WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, jeszcze anegdota z życia wzięta:
mloda była u babci(znaczy teściowej mojej) z rana, bo się jej tak umyslalo. Przyszła, kazała sobie włączyć bajkę, poogladala 10min i przyszła do mnie: 'mamo, zmeczylam się tym oglądaniem strasznie, teraz ci pomogę sprzatac'.
Ania_84, Eweloka84, MalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
ech... z tym moim burdello o jeszcze potrwa i to nie koniecznie w łazience
w lutym maja nam w bloku wymieniać instalację gazową więc burdel, potem remont kuchni ogólny i kolejny burdel. Wiec w tym burdelu jeszcze trochę przyjdzie mi żyć
-
hej:D na usg w środę wyszło że pęcherzyk w lewym ma 22mm :d więc wybaczcie ale mąż sie mna intensywnie teraz zajmuje
buziaki i trzymajcie kciuki :*mała_mi, Ania_84, MalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Helou
Martuska dzialaj dzialajdawno ll nie bylo
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja odpadm ide spaciu
buziaki
Malutka Eve - napisz co Ci gin powiedzial
jestem Kochane
uspokoił mnie że Maluch ma się dobrze
znów GO widzieliśmy na ekraniku i słyszeliśmy serduszko
ma prawie 3 cmjuz ładnie widać główkę małe rączki i nóżki...
aghhh
kaarolaa, Ania_84, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka super info
to juz kawał malucha
Martuska działajcie działajcietrzymam kciuki
A ja jak usnełam o 14;30 tak obudziłam sie teraz.. tak mnie zgieloMalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:malutka do dobrze, ze wszystko dobrze
a maluszek to juz powoli zaczyna rosnac
kawałek fasolki juz z niego jest
no już taka spora Fasoleczka, hehehe
a dzisiaj zjadłam mega pikantny azjatycki obiad - nie wiem co mi sie dziejenigdy takich pikantnych rzeczy nie lubiłam
ciekawa jestem czy mi się sprawdzi moje przeczucie, że to będzie córcia bo w ogóle nie przyswajam słodyczy czyli tak samo jak moja Mama będąc ze mną w ciążykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymozliwe
u mnie siostra znow jak była w ciazy z synkiem to ostrych i slonych nie mogła jesc bo zaraz miała zwroty
a ja sie nalepiłam pierogow dla mezusiadzisiaj na kolacje dostanie
jeszcze zalezy czy na nia zdazy
tydzien temu w domu był dopiero przed 23...
i jeszcze obiad na jutro zrobionybo czasu nie bedzie. jak z kliniki wrocimy to sobie na spokojnie zjemy...
MalutkaEve, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:mozliwe
u mnie siostra znow jak była w ciazy z synkiem to ostrych i slonych nie mogła jesc bo zaraz miała zwroty
a ja sie nalepiłam pierogow dla mezusiadzisiaj na kolacje dostanie
jeszcze zalezy czy na nia zdazy
tydzien temu w domu był dopiero przed 23...
i jeszcze obiad na jutro zrobionybo czasu nie bedzie. jak z kliniki wrocimy to sobie na spokojnie zjemy...
Kochana jak ja bym zjadła ruskich
toś mi smaka narobiłai gołabków
ale to Ania mi narobiła smaka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:karola to jutro idzieie ??
troche sie denerwuje, ciekawe co z tego wyjdzie??? wiem, ze po tej wizycie czeka sie jeszcze okolo 3-4 tyg na decyzje firmy farmaceutycznej i od nich tez zalezy czy nas wezma do tych badan...z nerwow i tego czekania to chyba bzika dostane
Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:tak to juz jutro
troche sie denerwuje, ciekawe co z tego wyjdzie??? wiem, ze po tej wizycie czeka sie jeszcze okolo 3-4 tyg na decyzje firmy farmaceutycznej i od nich tez zalezy czy nas wezma do tych badan...z nerwow i tego czekania to chyba bzika dostane
Kochana będę trzymać kciuki żeby wszystko było po Waszej myśli :*
a Ty myśl pozytywnie bo to bardzo ważnekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Karola trzymam za Was kciuki i zebys sie uspokoiła po tej wizycie i zeby decyzja byla pozytywna
Malutka a ja dzsi miałam ochote na rybe a co wyszło.. przed 14 zachcialo mi sie cegos tłustego i zjadłam pyzy z mega duzą ilościa słoniny
Az mi wływała chyba uszamiMalutkaEve, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola trzymam za Was kciuki i zebys sie uspokoiła po tej wizycie i zeby decyzja byla pozytywna
Malutka a ja dzsi miałam ochote na rybe a co wyszło.. przed 14 zachcialo mi sie cegos tłustego i zjadłam pyzy z mega duzą ilościa słoniny
Az mi wływała chyba uszami
jezu pyzy też bym ogarnęła
ja to mam na wszystko ochotęi w każdej ilości
niedługo będę się bała na wagę stanąćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny