WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nei wiem moze jestem panikara ale ja juz widze jakies czarne senariusze a to ze moze jakas torbiel..a to mzoe jakas pozamaciczna.. skoro mi sie zatrzymał okres a test negatywny ..
-
wiesz po porstu jakas rozstrojona jestem nerwowo.. juz sie przyzwyczailam ze mialam cykle 30-34 (34 raz sie zdarzyl) a tu nagle juz 37 .. kedys mialam tak ze no okresmailam 2 razy w roku..i chyba boje sie ze znowu sie cos rozstroilo aleboze cos jest nie tak .. wiem panikara jeste. ale meczy mnei juz ta choroba prawie meisiac sie mecze .. na tydzien ustala a teraz znowu .. dobra juz przestaje marudzic
-
urośnie ale z mojego doświadczenia 2ciaze nie za bardzo w tej chwili mój brzuszek ma 100 cm w obwodzie. Moja budowa ciała jest taka ze chyba te dzieci mi się na krzyżu chowają. Grę
Najważniejsze to zdrowy bobas.
Mój przyjechał auto godne uwagi niech tylko służy nam dobrze do czasu kiedy nabedziemy coś konkretnego.Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
a chcecia bym sie napila.. tylko mnie blokuje jakos
ehhhdziewczyny teraz jak to przeczytalam to swteirdzam ze glupia jestem -
miałam leżeć, a u babci byłam.
Właśnie przyszłam, nalalam winka, jeszcze musze dzieci ogarnąć do spania.
Jakieś pomysły na bezmiesny obiad? Bo jutro piątek, a cały tydzień 'spychalam' obiady i musze coś ciekawego jutro zrobić...MariaAntonina, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Oj Ania, od razu głupia. Też bym się obawiała na twoim miejscu. Ja trzymam kciuki żeby była jednak fasolka. Dla pocieszenia dodam, ze u mnie testy wychodziły pozytwne dopiero po terminie @
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Oj Ania, od razu głupia. Też bym się obawiała na twoim miejscu. Ja trzymam kciuki żeby była jednak fasolka. Dla pocieszenia dodam, ze u mnie testy wychodziły pozytwne dopiero po terminie @
-
nie no luzik.. przeciez do niedzieli nic sie nei stani
a wtedy bedzie 14 dpo .. jak nic nie wyjdzie to we wtorek albo pon ide do gina
-
mała_mi wrote:Kurde no chciałam napisać ze bym się obawiała pic %
hehe
nie no luz.. co ma byc to bedzie co neia teraz stuknijmy sie ja herbatka z sokiem malinowym i cytrynka a wy wineczko
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tak to lepiej zabrzmiało
hehe
nie no luz.. co ma byc to bedzie co neia teraz stuknijmy sie ja herbatka z sokiem malinowym i cytrynka a wy wineczko
A soczek malinowy ci moge podesłać, taki pyszny domowy z malinek z ogródkaAnia_84 lubi tę wiadomość