WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bzykaj bzykaj wiosna w koncu
A ja jutro nie mam zajec.. chwała uczniom ze wybrali targi medyczne zamiast naukimaja odemnei 5 za intensywne poglebianie wiedzy i szukanie jej na targach
wiec jutro caly dzien z mezem.. robimy porzadki:D malujemy tarasi tp itd..
a juz niedlugo mam ochote go wykorzystac oczywiscie sexualnie
niech no tylko małpa pojdzie w pizdu
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to stosunkowo miłego weekendu
ja jutro do pracy a potem do meza na budowękaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
fajnie bylo ale czulam sie troche ..nieswojo wsrod kolezanek.. jedna z dzieckiem1,5 roczny m druga w ciazy .. oczywiscie padlo kiedy my.. ta któa jest w ciazy skrzetnie omijala temat bo wie ze mamy problemy ale maz tej drugeij iagle mwol no Ania dotykaj brzusia i zarazajcie sie .. trzeba Ali kolezanki i kolegow sprawic.. najgorszejet to ze mala cay czas do mnei przychodzila..a ja .. miłam ochote zwiac ..;/ ehh chyba mam chwilowy kryzys
miałam mega opory małam nawet przed wyjsciem zadzwonic do kolezanek i powiedziec ze nie moge jednak przyjsc.. ale stwierdzilam ze nie moge sie zamykac na ludzi .. ciazy przyjaciółki bardzo sie ciesze bo to ta która poroniła w lipcu. ale kiedy opowiadały o pierwszych objawach.. to az mi sie serce kruszyło .. i dzis od rana mam handre.. na dodatek od kilku dni mam wrazenei jakby moj M sie oddalał..... wiem ze nie moge wymagac zeby zawsze był przy mnie.. i ze on tez potrzebuje rozrywki ..bo ta praca go wykancza juz psychicznie.. ale mam wrazenie ze zamyka sie w swoimm swiecie .... a co ja mam mu pwiedziec ze przykro mi bylo jak mówily o perwszych objawach .. a ja tego nie doswiadcze.. - wiem ze on to odbierze jako przytyk w jego strone.. własnie takich momentow nie umiem jeszcze zniesc.. kiedy potrzebuje zeby sie wygadac..ale wiem ze tym gadaniem moge jego zranic.. i sie powstrzymuje .. ;/
na dodatek pogoda mnie w ciula zrobilaale mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo chcialam dzialac w ogrodzie
Przepraszam dziewczyny ze tak smece.. ale chyba jestescie jedynymi któm moge w 100% powiedziec co mi w duszy gra.. i przynejmnije jak napisz e to mi od razu jest lepiej -
nick nieaktualny
-
Ania smęć nam
po to tu jesteśmy
dopóki macie świadomość, że możecie jeszcze coś zrobić to działajcie
Karola mocno kciuki trzymamza ile dni po podaniu kropka możesz test robić ?
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Wiem Japoneczko. tylko nie raz nachodza takie głupie mysli..
chyba dluzy mi sie to czekanie na badania .. -
A myślisz, że mnie nie nachodzą
? Ja jestem w próżni
bo nawet nie spróbowaliśmy się starać.. teraz mam taki czas, że chciałabym zajść w pierwszym cyklu.. bo jakoś durnie mi się ubzdurało, że fajnie zachować tą tradycję, że dziecko rodzi się w miesiącu narodzin rodziców
więc teraz kwiecień/maj starania i byłoby styczniowe
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25