WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:musze poszukac normy w necie i tak sobie porownac
albo kropeczek
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola - ale piekna betka ;*
dziewczyny bo ja w sumie mam taki malusi problem a mianowicie:
strasznie boje sie igiel i na sama mysl o pobieraniu krwi robi mi sie slabo, dlatego zwlekam z wizita u gina bo wiem, ze wysle mnie na badanie krwi...
ja piernicze
ktoras z Was tez tak ma czy tylko ze mnie taki dziwak ??
help !Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyLucy91 wrote:Karola - ale piekna betka ;*
dziewczyny bo ja w sumie mam taki malusi problem a mianowicie:
strasznie boje sie igiel i na sama mysl o pobieraniu krwi robi mi sie slabo, dlatego zwlekam z wizita u gina bo wiem, ze wysle mnie na badanie krwi...
ja piernicze
ktoras z Was tez tak ma czy tylko ze mnie taki dziwak ??
help !ja to nawet sobie patrze jak krewka leci
moze ja sie wydaje dziwakiem
he he
Lucy musisz sie przemoc, nie ma innego wyjscia, to dla Twojej przyszlej dzidzicedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin dzieki za gratki
cud naprawde sie stał...a od samego poczatku szło nam kiepsko, bardzo kiepsko...ale jak widac przy złym zareagowaniu na leki stymulujace i tylk jeden ładny zarodek udało sie...
pani doktor mowiła zebym opisała moj przypadek na forach, bo daje nadzieje, nawet jesli idzie zle koncowka jest cudownakierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po rozmowach
I o 9:30 - super extra ludzie i podejscie....i tam mam bardzo duze szanse nawet facet powiedzial ze jestem ich liderem a dwoch chlopakow ktorzy byli to tylko informatycy a im zalezy na znajomosci NFZ
II o 11:30 menadzer osrdoka zdrowie- blle..nie mili.. ogolnie nie moja dziala bo okazalo sie ze szukaja kogos kto bedzie sprzedawal uslugi medyczne ;/kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny