WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a ja dzisiaj zyje cały dzien na bananie, 2 bułkach i 3 jogurtach
dietke probuje trzymac
od listopada przybrałam na siebie ponad 2 kg
Kochana za mało jesz...
koniecznie jedz więcej warzyw bo jeszcze w anemię wpadniesz
a ogranicz pieczywkochoć szczerze 2 kg to mało, nie wiem czym sie tak przejmujesz
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, ze skonczy sie juz moje czekanie na dziecko...a jak sie nie uda to trudno...poczekamy do lipca i jak Piotrek wroci ze szkoły to moze dalej naturalnie, a jak uzbieramy pieniadze to podejdziemy do in vitro...ale teraz mam same pozytywne mysli, wszystko bedzie dobrze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
karola musisz jest 5 posiłków dziennie mniej wiecej co 3 h a mało
ja wiem posobie jak zjadlam malo to organizm odkladal zapasy ..i tylam w oczach
-
ja tez ostatnio podchodze pozytywnie.. stwuerdzilam ze jak nie teraz to mze maluch czeka np na walentynki i super extra wypasny sex pelen romantyzmu
heheh
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:Kochana za mało jesz...
koniecznie jedz więcej warzyw bo jeszcze w anemię wpadniesz
a ogranicz pieczywkochoć szczerze 2 kg to mało, nie wiem czym sie tak przejmujesz
odchudzac sie nie bede bo wiem, ze teraz nie moge, probuje sie tylko ograniczac
-
Karola ale w sumie to taki okres ze zim sie troche nabier a 2 kg to nie tak duzo
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:karola musisz jest 5 posiłków dziennie mniej wiecej co 3 h a mało
ja wiem posobie jak zjadlam malo to organizm odkladal zapasy ..i tylam w oczach
-
kaarolaa wrote:to nie takie łatwe...rano nie mam czasu na sniadanie, albo jesc mi sie nie chce...obiad jest i pozniej kolacje potrafie o 22 jesc, ale jak nie zjem to nie zasne...i pewnie przez to mi sie odkłada...
-
nick nieaktualny
-
hehe
trzeba trohe rpzybrac zeby pozniej zrzucic tak to bys zawsze zrzucala i zosalaby skora i kosci
ja poki co nie staje na wagestane w marcu
po sexownych walnetykach i jakbedziemy sie marcowac
hehehe
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja z kawka a Wy jeszcze śpicie
noo niedługo na legalu z wami pociagne kielichaserio tu ostatnio cos cicho
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Kielicha mleka chyba
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malutka nie wiem.. zobacze niby jutro termin @ tempka spadła.. wiec mozliwe ze nie bedze trzeba robic bety ale jakjutro nie przyjdzie to w poniedzialek pojde
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Jus na pewno wszystko bedzie dobrze
na pewno betka bedzie piekna
własnie opitoliłam jajecznice..<mniam>Jus1985 lubi tę wiadomość