WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki Maki juz nie ma odkąd w sumie @ dostała. wcale jej się nie dziwię bo mnie moja tez doprowadza do szału i chętnie bym sobie usiadła i popłakała że juz 10 cykl się zaczyna a tu nic. Ale staram sie nie załamywać i trzymać twardo chociaż to wcale takie proste nie jest. Ania będę trzymała mocno kciuki Mała strasznie szybko czas leci i jeszcze chwila i urodzisz piękne maleństwo. Karola nie stresuj się że nic nie możesz robić - ciesz się Kropkiem i nie denerwuj że cos może być nie tak
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:ale ciężko mi się było zebrać do tego
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Kierzynko wiem..ale martwie sie troche .. i jakos mi tak smutno bez niej
A wy sie tutaj mi nie zalamywac tylko walczyc.. trzeba przekazac dzieciom wole walkie na prezydentow chowackierzynka, cedr697, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Maka na pewno chce chwilkę odpocząć i może dlatego się nie odzywa. Ja to mam tak że jak dostaję @ to przez trzy czy cztery dni chodzę wściekła że się nie udało, a jak się @ kończy to zaczynam łapac nowe siły na kolejny cykl i jakoś to idzie. Tylko jak długo tak jeszcze pociągnę to nie wiem
cedr697, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi zaaplikowala tyle znieczulen ze mi mordke raz wykrzyywilo heheh ale za rto nic nie czulam
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hej Skarby :* Miło, że o mnie myślicie :* Mi niestety coś się w domu z kompem (netem?) albo nie wiem czym stało i nie umiem wysyłać na forum wiadomości A tak poza tym to jakoś mi to leci.. raz lepiej, raz gorzej... za 31 dni kolejna insemka... Proszę Tego na górze o wiadro cierpliwości..
Ania_84, cedr697, kierzynka, kaarolaa, mała_mi, nezumi lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Hej Skarby :* Miło, że o mnie myślicie :* Mi niestety coś się w domu z kompem (netem?) albo nie wiem czym stało i nie umiem wysyłać na forum wiadomości A tak poza tym to jakoś mi to leci.. raz lepiej, raz gorzej... za 31 dni kolejna insemka... Proszę Tego na górze o wiadro cierpliwości..
a probowalas z innej przegladarki
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki Makus szczegolnei ze co jak co ..ale nasze przypadeczki sa prawie identyko i wierze ze Wam sie uda
ja zakładam ze do konca roku mam zamiar ujrzec II i koniec.. nie ma innej opji
Napisalam do Japoneczki czy moge ci przeslac jej namiary na FBMaka, kierzynka lubią tę wiadomość