WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:musze poszukac normy w necie i tak sobie porownac
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola - ale piekna betka ;*
dziewczyny bo ja w sumie mam taki malusi problem a mianowicie:
strasznie boje sie igiel i na sama mysl o pobieraniu krwi robi mi sie slabo, dlatego zwlekam z wizita u gina bo wiem, ze wysle mnie na badanie krwi...
ja piernicze
ktoras z Was tez tak ma czy tylko ze mnie taki dziwak ??
help !Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyLucy91 wrote:Karola - ale piekna betka ;*
dziewczyny bo ja w sumie mam taki malusi problem a mianowicie:
strasznie boje sie igiel i na sama mysl o pobieraniu krwi robi mi sie slabo, dlatego zwlekam z wizita u gina bo wiem, ze wysle mnie na badanie krwi...
ja piernicze
ktoras z Was tez tak ma czy tylko ze mnie taki dziwak ??
help !
Lucy musisz sie przemoc, nie ma innego wyjscia, to dla Twojej przyszlej dzidzicedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin dzieki za gratki
cud naprawde sie stał... a od samego poczatku szło nam kiepsko, bardzo kiepsko...ale jak widac przy złym zareagowaniu na leki stymulujace i tylk jeden ładny zarodek udało sie...
pani doktor mowiła zebym opisała moj przypadek na forach, bo daje nadzieje, nawet jesli idzie zle koncowka jest cudownakierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po rozmowach
I o 9:30 - super extra ludzie i podejscie....i tam mam bardzo duze szanse nawet facet powiedzial ze jestem ich liderem a dwoch chlopakow ktorzy byli to tylko informatycy a im zalezy na znajomosci NFZ
II o 11:30 menadzer osrdoka zdrowie- blle..nie mili.. ogolnie nie moja dziala bo okazalo sie ze szukaja kogos kto bedzie sprzedawal uslugi medyczne ;/kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny