WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny! Nie wiem, jak to zrobiłam, ale przeczytałam Was "od deski do deski"...no prawie Bądź co bądź, to prawie 1500 stron Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że znajdzie się tu miejsce dla mnie
Ania_84, cedr697, mała_mi, kierzynka, kaarolaa, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
mi CLO zadziałął w pierwszym cyklu.. jelsi chodzi o endo i wzrost pecherzykow.mysle ze to u kazdej kobiety inaczej
cedr697, Anutka lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Hej Dziewczyny! Nie wiem, jak to zrobiłam, ale przeczytałam Was "od deski do deski"...no prawie Bądź co bądź, to prawie 1500 stron Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że znajdzie się tu miejsce dla mnie
Anutka, merida17 lubią tę wiadomość
-
cedr697 wrote:Witam się.
To mnie sprowadziłaś na ziemię z tym clo bo ja zaczynam od następnego cyklu. I nie to że sobie wkręciłam że odrazu wezmę tabletkę i zajdę ale jakąś cichą nadzieje miałam.cedr697 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Aniu chodziło mi o fasolnke - w tym sensie działania
wiecie .. co do fasolek.. to tez z CLO bywa roznie.. czesc zahodzi w I z clo czesc w 2 lub 3.. niestety nie jest to srodek magiczny .. i trzeba miec przy nim tez troche szczescia
Ja mam dwie kolezanki ktore zaszly po 5 cyklach z clo a 6 cykl szczesliwy ktory byl bez
kolejna kolezanka zaszla w I cyklu wiec ie trzymajcie sie scisle tych dwoch cy trzech bo moze to bedzie wlasnie ten IAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Hej babki ... to zdrówko ... saczę winko - zapijam doła dzisiejszego ... dlatego pozwoliłam napisac sobie w tym wątku
to zdrówko ...
maximka84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Merida, to gratuluje wytrwałości....
Anutka, może i widać ale lekarza mam takiego ze nie powie póki się nie upewni i dopiero na polowkowym mowi
Dżizaaaz, aleście się rozkrecily
Spadam do fryzjera. Chciałam wam powiedzieć ze z wrażenia aż brwi sobie zrobiłam, bo ostatnio zaroslam- grzywkę miałam taka dluga ze ich widać nie bylo i mi się nie chciałoAnia_84, Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
oki bede za jakies pol godziny do godziny mezu wrocil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 20:04
cedr697, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:aa
wiecie .. co do fasolek.. to tez z CLO bywa roznie.. czesc zahodzi w I z clo czesc w 2 lub 3.. niestety nie jest to srodek magiczny .. i trzeba miec przy nim tez troche szczescia
Ja mam dwie kolezanki ktore zaszly po 5 cyklach z clo a 6 cykl szczesliwy ktory byl bez
kolejna kolezanka zaszla w I cyklu wiec ie trzymajcie sie scisle tych dwoch cy trzech bo moze to bedzie wlasnie ten I
Ja mam za sobą 6 cykli z clo, no cóż dalej piję winko
Anutka lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Ja mam za sobą 6 cykli z clo, no cóż dalej piję winko