WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
no laseczki, dawac znac jak z tesciorami
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:halo
ja też wczoraj zaliczyłam mega pozytywa owulacyjnego, testowa ciemniejsza od kontrolnej tak że hej!!
dzis rano chyba którys z pecherzyków pękł bo mnie zalało aż po kolanahie hiehiehie....
Czyli owuluujemy w tym samym czasieAnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:to samo u mnie mega pozytyw dzis - dwa dni wczesniej co mam pozytywy to wychodzily pozytywne po 5 min i teraz juz sa blade wiec nie wiem czy usunac czy nie - a ten odrazu i ta testowa jest bordowa a kontrola ledwo zipie
Czyli owuluujemy w tym samym czasie
oby OWOCNIE!!!!
-
AnBe wrote:na co idziecie?
SKUBANI
ja chcialam na Nimfomanke - a ten do mnie ze nie bo juz totalnie go zajade <hahaha>MalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:hahaha
no tak naoglądasz się i jeszcze w kinie go zbałamucisz
AnBe, mała_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:moze to zagniezdzenie? nie wiem nie znam sie bardzo na teorii ale moze nic straconego
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy91 wrote:Ja juz tez nic nie wiem, poczekam jak sie akcja rozwinie, chiciaz nie wydaje mi sie ze przy zagniezdzeniu byloby az takie krwawienie. Nie znam sie na tym wiec czekam
-
u na dzis tak zimno i snieg sypal! wieje jak w kieleckim, ogolnie pogoda do dupy. rano bylismy na mszy, pozniej na mega zakupach, kupilam sobie dwa cycniki, sexiiiii
pozniej zrobilam placek, taki meeeega pycha i wlasnie wyslalam meza po kawalek i gdzies mi zginal po drodze. probowalam sie kimnac troche ale jakos mi nie idzie i znowu mam zgage
MalutkaEve, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Lucy jesli jest to mocne krwawienie to moze tempka spadnie dopeiro w trakci a jesli słabe - to nie raz kobiety w ciazy maja slabe krwawienia - ja mialam 4 dni krwawienia tyle ze slabego i lekazr kazal mi zrobic test ciazowy bo powiedzial ze niektore kobiety moga miec nawet lekkie krwawienie wiec jelsi cos cie niepokoi to zrob sobie sikanca -a jelsi uwazasz ze normalnie sie rozpoczyna @ tyle ze słabym krwawieniem to poczekac z 3 dni i powinna spasc
Tzn u mnie to jest mniej wiecej tak:
30dc- plamienie
1 dc- mocne krw.
2 dc- srednie krw.
3 dc- srednie krw.
4 dc- slabe krw.
5 dc- slabe krw.
6 dc- plamienie
A teraz mam 1dc i krwawienie slabe gdzie zawsze byl potop normalnie.
Kij tam z krwawieniem, poczekam i zobacze co i jak.
Tez slyszalam o akcjach z okresem w ciazyBiochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Koleżanka piłą codzinnie herbatkę imbirową i mówiła, że super łągodzi objawy nudnoci i zgagi. A miała podwójne bo ciąża bliźniacza
dodaję imbir do herbatymoże w sumie pomaga a nawet nie widziałam
Czarnula87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Mnie jakos imbir odrzuca, tzn jego smak...
MalutkaEve lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.