WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja juz podczytalam
A my znowu mamy dolka..strasujemy sie przeokrutnie
Patrzac na zdj bratanka miska... patrzylismy n siebie .tak pustym wzrokiem jak wtedy kiedy odebrlaismy wyniki .. zapadla cisza.. nie wiem jak to dalej bedzie .. mam nadzieje ze dadza nam choc cien szasy na ciaze ...dzis znpw dopadly mnie paskunde mysli..ze nigdy nie poczujemy ruchow dziecka.. ze zostaniemy sami.. nie wiem czy tak maja wygladac te "szczesliwe" starania .. jelsi tak to ja chyba wysiadam z tego pocicagu i zabieram zabawki z piaskownicy .. -
Ania_84 wrote:ja juz podczytalam
A my znowu mamy dolka..strasujemy sie przeokrutnie
Patrzac na zdj bratanka miska... patrzylismy n siebie .tak pustym wzrokiem jak wtedy kiedy odebrlaismy wyniki .. zapadla cisza.. nie wiem jak to dalej bedzie .. mam nadzieje ze dadza nam choc cien szasy na ciaze ...dzis znpw dopadly mnie paskunde mysli..ze nigdy nie poczujemy ruchow dziecka.. ze zostaniemy sami.. nie wiem czy tak maja wygladac te "szczesliwe" starania .. jelsi tak to ja chyba wysiadam z tego pocicagu i zabieram zabawki z piaskownicy .. -
dzieki ANuta .
poki co jestem na etapie rozżalenia..i naprzemiennej euforii i depresji
ale bedzie przeciez dobrze.. mam Mojego M, rodzine, i WasAnutka lubi tę wiadomość
-
A wiecie co mnie najbardziej smieszy moj wykres..nie biore lutki.. szans na ciaze nie ma..a ta franca uparcie pei do gory
-
Ja nie pije. . Bo będę bardziej wyć.
tz poszedł na noc do swojej mamy i brata. A ja mam glowe pełna różnych myśli i obaw.
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczko moze chcial ich odwiedzic a pozniej bedzie juz tylko Twoj
napisalam ci cos w pamietniku
Mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia -
Tak, chce spędzić z nimi trochę czasu bo my sie widzieliśmy na święta i po nowym roku. Ale bardziej chodzi mi o tą niepewna sytuacje czy on wróci? Czy znajdzieny
tam jakiś dom gdzie będzie można psy nasze zabrać? Ile ta sytuacja niepewności potrwa?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Japonezko.. dajcie jeszcze troche czasu jesli on chce tam zostac to niech rozejrzy sie za czyms dla ciebie i oczywiscie lokum..jesli w ciagu np miesiaca nic nie znajdzie nic sie nie wyjasni..to wteyd zastanwowcie sie czy nie warto zbey tu wrocil
podejrzewam ze wieksza szanse na prace bedziesz miala TY tam niz on tutaj.. nalezy rozazyc te kwestie poniewaz jesli on tu zjedzie i nie dostanie pracy - to tez moze to nieprzetrwac bobedziecie mieli do siebie pretensje..dlatgeo najpierw zorientujcie sie jakie macie szanse n prace Ty tam a on tutaj -
Niestety teraz lczy sie niestety praca.. i cosie tu dziwic na samo leczenie zobacz ile kasy izie.. na badania.zeby moc zdianozowac co i jak ..my sie zastanwiamy w dalszym ciagu czy sie nie przeprowadzic.. bo czuje ze bedzie ciezko..bo jali mamy walczyc to potrzebna nam bedzie kasa.. nawet jesli cos to do adopcji tez musimy miec stabilne warunki ..
-
Jest bardziej pewne ze ja znajdę prace tam niz on tutaj. Większy problem moze być ze znalezieniem domu gdzie można trzymać psy. A największym problemem jest przeteansportowanie największego tam.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
Na pewno jakos dacie rade
chyba wystarczy ze maja szczepienia i mozna je spokojnie transportowac.. a mieszkanko gdzie moga meiszkac na pewno sie znajdzie
przcie z chyba ludzie tam sporo maja psow