WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ta druga - to bardziej chcialam kupic cos pdobnego na sexi kolacyjke z mezem
A ta pierwzsza tak ogolnie choc turkus bym najbardziej preferowalakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:http://allegro.pl/mala-czarna-sukienka-z-cekinami-2937-s-m-i4085518483.html
ja mysle o tej, tania, całkiem fajna i chyba na wesele sie nadaje, co...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ale co ja bede kupowała jak do wrzesnia w nic nie wejde pewnie zostanie mi jakis worek jutowy załozyc na siebie
kaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzeraza mnie ta siersc, ale jak sie bedzie go czesało to powinno byc ok mam nadzieje, ze do swiat jeszcze go nie oddadza....juz bym go wzieła, ale na swieta jedziemy do rodzicow, nie dam rady go zabrac ze soba a samego go przeciez nie zostawie....
-
nick nieaktualnydawałam znac i maja zrobic co sie da....ale nie beda trzymac go w nieskonczonosc, jesli znajdzie sie chetny to go oddadza....mam nadzieje, ze jednak zdazymy...mezowi wczoraj pokazywałam zdjecia i chyba mu sie spodobał...dzisiaj sie tylko pytal czy dziecko i kot nie bedzie przeszkadzało...a ja mu na to, ze dziecko jest madrzejsze jak wychowuje sie ze zwierzeciem ...tylko gorsza akcja bedzie jak pojedziemy na miesiac wakacji do rodzicow....mam nadzieje, ze ten nie bedzie opsikiwał łóżek, bo mama mnie z ni wygoni do obory...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:dawałam znac i maja zrobic co sie da....ale nie beda trzymac go w nieskonczonosc, jesli znajdzie sie chetny to go oddadza....mam nadzieje, ze jednak zdazymy...mezowi wczoraj pokazywałam zdjecia i chyba mu sie spodobał...dzisiaj sie tylko pytal czy dziecko i kot nie bedzie przeszkadzało...a ja mu na to, ze dziecko jest madrzejsze jak wychowuje sie ze zwierzeciem ...tylko gorsza akcja bedzie jak pojedziemy na miesiac wakacji do rodzicow....mam nadzieje, ze ten nie bedzie opsikiwał łóżek, bo mama mnie z ni wygoni do obory...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny