WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Lucy ale rozumiem, że się wstrzymujesz?
narazie tak... poczekam do 10.04
wiadomo jakies opoznienie zawsze moze bycBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Ja dopeiro wstalam z kawa bo wczoraj zabaliowalismy
Znowu ognisko
Karola trzymam kciuki za 16 tego
Lucy Za ciebei za 10 tego
kaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
cześć laski. nie odzywam się ostatnio bo mnie męczy nieziemski ból głowy, aż do wymiotów. paracetamol nie działa a wiadomo że za dużo nie można. leże i umieram w sumie od pt popołud z opaską na oczach bo mnie drażni światło, tylko radia słucham bo ekran komp albo tv powoduje odruch wymiotny. więc tylko daję znać że żyje i spadam.
Karola, ja cie wczoraj cały dzień psychicznie wspierałam, czułaś?kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolaaa jakby nie było to od wczoraj jesteś w ciązy, a tylko od kropka zalezy czy zechce dalej zamieszkać
poza tym Ty też byś nam tak kibicowała jakbyśmy my mialy invitro, czy nawet jak Maka ma insemkę to też jej kibicujeszAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja mam nadzieje ze bedziecie mi kkibicowaly gdzies w lipcu sierpniu.. ze dadza nam szanse na Naszego malucha
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka a moze jednak nie przyjdzie dpóki nie ma @ to trzymam kciuki
Karola zagniezdzi sie maluszek na pewnokaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Nie wydaje mi się.. Ja teraz siedzę i przeglądam sukienki na tą 50-tkę taty..
Trzymam kciuki żeby u Ciebie było wszystko dobrze
maka poki @ nie ma sam pozytyw....nie ma smucenia sie tylko usmiech szeroki usmiech -
mi sie ostatnio takikolorek i kroj spodobal
http://www.zalando.pl/morgan-sukienka-koktajlowa-czerwony-m5921c067-302.html?wmc=AFF48_NS_PL.116_..
http://www.bonprix.pl/style/sukienka-112932296/?catalogueNumber=979879&category=846&utm_source=Stylefruits&utm_medium=cpc&utm_campaign=StylefruitsWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 16:25
kaarolaa lubi tę wiadomość