WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam kochane
juz jestem po wizycie...troche nam tam zeszło ale juz wiem co i jak...pani dr mowila, ze mamy bardzo duze szanse na zakwilifikowanie sie
teraz czekamy ok 3-4 tyg na odpowiedz, jesli firma farmaceutyczna zdazy dac odpowiedz to juz koło 20 lutego ruszamy ze stymulacja
powiem szczerze, ze to jest dobre
bo jesli zostana nam jakies zarodki to je mrozimy i mamy 12 miesiecy na ich wykorzystanie za darmo, a po tych 12 miesiacach juz normalnie płacimy, czyli jesli za 1 razem sie nie uda to mozemy w kolejnym cyklu znow podchodzic do transferu bez jakichkolwiek kosztow
oddałam troche krwi do badania, mocz tez, zrobiono mi usg i jest bardzo dobrze
zapłaciłam dzisiaj tylko za krew, nic wiecej cała reszta bedzie juz darmowa...
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie w domu 7 stopni
maz dostał opierdol ze nie napalil wczoraj i teraz siedzi w piwnicy i gotuje
hehe
nie no tak serio serio to nie mial kiedy napalic..niesety minus tego domu jest taki ze trzeba max co 2h dokladac zeby wsio sie utrzymywało
Karola supera powiedz mi tak na ewentualna przyszłość co to za program ??
-
a ja wiem ze jestem głupia ale wpadlam do domu i zrobilam tescik bo mam dwa jeden zostawie na rano .. ale dzis I krecha i nawet cienia.. a sa o czulosci 10 wiec ..chyba ta bete sobie daaruje w poniedzialek
-
wiesz niby niektorym wychodza juz 10dpo .. ale ja nie wiem..wiem jedno jak w tym cyklu nici- a na to sie zapowiada.. to od nastepnego nie testuje wczesniej nic po terminie @
anka8820 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiesz niby niektorym wychodza juz 10dpo .. ale ja nie wiem..wiem jedno jak w tym cyklu nici- a na to sie zapowiada.. to od nastepnego nie testuje wczesniej nic po terminie @
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:u mnie w domu 7 stopni
maz dostał opierdol ze nie napalil wczoraj i teraz siedzi w piwnicy i gotuje
hehe
nie no tak serio serio to nie mial kiedy napalic..niesety minus tego domu jest taki ze trzeba max co 2h dokladac zeby wsio sie utrzymywało
Karola supera powiedz mi tak na ewentualna przyszłość co to za program ??
Ania_84, mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Karola to trzymam kciuki ze ten króliczek doswiadczalny był króliczkiem z brzuszkiem
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
siedze teraz i tak sie zastanawiam.. i chyba jak do czerwc sie nam nie uda to podejmiemy sie tej inseminacji .. bo mi juz rece opadaja
cykl 40 dni..porazka ;/
-
Ania, mam nadzieje ze tylko ręce wam opadają
Karola, fajnie ze się zakwalifikowalaś, przynajmniej płacić nie musisz. Aczkolwiek dobijają y jest fakt ze tyle par podchodzi do in vitro, bo naturalnie nie wychodzi... Trzymam kciuki mocno za was i buziakuje :****
ja się cały dzień przeplątałam, to u mamy, to u teściowej, właściwie nic pożytecznego nie zrobiłam... Nastroju ni mam. Teraz idę kakunie gotować i od niepamiętnych czasów, pójdę spać o ludzkiej porze w sobotę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 20:05
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ania, mam nadzieje ze tylko ręce wam opadają
.mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
O matko, jaka ja durna jestem, napisałam ze Cedr się zakwalifikowała do badan a nie Karola...
Juz się poprawiłam. A to przez to ze czytałam na szybkiego dzisiejszy dzień i myślałam o jednej, potem o drugiej.
Ania_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:łoo ale u mnei 7 C bylo w domu teraz 11
No to rzeczywiście rześko
miałam napisać żebyście się nawzajem rozgrzali, ale Ty cos chora, to lepiej niech małż nagrzeje w domkuAnia_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
w sumie to juz mi przechodzi tylko troche kataryu zostalo- oby szybko przeszlo
mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość