyniosl moj rowerek do cwiczen na dol do swojej mamy nawet mnie o to nie pytajac. Kur.wa myslalam ze mu przywale normalnie tak mnie wpienil...Biochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.