WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bzykaj bzykaj wiosna w koncu
A ja jutro nie mam zajec.. chwała uczniom ze wybrali targi medyczne zamiast nauki maja odemnei 5 za intensywne poglebianie wiedzy i szukanie jej na targach
wiec jutro caly dzien z mezem.. robimy porzadki:D malujemy taras i tp itd.. a juz niedlugo mam ochote go wykorzystac oczywiscie sexualnie niech no tylko małpa pojdzie w pizdukaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to stosunkowo miłego weekendu
ja jutro do pracy a potem do meza na budowękaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
fajnie bylo ale czulam sie troche ..nieswojo wsrod kolezanek.. jedna z dzieckiem1,5 roczny m druga w ciazy .. oczywiscie padlo kiedy my.. ta któa jest w ciazy skrzetnie omijala temat bo wie ze mamy problemy ale maz tej drugeij iagle mwol no Ania dotykaj brzusia i zarazajcie sie .. trzeba Ali kolezanki i kolegow sprawic.. najgorszejet to ze mala cay czas do mnei przychodzila..a ja .. miłam ochote zwiac ..;/ ehh chyba mam chwilowy kryzys
miałam mega opory małam nawet przed wyjsciem zadzwonic do kolezanek i powiedziec ze nie moge jednak przyjsc.. ale stwierdzilam ze nie moge sie zamykac na ludzi .. ciazy przyjaciółki bardzo sie ciesze bo to ta która poroniła w lipcu. ale kiedy opowiadały o pierwszych objawach.. to az mi sie serce kruszyło .. i dzis od rana mam handre.. na dodatek od kilku dni mam wrazenei jakby moj M sie oddalał..... wiem ze nie moge wymagac zeby zawsze był przy mnie.. i ze on tez potrzebuje rozrywki ..bo ta praca go wykancza juz psychicznie.. ale mam wrazenie ze zamyka sie w swoimm swiecie .... a co ja mam mu pwiedziec ze przykro mi bylo jak mówily o perwszych objawach .. a ja tego nie doswiadcze.. - wiem ze on to odbierze jako przytyk w jego strone.. własnie takich momentow nie umiem jeszcze zniesc.. kiedy potrzebuje zeby sie wygadac..ale wiem ze tym gadaniem moge jego zranic.. i sie powstrzymuje .. ;/
na dodatek pogoda mnie w ciula zrobila ale mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo chcialam dzialac w ogrodzie
Przepraszam dziewczyny ze tak smece.. ale chyba jestescie jedynymi któm moge w 100% powiedziec co mi w duszy gra.. i przynejmnije jak napisz e to mi od razu jest lepiej -
nick nieaktualny
-
Ania smęć nam po to tu jesteśmy dopóki macie świadomość, że możecie jeszcze coś zrobić to działajcie
Karola mocno kciuki trzymam za ile dni po podaniu kropka możesz test robić ?Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Wiem Japoneczko. tylko nie raz nachodza takie głupie mysli..
chyba dluzy mi sie to czekanie na badania .. -
A myślisz, że mnie nie nachodzą ? Ja jestem w próżni bo nawet nie spróbowaliśmy się starać.. teraz mam taki czas, że chciałabym zajść w pierwszym cyklu.. bo jakoś durnie mi się ubzdurało, że fajnie zachować tą tradycję, że dziecko rodzi się w miesiącu narodzin rodziców więc teraz kwiecień/maj starania i byłoby styczniowe
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹