WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
rzadko Was odwiedzam i nie wiem co tu się dzieje
no ale pracy mam tyle , ze nie wiem w co rece wlozycBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Aaa dziewczynki bo zapomniałam się pochwalić
Wczoraj spotkanie z aktualnymi właścicielami kotka się odbyło
Okazali się fantastycznymi, otwartymi, z duży poczuciem humoru ludźmi. Zachwyceni byli domem (bardzo duży) i jutro po południu przyjadą z kotkiem
Tak więc teraz będę płakać w kota zamiast poduszki;p
Ania_84, kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
wiesz ona teraz jest taka milusinska ze bedzie sie wpatrywala w niego jak w diamencik
heheh
Maka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
wiesz ona teraz jest taka milusinska ze bedzie sie wpatrywala w niego jak w diamencik
heheh
Maka lubi tę wiadomość
-
Maka nie raz czesc tych naszych staran trzeba ujawni..nie koniecznie do konca.. ale mysle ze wazne jest zeby najblizsze osoby wiedzialy ze jest problem jakis zeby miec wspracie i zeby nie dogadywaly
co do kici to wiesz ona juz z ogonem na bok chodzitylko czeka
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
hej laski, troszke mnie nie bylo ale remont lazienki mnie pochlona w zupelnosci i PAN MAJSTER... masakra co za uzeranie ale w koncu koniec
dzisiaj biore ostatnia dawke CLO i w pon 12 dc USGAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Zobaczymy jak to z tymi kotami będzie
Ja na razie mam tyle obaw...;/ Anka jaki żwirek do kuwety najlepszy?? Bo tyle zdań ile właścicieli kota na forum..zbrylajacy
zaraz ci wysle linka
-
Ja kupuje taki
http://allegro.pl/zwirek-dla-kota-benek-zielony-las-20kg-25l-10l-i4031523208.html
z wiekszosci wyprobowanych on najlepiej pochłania zapachy - i np asza kicia tylko do neigo sie zalawia.. jak jej dajemy inny to odrazu leje gdzie popadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 11:14
kierzynka lubi tę wiadomość