WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:jak masz zgagę albo sie źleczujesz to kup sobie i pij w zamian kawę zbożową - Inke
z mlekiem
ja ją uwielbiamnie dość że zdrowa to jeszcze pyszna
no, tylko nie ma kofeiny
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:wiem, zbozowke pije bo sie w domu nauczyłam, tylko ze ja kupuje taka do parzenia, fusowa
też może być, ale ja pije bez fusów bo mnie denerwują
a zwykła kawę to piję z mlekiem rzaaadko i większości kilka łyków na zaparcia - ktore mi w ciąży dokuczają...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
widozcnie jestes na jakis skladnik wrazliwa ..
A ja tylko fusiasta pije..innej nie tolerujekaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale od dwoch dni wypije dwa łyki i mi nei smakuje.. i zazyna mnie wtedy zoladek wiec chyba musze odstawic ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Kochana ja bym już na Twoim miejscu na betkę jechała
-
nie chce mi sie robic testu.. ale jakos boje sie czy cos si nie dzieje zlego bo w sumie max mailam 34 dni a dzis juz 37 i test negatywny ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie wiem po raz pierwszy czuje jakis spokoj.. ale dzis coprawda z drugiego moczubo o 3 poszlam siusiu a o 6 zrobilam test o czulosci 10 i nic nie wyszlo.. tylko jakos boje sie ze cos sie dzieje.. ;/
miałaś kiedyś tak długi cykl?
test może nie pokazać ale betka na pewno
chyba że to faktycznie przez przeziębienie... bierzesz jakieś leki?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
od maja 2013 nigdy takich nie mialam .. antybiotyk bralam tak jak jest zaznaczony na wykresie.. i tyle..
dzizwi mnie bo zawsze przed @ mam sporo wodnistego sluzu a teraz albo kremowy albo wogle..i jest mi tam sucho..;/ nie wiem moze jutro pojde zeby miec spokoj .. ;/ tylko teraz sa dwie opcje b owu wyznaczalo mi dwie owulki.. jedna 26 dc a druga 28 dc ..wiec albo jestem 11dpo albo 9 dpo -
niby termin @ mam teraz na niedziele..moj ginek jest jutro a pozniej we wtorek .. i nei ewiem czy poczekac jzu do niedzieli czy i ewentualnie isc we wtorek czy isc jutro
mam metlik ;/
-
nick nieaktualny