WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja umowy przygotowuję.. i już myślę o weekendzie
Ania_84, Maka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:witam
ja weekenduje juz od kilku dni....jeszcze dzisiaj moge chodzic, a jutro cały dzien lezenia....ale fajnie bo maz bedzie przy mnie latał chociaz raz sie do czegos przyda....
Karolcia a jak tam Twoje maleństwo się trzyma ? O której jutro startujecie??kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Karolcia a jak tam Twoje maleństwo się trzyma ? O której jutro startujecie??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Czeka czeka na Mamuśke zwarty i gotowy do zagniezdzenia sie
Ania_84, Maka lubią tę wiadomość
-
A ja dzis mam spotkanie na szczycie..czyli babskie pogaduchy faceci precz z takich spotkan
Jutro szkola od 9-14 pozniej biore sie za porzadki i malujemy barierki z mezem na tarasie
A w niedziele moze uda sie wzias c lustrzaneczke i pojedziemy z mezem i psiakiem jna łono natury popstrykam moze jakies zdjkaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
Karolaaa.. myslimy pozytywnie fasoleczki nie lubia negatywnych fluidów.. potrzebuja pozytywnego myslenia
kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karolaaa.. myslimy pozytywnie fasoleczki nie lubia negatywnych fluidów.. potrzebuja pozytywnego myslenia
nie powiem, ze jestem w ciazy bo to za szybko bedzie...a jak powiem ze przemeczac sie nie moge to juz w ogole zaczna sie pytania....
pozniej znow akcja u teściow....tam znow beda namawiac do kieliszka...musze to jakos rozegrac....tylko jak, najwyzej jestem kierowca i pic nie moge...ooo!!! -
Karola a nie mozesz powiedziec ze chyba sie udalo.. i ze musisz sie oszczedzac.. i ze poki co czekacie na potwierdzenie .. ??
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola a nie mozesz powiedziec ze chyba sie udalo.. i ze musisz sie oszczedzac.. i ze poki co czekacie na potwierdzenie .. ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:
Arizona sorki ze się jakoś nie odnoszę do twoich postów specjalnie ale szczerze to cię nie kojarzę i nie znam twojej historii nie wiem jak tam u ciebie ze staraniem itd mam nadzieje ze rozumiesz i ze z czasem się dowiem jak to u cb Bo z reszta dziewczyn to juz jak z rodzina miałam napisać ale to chyba jednak zle porównanie jest
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Arizona - co do pracy bo czytalam .. to niestety znam ten ból bo u nas tez nie wiadomo co i jak..choc moze u nas to i tak mamy czas.. bo za zybko w ciaze nie zajde
Karola no to skoro tak to moze faktycznie cos nazmyslac.. ale wiesz jelsi chodzi o porzakdidomowe to moze lepiej cos wymysl konkretnego .. a co dookien meza zagon w sobote niech obskoczy wszytskie ;Pkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny