WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Cedr, założyłaś już?
testów nigdy żadnych nie kupowałam na allegro.
co tam w sobotę słychać u was?
bo u mnie masakra. M chory.... A wiecie że jak chłop ma katar, to już jest umierającykierzynka lubi tę wiadomość
-
lucy musialam najpierw cie dodac do znajomych a bylam w szkole i nie mialam jak juz jestes dodana do grupy
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:dobra ja istota aspołęczna całkowicie mam już fejsa : )
zaraz wyśle dane na priv
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:właśnie wróciłam z kościoła i ponastawiałam rosołki na obiad
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łojj wez mi nie mo ja tu siedze glodna
jeszcze z M sie poklocilam..i ogolnei mam zly humorkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania chcesz trochę? tylko nie wiem czy w 5godz obrócisz do mnie i spowrotem na zajęcia
mój chłop dalej chory, właśnie się przebudził przed chwilą, porozglądał, stwierdził że mu pachnie rosołek i śpi dalej....
Karola już po obiedzie? jak bym tak wczas zjadła to później bym sześć podwieczorków musiała wciągnąćkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Ja napewno jeszcze bede dojadala dzisiaj. jeden obiad to dla mnie za malo. Pewnie jeszcze u rodzicow zahacze
a chyba że tak no takiej to dobrze gotować nie musi przy niedzieli
hehe a ja w święta nie gotowałam obiadów- w niedz u mamy, w pon u teściowej byliśmy ja to się umiem ustawić, niekaarolaa lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:o matko, a co się pokłóciliście? co ci dziś zrobił/nie zrobił
ten do mnei z tekstem nie.. no to sie pytam a dlaczego gdzies idziesz ze nie mozesz podjechac.. a ten nie wazne.. kasia sie go yta noo ale co gdzies idziesz..a ten nie wazne nie przyjade i juz..pytam sie co umowiles sie z kolega.. a ten nie wazne.. daj mi spokoj.. no to powiedzialam mu mam nadziejez emi to wytlumaczysz...i wyszlam bez pozegnania..
wiecie nie chodzi o to ze go spr czy cos..tylko przykro mi sie zrobilo ze tak pochamsku mnie zbyl napisalam mu ze jade do rodzicow bo mi sie przykro zrobilo