WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek
Ja po stomatologu, i gin. usg mi nie zrobil bo stwierdzil ze po co skoro maz nie ma plemnikow.. dal na tylko skierowanie do Łodzi i tyle ;/
Stom usuniete złogi, zaleczone next 2 zabkiMartuśka, Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzien doberek
Ja po stomatologu, i gin. usg mi nie zrobil bo stwierdzil ze po co skoro maz nie ma plemnikow.. dal na tylko skierowanie do Łodzi i tyle ;/
Stom usuniete złogi, zaleczone next 2 zabki
no Ania i to rozumiemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
MOj maz jest ze mnie dumny ze nie musi ze mna chodzic heheh
akurat wylecze wszytsko zanim u meza zdiagnoazuja wsio i bede zwarta i gotowaAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ten co mnie pobolewal po leczneiu to sie okazalo ze za wysoko plomba byla.. choc jeszcze go czuje..ale pdobno nic tam sie nie dzieje z nim zlego
podniebienie i dziaslo - juz sie dowiedzialam ze mialo prawo mnie bolec po znieczuleniu - to normalna reakcja i utrzymuje sie nie raz nawet do 7 dni
ehh mam teraz dylema ..bo juz 3 osoby nam polecily Łódz a sporo dziewczyn poleca Novum w Wawie ;/
A dzis mi dowalil ten gin ze mozliwe z wystarczy szczepionke podac mezowi i ze moze sie cos poprawi - ni huhu nie wiem o jaka szczepionke mu chodzilo ;/ -
nick nieaktualny
-
No zaraz mnie trafi
dał nam skierowanie do tej łodzi pisze jak wół ze cel porady niepłodnosc meska - a ten jełop napisał w rozpoznaniu - kodem ICD 10 N97- czyli nieplodnosc kobieca zamiast N46 nieplodnosc meska..;/ jak nas o to cofna to mu chyba kuku zrobie ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wazne zeby jak nie teraz to in vitro eby sie udalo