WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz to mogl mi napisac eska.. poznije ;/
wkurzlam sie nie bede z nim rozmawiac i juz .. niech sie cmokniemała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wiecie co..mam dzis taki fatalny dzien..plakac mi sie chce .. wszytsko mnie rozkojarza na dodatek co rusz mi goraco i jestem jakas wypomopowana
-
no a teraz napisal mi esk
Zaplanowalem ze pojade do galerii a ty mi musisz wszytskie planu popsuc...
zajebiscie .. -
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci to idioci jednak są. Jakby mi mój tak zrobił to miałby poważne problemy. A do której on pracuje dziś? Nie może poczekać i razem z tobą jechać?
Trzymaj się Ania, pamiętaj, że on jeszcze do ciebie przyjdzie... -
Te chłopy to potrafią być tak mendowaci że się ma ochotę ich pozabijac. mój mnie zawsze wkurza jak mam pms i chyba to wyczuwa bo mimo tego że mu mówię wcześniej żeby mnie w tym czasie nie wkurzal to on mimo wszystko robi wszystko żeby mnie doprowadzić do szału a potem ma pretensje że na niego krzyczę
-
Ania jakby mi tak mój zrobił to też by mi było przykro wymysl mu jakąś karę tak żeby poczuł się tak samo żeby wiedział że nie może się w ten sposób zachowywać. przecież mógł to powiedzieć na spokojnie... przepraszam kochanie ale pomyślałem że pojadę do galerii..
-
hej własnie napisal mi bo napisalam mu eska ze przepraszam ze mu zawsze przeszkadzam..a ten skapnal sie i wyslal mi eska..chcialem ci cos kupic w gaerii i miala to byc niespodzianka..no i teraz mi sie glupio zrobilo
Anutka, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej własnie napisal mi bo napisalam mu eska ze przepraszam ze mu zawsze przeszkadzam..a ten skapnal sie i wyslal mi eska..chcialem ci cos kupic w gaerii i miala to byc niespodzianka..no i teraz mi sie glupio zrobilo
-
szlag by to.... skonczylismy wczesniej ucieszylam sie imowie sobiea to zrobie zupke jak wroce pomyje gary..i co.. podchodze na przystanek ni mam ani grosza bo zapomnialam portfela i dymalam z centrum do domu ze zwichnieta noga... na dodatek same male dzieci i ciezarne..no i podrodze sie poryczalam.. przyszlaminic nie zrobie bo noga zaczela znowu bolec jak cholera.. juz sie uspokajala .. ;/
-
obzeram sie ciasteczkami
leze z noga do gory
juz mi lepiej tylko znow penwie z dwa dni noga bedzie dochodzic do siebie .. -
Zjadlabym kubelek z KFC lub jakies inne paskudztwo.wazne zeby bylo tłuste.. zmazone..
Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:noooo, ja też właśnie leże i coś bym wszamała takiego naprawdę paskudnego
mała_mi lubi tę wiadomość
-
właśnie. Rzadko mam smaki na takie rzeczy, a jak już mam, to z reguły się wybieramy. Szczęśliwa, nażrę się jak prosiak a już w pół godziny później mam wyrzuty sumienia że taki syf jem.... I jeszcze dzieci tym nakarmiłam.... No ale cóż, codziennie tego nie jadamy, więc raz na czas czuję się rozgrzeszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 16:12
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość