WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
- 

WIADOMOŚĆ
- 

14 kochana a 7 bede wiedziala konkretnie jaka metoda  
- 

taa merc to jeszce nie wsyztsko c wymyslilpodłapał ze mówimy tu na małpa na okres i do mnei z tekstem to moze jej dam banana  to poleci na niego i szybciej  zniknie ;P i do mnei z tekstem to moze jej dam banana  to poleci na niego i szybciej  zniknie ;P Martuśka, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość Martuśka, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
- 

hahahaha tarzam sie ze smiechu    
- 

Ania_84 wrote:Martuska to zycze zeby wszytsko dobrze wyszlo 
 nie dziekuje 

- 

a co to za okazja jesli mozna wiedziec?  
- 

Imieniny ma 10tego a ze mialam mu zrobic na urodziny mial 10 stycznia i nie zrobilam bo nie maialm czasu to mu sie chce  odwdzieczyc  teraz to mu sie chce  odwdzieczyc  teraz 

akurat małpa spierniczy na inne drzewo wiec  mam zamaira  10-13 kwitnia spedzic   wyczynowo wiec  mam zamaira  10-13 kwitnia spedzic   wyczynowo   Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość
- 

no mysle ze tez laparoskopowo bo to najnowsza i nuby najlepsza metoda 
 Ania trzymam kciuki zeby sie udal i oczywiscie za wyczyny lozkowe   Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
- 

lece spac, buziaki   Ania_84 lubi tę wiadomość Ania_84 lubi tę wiadomość
- 

wyczyny łózkowe tez ale musze okna pomyc dom ogarnac dom ogarnac 

a planuje cos romantico bede czekala   w koszulce na góre  z torcikiem i winkem bede czekala   w koszulce na góre  z torcikiem i winkem z samymi  swecami z samymi  swecami ( ps mam nadzieje ze nie zamrazne  w koszulce..bo na ten moment  chyba  z nosa  zwisałyby mi  sople ) ( ps mam nadzieje ze nie zamrazne  w koszulce..bo na ten moment  chyba  z nosa  zwisałyby mi  sople )   kierzynka, Martuśka lubią tę wiadomość kierzynka, Martuśka lubią tę wiadomość